הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נשאר רעב במסה

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
התחלתי לפני שבועיים מסה בפעם השנייה אחרי חיטוב של חודשיים... (בין לבין הייתי שבוע נייטרלי)

אני נמצא על +400-500 ביום בלי אימון ו +650-700 ביום של אימון ועדיין כל היום רעב

אני חייל ביחידה קרבית וכל האוכל שאני אוכל אני מביא אותו מהבית כדי לעקוב אחריו ולדעת בידיוק מה אני מכניס לפה.. (הקרבה של המון כסף אבל שוה את זה)

מחשב כל דבר שאני אוכל (יש לי משקל אוכל בבסיס שהבאתי) ככה שבוודאות אני במאזן חיובי...

יום טיפוסי שלי הולך בערך ככה:
ארוחת בוקר:
כוס של קורנפלקס קוואקר עם כוס חלב 3%
לחמניית דגנים מלאה עם 200-250 גרם קוטג 5%

ארוחת צהריים:
כוס קוואקר עם 2 סקופים של חלבון

וארוחת ערב ובין לבין בארוחות זה לא כל כך קבוע ופשוט אוכל להשלים ערכים וקלוריות...
אבל בעיקרון נכנס שם לחם מחיטה מלאה, פריכיות אורז, חמאת בוטנים, קרקרים, קוטג, אבקת חלבון ולמקרה חירום יש לי גם גיינר שאני שונא ולא משתמש בו כמעט

ואני כל הזמן רעב!!

אני שוקל קצת , כרגע 60.1 והגובה שלי 1.69
ככה שהנייטרלי שלי נמוך (1922)

נגיד כרגע רק 3 בצהריים ואני כבר אכלתי 1855 קלוריות ובא לי להמשיך לאכול אבל אז אני לא אוכל לאכול בערב...

מה קורה פה, מסה קודמת זה לא היה ככה...

יש לציין שאני התחלתי לקחת אלטרוקסין (t4) לפני שבועיים עקב בעיה רפואית...

דרך אגב במשקל יש עליה וגם במשקלי עבודה

תאכל בהפרשים של שלוש שעות , זה יעזור לך להיות שבע .
בנוסף לכך תוריד את הפחמימות של הלחם , הם מתפרקות מהר ובגלל זה אתה רעב אחרי זמן קצר תאכל פחמימות מורכבות אורז/קוסקוס/פסטה

• פותח/ת השרשור
תאכל בהפרשים של שלוש שעות , זה יעזור לך להיות שבע .
בנוסף לכך תוריד את הפחמימות של הלחם , הם מתפרקות מהר ובגלל זה אתה רעב אחרי זמן קצר תאכל פחמימות מורכבות אורז/קוסקוס/פסטה

היחתי בשמחה מחליף את הפחמימה של הלחם בפחמי ה יותר טובה אבל לצערי בגלל הצבא אין לי איך לבשל את זה... בחדר אוכל אני לא רוצה לאכול כי מכניסים לכל הפחמימות כמויות אדירות של שמן זול

ככה שחוץ מקוואקר שאני אוכל כוס ביום ממנו אין לי עוד פחמימות לאכול חוץ מפריכיות/לחמים למיניהם ופירות

אלא אם אני אטסיך עוד קוואקר אבל זה ממש משעמם וגם אז אני צריך משהו להוסיף חו בשביל שיקבל טעם כי אני לא רוצה 4 סקופים של חלבון ביום (אני שם את החלבון בקוואקר בשביל להוסיף לו קצת טעם)

היחתי בשמחה מחליף את הפחמימה של הלחם בפחמי ה יותר טובה אבל לצערי בגלל הצבא אין לי איך לבשל את זה... בחדר אוכל אני לא רוצה לאכול כי מכניסים לכל הפחמימות כמויות אדירות של שמן זול

ככה שחוץ מקוואקר שאני אוכל כוס ביום ממנו אין לי עוד פחמימות לאכול חוץ מפריכיות/לחמים למיניהם ופירות

אלא אם אני אטסיך עוד קוואקר אבל זה ממש משעמם וגם אז אני צריך משהו להוסיף חו בשביל שיקבל טעם כי אני לא רוצה 4 סקופים של חלבון ביום (אני שם את החלבון בקוואקר בשביל להוסיף לו קצת טעם)
תשמע זה קשה מאוד להתנהל בצורה מיטבית בצבא , אני יודע כי אני גם משרת .. מה היציאות שלך? אם זה חמשושים תוכל להכין כל סופש כמה מנות אורז בקופסאות וכשתגיע לבסיס לשים במקרר

דבר ראשון התרופה הזאת משפיעה מאוד על הרעב, זה כבר יכול להיות חלק גדול מהבעיה.
בנוסף, רוב המאכלים שיש לך פה הם מאכלים שמתעכלים מהר מאוד, ככה שהגיוני שמהר מאוד אתה תהיה שוב רעב.
גם מה הערכים הסופיים של התפריט?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון התרופה הזאת משפיעה מאוד על הרעב, זה כבר יכול להיות חלק גדול מהבעיה.
בנוסף, רוב המאכלים שיש לך פה הם מאכלים שמתעכלים מהר מאוד, ככה שהגיוני שמהר מאוד אתה תהיה שוב רעב.
גם מה הערכים הסופיים של התפריט?

התפריט לא מקובע מבחינת ערכים אבל בעקרון אני מגיע לסביבות הכפול 2 חלבון ממשקל גוף

0.8 ממשקל גוף שומן

וכל שאר הקלוריות מפחמימה

אוכל +400-500 ביום בלי אימון ומעלה ל+600-700 ביום בלי

זה יוצא סביבות ה120 גרם חלבון (מתוכם 70% מלא)

47 גרם שומן

וכל השאר פחמימה (יוצא באיזור ה300)

תשמע זה קשה מאוד להתנהל בצורה מיטבית בצבא , אני יודע כי אני גם משרת .. מה היציאות שלך? אם זה חמשושים תוכל להכין כל סופש כמה מנות אורז בקופסאות וכשתגיע לבסיס לשים במקרר

כרגע חמשושים באימון, בקרוב עולה תקו והיציאות יהיו 11-3

חשבתי על אורז אבל אין לי איך לחמם אותו

אתה עולה במשקל הגוף למרות הרעב? סימן שאתה אכן בפלוס קלורי
את הרעב תוכל לצמצם על ידי אכילת מזונות בעל נפח גבוה וערך קלורי נמוך, כמו למשל ירקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית