הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הולך כאן? BB נדפקו על כל הראש? זה רק לי?

hardtom

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
-23
65
0
הזמנתי כמה דברים מBB (שתי משלוחים ס'הכ,של דברים קטנים כגון נו וקפאין כ'ו..עבר 20 יום ועדיין לא הגיע,היום הזדמנתי עוד משהו שחבר ביקש שאזמין בשבילו כי אין לי ויזה תומכת...)
וכשהזמנתי זה מה שקיבלתי במייל

שאני צריך לשלוח להם את הפרטים כדי לראות שאני באמת מחזיק בכרטיס שלחתי וקיבלתי את המייל הזה:
Thanks for the email. I apologize for the confusion. This is a standard verification process that allows for us to identify you as the card holder, without asking you to relay personal information. We will need for you to either fax or attach via email a copy of your government issued ID, as well as a copy of your PayPal Statement. As soon as you have done so, we will approve your order and ship out your package immediately. We need this information so we can add you to our list of verified customers. Order 11866258 and 11872339 have departed from our warehouse and are en-route at this time. We appreciate your time as we look forward to hearing back from you soon.

מה הולך כאן? זה קרה לעוד מישהו? ומה לעזעזל הם רוצים ממני?? :🙁

אם הזמנת עם כרטיס שהופק בארץ, תצלם דרכון.
אם הזמנת עם כרטיס שהופק בארה"ב, תצלם רישיון נהיגה.
(תצלם = תסרוק).
ממני הם ביקשו את ה CVC שאלו 3 ספרות אחרונות מאחורי הכרטיס וכתובת, זה היה בהזמנה הראשונה וכל פעם שהחלפתי כ.א.

• פותח/ת השרשור
ותודה על העזרה,רק אם תוכל להסביר לי מה הוא רשם לגבי שאר ההזמנות כי לא כל כך הבנתי תודה רבה משה.

שאלה די טיפשית,מה עם הכרטיס הופק הארץ אבל אין יל דרכון?
לתת רשיון נהיגה?
תצלם רישיון נהיגה ישראלי אני חושב שהם יקבלו את זה...
כנראה שאת 2 ההזמנות שילמת עם אותו כ.א או לחילופין על אותו שם משתמש.

גם מתי שאני הזמנתי ביקשו ממני את זה..
צילמתי את הויזה והרשיון נהיגה ואחרי 10 דקות הם אישרו ושלחו לי את ההזמנה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית