התחלתי לפני שבועיים מסה בפעם השנייה אחרי חיטוב של חודשיים... (בין לבין הייתי שבוע נייטרלי)
אני נמצא על +400-500 ביום בלי אימון ו +650-700 ביום של אימון ועדיין כל היום רעב
אני חייל ביחידה קרבית וכל האוכל שאני אוכל אני מביא אותו מהבית כדי לעקוב אחריו ולדעת בידיוק מה אני מכניס לפה.. (הקרבה של המון כסף אבל שוה את זה)
מחשב כל דבר שאני אוכל (יש לי משקל אוכל בבסיס שהבאתי) ככה שבוודאות אני במאזן חיובי...
יום טיפוסי שלי הולך בערך ככה:
ארוחת בוקר:
כוס של קורנפלקס קוואקר עם כוס חלב 3%
לחמניית דגנים מלאה עם 200-250 גרם קוטג 5%
ארוחת צהריים:
כוס קוואקר עם 2 סקופים של חלבון
וארוחת ערב ובין לבין בארוחות זה לא כל כך קבוע ופשוט אוכל להשלים ערכים וקלוריות...
אבל בעיקרון נכנס שם לחם מחיטה מלאה, פריכיות אורז, חמאת בוטנים, קרקרים, קוטג, אבקת חלבון ולמקרה חירום יש לי גם גיינר שאני שונא ולא משתמש בו כמעט
ואני כל הזמן רעב!!
אני שוקל קצת , כרגע 60.1 והגובה שלי 1.69
ככה שהנייטרלי שלי נמוך (1922)
נגיד כרגע רק 3 בצהריים ואני כבר אכלתי 1855 קלוריות ובא לי להמשיך לאכול אבל אז אני לא אוכל לאכול בערב...
מה קורה פה, מסה קודמת זה לא היה ככה...
יש לציין שאני התחלתי לקחת אלטרוקסין (t4) לפני שבועיים עקב בעיה רפואית...
דרך אגב במשקל יש עליה וגם במשקלי עבודה
אני נמצא על +400-500 ביום בלי אימון ו +650-700 ביום של אימון ועדיין כל היום רעב
אני חייל ביחידה קרבית וכל האוכל שאני אוכל אני מביא אותו מהבית כדי לעקוב אחריו ולדעת בידיוק מה אני מכניס לפה.. (הקרבה של המון כסף אבל שוה את זה)
מחשב כל דבר שאני אוכל (יש לי משקל אוכל בבסיס שהבאתי) ככה שבוודאות אני במאזן חיובי...
יום טיפוסי שלי הולך בערך ככה:
ארוחת בוקר:
כוס של קורנפלקס קוואקר עם כוס חלב 3%
לחמניית דגנים מלאה עם 200-250 גרם קוטג 5%
ארוחת צהריים:
כוס קוואקר עם 2 סקופים של חלבון
וארוחת ערב ובין לבין בארוחות זה לא כל כך קבוע ופשוט אוכל להשלים ערכים וקלוריות...
אבל בעיקרון נכנס שם לחם מחיטה מלאה, פריכיות אורז, חמאת בוטנים, קרקרים, קוטג, אבקת חלבון ולמקרה חירום יש לי גם גיינר שאני שונא ולא משתמש בו כמעט
ואני כל הזמן רעב!!
אני שוקל קצת , כרגע 60.1 והגובה שלי 1.69
ככה שהנייטרלי שלי נמוך (1922)
נגיד כרגע רק 3 בצהריים ואני כבר אכלתי 1855 קלוריות ובא לי להמשיך לאכול אבל אז אני לא אוכל לאכול בערב...
מה קורה פה, מסה קודמת זה לא היה ככה...
יש לציין שאני התחלתי לקחת אלטרוקסין (t4) לפני שבועיים עקב בעיה רפואית...
דרך אגב במשקל יש עליה וגם במשקלי עבודה