הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית?

אנונימי6555

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
0
34
1
*יש לציין שאני חדש בחיטוב וזו התוכנית הראשונה שלי.
*המאמן במכון הכושר בנה לי אותה
*ל3 פעמים בשבוע

חימום: אליפטי קל, 10-15 דקות.
רגליים: לחיצת רגליים במכונה, 3 סטים של 12
כפיפת ברכיים במכונה, 3 סטים של 10

גב: מתח בגרביטון, 2 סטים של 10
חתירה במכונה 2 סטים של 12

חזה: לחיצת חזה במשקולות יד, 3 סטים של 12

כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה, 2 סטים של 10

בטן: כפיפות בטן, 3 סטים של 15
סיום: אירובי בינוני 20 דקות

איך התוכנית הזו לדעתכם? מה אפשר לתקן?
דיי הופתעתי שאין יד אחורית ויד קדמית ושמתי לב לזה רק אחרי שסיימתי את השיעור איתו. אם מישהו פה הבין ויודע למה אשמח שיסביר לי.
תודה מראש וסליחה על הבורות בנושא.

נערך לאחרונה:
נראה כמו משהו שהייתי נותן בהדרכה למרות שבדרך כלל אני כן נותן תרגיל לידיים...
בגדול זו סתם רשימת מכולת של תרגילים שנוח לתת והם כן אולי עם טיפה חשיבה מסוימת להתקדמות בתוכניות הבאות.
אבל אם אתה באמת רוצה תוכנית אתה צריך להתחיל ללמוד איך לבנוץ לעצמך אחת כזו או לקחת מדריך טוב או לקחת תוכניות מהפורטל אבל הן גם לא לגמרי מתאימות לכל אחד גם מבחינת המטרות וגם מבחינת התכנון.

• פותח/ת השרשור
נראה כמו משהו שהייתי נותן בהדרכה למרות שבדרך כלל אני כן נותן תרגיל לידיים...
בגדול זו סתם רשימת מכולת של תרגילים שנוח לתת והם כן אולי עם טיפה חשיבה מסוימת להתקדמות בתוכניות הבאות.
אבל אם אתה באמת רוצה תוכנית אתה צריך להתחיל ללמוד איך לבנוץ לעצמך אחת כזו או לקחת מדריך טוב או לקחת תוכניות מהפורטל אבל הן גם לא לגמרי מתאימות לכל אחד גם מבחינת המטרות וגם מבחינת התכנון.
אז ממה שהבנתי, התוכנית בסדר, לא הכי טובה אבל גם לא רעה. והיא טובה לזמן הקרוב ולא לזמן הרחוק. (חודש? או שמא?)
ובנוגע לידיים - יש לך רעיון איזה תרגיל\מכונה אפשר לתת? כי גם בעיניי זה נראה ממש מוזר שלא נתנו לי תרגיל לידיים, אפילו רק לאחד מהחלקים. (יד קדמית\אחורית)
או שלהתייעץ עם המאמן ולשאול אותו על תרגיל לידיים?

אז ממה שהבנתי, התוכנית בסדר, לא הכי טובה אבל גם לא רעה. והיא טובה לזמן הקרוב ולא לזמן הרחוק. (חודש? או שמא?)
ובנוגע לידיים - יש לך רעיון איזה תרגיל\מכונה אפשר לתת? כי גם בעיניי זה נראה ממש מוזר שלא נתנו לי תרגיל לידיים, אפילו רק לאחד מהחלקים. (יד קדמית\אחורית)
או שלהתייעץ עם המאמן ולשאול אותו על תרגיל לידיים?
פשוט תשאל אותו אם אתה נשאר עם התוכנית

היא בסדר בסה"כ, מכיוון שאתה בחיטוב אני הייתי מעדיף להוריד חזרות ולהוסיף משקל. לגבי הידיים אפשר להוסיף כפיפות מרפקים אם בא לך, זה לא כזה משנה. אני לא מעריץ של עבודה ספציפית על התלת ראשי (יד אחורית), לדעתי זה שריר שעובד מספיק בלחיצות ומשיכות.

Back
למעלה תחתית