ייעוץ חיטוב כמות מקסימלית של איבוד שומן

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
אני בן 18
1.74
שוקל 70 אחוז שומן גבוה (אולי 20)
אם אני עושה בחיטוב
3 אימוני כוח בשבוע ו3 אירובי בשבוע(ריצות)
+ גירעון קלורי שתמליצו עליו
בהנחה שאני אגיע ל60 קילו
כמה אחוז שומן מקסימלי אני יכול להוריד ומהי הכמות המקסימלית של שריר שאני אאבד?
אני פשוט כמו יויו
הייתי 90 קילו הורדתי ל60 רק עם אוכל בלי אימונים בצורה לא בריאה ואיבדתי הרבה שריר התאמנתי לפרקים של 4/5 חודשים והחזרתי לעצמי מסת שריר אבל אני עדיין עם אחוז שומן יחסית גבוה ואני רוצה פעם אחת ולתמיד להיפטר מהשומן העודף הזה ואני אשמח ומודה לכם על כל העזרה

אי אפשר לחזות את זה אבל אתה בוודאות תראה תוצאה יותר טובה מחיטוב שמשלב אימוני כוח לעומת כזה שמסתמך רק על תזונה

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לחזות את זה אבל אתה בוודאות תראה תוצאה יותר טובה מחיטוב שמשלב אימוני כוח לעומת כזה שמסתמך רק על תזונה
נכון, אבל אני מניח שאפשר להעריך בערך בערך כמה אפשרי אם אני אעשה הכל נכון
פשוט אני כרגע בהעלאת מסת שריר עד סוף החודש ואני רוצה לדעת כמה אני אוכל לרדת באחוזי השומן כדי לדעת אם זה בסדר או שאני אצטרך לעלות ל75 כדי להוריד לאחוז שומן טוב 12/13

אני בן 18
1.74
אם אני עושה בחיטוב
בהנחה שאני אגיע ל60 קילו
אני פשוט כמו יויו
הייתי 90 קילו הורדתי ל60 רק עם אוכל בלי אימונים בצורה לא בריאה ואיבדתי הרבה שריר התאמנתי לפרקים של 4/5 חודשים והחזרתי לעצמי מסת שריר אבל אני עדיין עם אחוז שומן יחסית גבוה ואני רוצה פעם אחת ולתמיד להיפטר מהשומן העודף הזה ואני אשמח ומודה לכם על כל העזרה
יהיה קשה להניף תוצאות ככה רק על פי תזונה. אין לך מה לעשות אימונים עצומים פשוט תהיה בגרעון קלורי לא קיצוני ותעשה את האימונים בהתאם לתזונה

נכון, אבל אני מניח שאפשר להעריך בערך בערך כמה אפשרי אם אני אעשה הכל נכון
פשוט אני כרגע בהעלאת מסת שריר עד סוף החודש ואני רוצה לדעת כמה אני אוכל לרדת באחוזי השומן כדי לדעת אם זה בסדר או שאני אצטרך לעלות ל75 כדי להוריד לאחוז שומן טוב 12/13
כל מה שאני יכול להגיד זה שעל 20 א"ש לא מומלץ לך להכנס לתקופת מסה, תמשיך לחטב.

• פותח/ת השרשור
כל מה שאני יכול להגיד זה שעל 20 א"ש לא מומלץ לך להכנס לתקופת מסה, תמשיך לחטב.
אני לא התחלתי לחטב
אני במסה בגלל שאני סקיני פט
הייתי באיזור ה18 אחוז שומן במשקל 61
ואי אפשר להתחטב במשקל הזה הזה ולכן....
אתה מבין את הבעיה שבגללה אני רוצה לדעת אם לעלות ל75? אני רוצה להתחטב פעם אחת ולתמיד ולכן אני צריך להיות במשקל יותר גבוה(עם יותר מסת שריר) כדי שיהיה לי יותר משקל להוריד ממנו אחוזי שומן

אני לא התחלתי לחטב
אני במסה בגלל שאני סקיני פט
הייתי באיזור ה18 אחוז שומן במשקל 61
ואי אפשר להתחטב במשקל הזה הזה ולכן....
אתה מבין את הבעיה שבגללה אני רוצה לדעת אם לעלות ל75? אני רוצה להתחטב פעם אחת ולתמיד ולכן אני צריך להיות במשקל יותר גבוה(עם יותר מסת שריר) כדי שיהיה לי יותר משקל להוריד ממנו אחוזי שומן
תעלה תמונת גוף (רפוי) ואוכל לתת חוו"ד יותר טוב.
ראיתי את התמונות ששלחת, אני דובק בעמדתי שאתה צריך לחטב, במצבך הנוכחי כנראה תצטרך לעשות עוד איזה סבב של מסה וחיטוב

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונת גוף (רפוי) ואוכל לתת חוו"ד יותר טוב.
ראיתי את התמונות ששלחת, אני דובק בעמדתי שאתה צריך לחטב, במצבך הנוכחי כנראה תצטרך לעשות עוד איזה סבב של מסה וחיטוב
הבעיה היא שאני היום במשקל של 67.8 וכנראה שאני אצליח לחטב עד איזור 60 ויש גם הורדה של מים ומסת שריר ולכן אני שואל כמה בערך אפשרי להוריד מאחוזי השומן עד ל60?

הבעיה היא שאני היום במשקל של 67.8 וכנראה שאני אצליח לחטב עד איזור 60 ויש גם הורדה של מים ומסת שריר ולכן אני שואל כמה בערך אפשרי להוריד מאחוזי השומן עד ל60?
אוקיי חשבתי שאתה על 70 עכשיו
תמשוך עוד 5 קג ל72.5 במאזן חיובי קטן מאוד עם דגש על הרבה חלבון ואז תחטב

• פותח/ת השרשור
אוקיי חשבתי שאתה על 70 עכשיו
תמשוך עוד 5 קג ל72.5 במאזן חיובי קטן מאוד עם דגש על הרבה חלבון ואז תחטב
כמה קלוריות זה קטן?
כמה גרם חלבון ביום?
ולמשך כמה זמן בערך להמשיך עד החיטוב?

אני בן 18
1.74
אם אני עושה בחיטוב
בהנחה שאני אגיע ל60 קילו
אני פשוט כמו יויו

במצבך הייתי ממליץ לאכול נייטרלי ולהשקיע באימונים מטבולים.

תנסה ללכת למכון קרוספיט, לא תצטער.

יש עוד משהו שיכול להתאים למצב שלך, אתה יכול לעשות עליה במסה בשילוב של ספרינטים פעמיים בשבוע. אני עושה את זה בעצמי משהו
כמו חודשיים ואני מרוצה מהתוצאות. אני מתקדם באימונים בעוד שאין הרבה שינוי במשקל הגוף (אולי עליתי משהו כמו 1.5 - 2 קילו). היקף הבייספס
עלה בקצת יותר מחצי ס"מ בעוד שהיקף הבטן ירד במשהו כמו ס"מ והיקף האגן ירד ב-2 ס"מ. ניתן לראות שיפור במראה הכללי.

יכולתי להגיע לתוצאות טובות יותר אילו הייתי מקפיד על תזונה יותר נקיה.

מאזן חיובי קטן זה לא יותר מ-500 קלוריות מעל לנטרלי. אני אוכל מאוד קרוב לנטרלי (שהוא יחסית גבוה בגלל הספרינטים). תכוון ל-2 גרם חלבון לקילוגרם מסה רזה, זה יוצא באזור ה120 גרם חלבון ליום במקרה שלך.

במידה ותחליט לשלב ספרינטים אז תשלב אותם בהדרגה. אם תעשה יותר מ-4 על הפעם הראשונה סביר להניח שיכאבו לך השרירים ברמה שלא תוכל לאמן את הרגליים או לרוץ שוב במשך שבוע, מניסיון. בתור התחלה כדי להרגיל את הגוף אתה יכול להתחיל עם 3 ספרינטים עם יום מנוחה לרגליים למחרת (או יותר מיום במידת הצורך) ולאחר מכן לעלות ל-4. בסופו של דבר אתה תרצה לעשות בין 6-8 ספרינטים לאימון עם 30 שניות עד 2 דקות
מנוחה בהליכה או ריצה קלה ביניהם. יכול להיות שתצטרך לנוח יותר מ-2 דקות בספרינטים האחרונים, זה גם בסדר. אתה תצטרך יום מנוחה בין
אימוני הספרינטים לאימוני הכוח לרגליים. לשיקולך.

עוד מידע במאמר:

ספרינטים, לא רק לאצנים - חלק א' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

ספרינטים, לא רק לאצנים – חלק ב' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

כמה זמן להמשיך במסה עד החיטוב? עד שתרגיש שעלית מספיק והגיע הזמן לחטב. ההצעה של AQUANGEL הייתה לעלות 5 קילו.

• פותח/ת השרשור
תודה על כל התשובות והעזרה
אני מתכוון להמשיך במסה עוד חודש וחצי ואז לעשות חיטוב וכנראה אני גם אעשה ספרינטים
תודה רבה:s29:

Back
למעלה תחתית