שלום חברים.
אני בן 22 ומרגיש שיש לי טסטוסטרון נמוך מאוד.
אני מרגיש חולשה לאורך כל שעות היום, לא מצליח להתרכז בשיט, אין לי ביטחון, החברצ'יק למטה מתפקד מאוד מאוד גרוע מה שאפילו גרם לפירוק מערכת יחסים וליותר מפדיחה אחת עם נשים.
אין לי חשק לעשות כלום למרות שיש לי שאיפות מפה עד הירח.
שורה תחתונה החיים שלי כרגע בזבל ולדעתי האשם הוא - טסט נמוך.
לפני קצת יותר משנה במהלך הצבא כבר הייתי ככה, הלכתי לרופא והתלוננתי על הכל, עד שלא לחצתי אותו לפינה עם הטסטוסטרון לא קיבלתי הפנייה לבדיקה (טסטוסטרון כללי).
הבדיקה חזרה והוא אמר שהמצב שלי טוב וזה בטווח הנורמה.
אמר לי תאכל טוב תישן טוב ויהיה בסדר.
כשהשתחררתי קיבלתי תדפיס של כל הבדיקות שעשיתי , מסתבר שהטסט שלי יצא בזמנו 13.2 , אבל על הסקאלה זה תקין .
Total Testosterone 13.2
FSH 1.4
איך אני מתקדם מפה? למי אני הולך ? רופא משפחה? אנדוקרינולוג? אורולוג ?
הם בגילי יתנו לי בכלל הפנייה לבדיקת טסטוסטרון? כי בצבא עשו לי טרור אמרו לי אתה בן 21 הכל אמור להיות תקין איתך.
גם אז לפי הסקאלה העלובה של משרד הבריאות אני כנראה אצא בטווח "הנורמה", מה יקרה משם ?
לפי קריאה שעשיתי, 13 זה נמוך לפי כל מדד אפשרי אבל מבחינת הרופאים "אתה נורמלי" למרות שהחיים שלי פשוט בזבל.
אגב אני מנתניה בקופ"ח לאומית, אם למישהו יש המלצות לרופאים בשבילי ..
מודה לכם מאוד.
אני בן 22 ומרגיש שיש לי טסטוסטרון נמוך מאוד.
אני מרגיש חולשה לאורך כל שעות היום, לא מצליח להתרכז בשיט, אין לי ביטחון, החברצ'יק למטה מתפקד מאוד מאוד גרוע מה שאפילו גרם לפירוק מערכת יחסים וליותר מפדיחה אחת עם נשים.
אין לי חשק לעשות כלום למרות שיש לי שאיפות מפה עד הירח.
שורה תחתונה החיים שלי כרגע בזבל ולדעתי האשם הוא - טסט נמוך.
לפני קצת יותר משנה במהלך הצבא כבר הייתי ככה, הלכתי לרופא והתלוננתי על הכל, עד שלא לחצתי אותו לפינה עם הטסטוסטרון לא קיבלתי הפנייה לבדיקה (טסטוסטרון כללי).
הבדיקה חזרה והוא אמר שהמצב שלי טוב וזה בטווח הנורמה.
אמר לי תאכל טוב תישן טוב ויהיה בסדר.
כשהשתחררתי קיבלתי תדפיס של כל הבדיקות שעשיתי , מסתבר שהטסט שלי יצא בזמנו 13.2 , אבל על הסקאלה זה תקין .
Total Testosterone 13.2
FSH 1.4
איך אני מתקדם מפה? למי אני הולך ? רופא משפחה? אנדוקרינולוג? אורולוג ?
הם בגילי יתנו לי בכלל הפנייה לבדיקת טסטוסטרון? כי בצבא עשו לי טרור אמרו לי אתה בן 21 הכל אמור להיות תקין איתך.
גם אז לפי הסקאלה העלובה של משרד הבריאות אני כנראה אצא בטווח "הנורמה", מה יקרה משם ?
לפי קריאה שעשיתי, 13 זה נמוך לפי כל מדד אפשרי אבל מבחינת הרופאים "אתה נורמלי" למרות שהחיים שלי פשוט בזבל.
אגב אני מנתניה בקופ"ח לאומית, אם למישהו יש המלצות לרופאים בשבילי ..
מודה לכם מאוד.