הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב שלי ושל חבר

• פותח/ת השרשור RaN
  • פורסם בתאריך

RaN

משתמש מתחיל
239
0
נק' מוניטין:
24
239
0
טוב אז ככה אני בחיטוב כבר חודש אפילו קצת יותר סיימתי מסה של חצי שנה 100 קילו
נרשם איתי למכון באותו זמן חבר ששקל 102 שהרוב משומן [לא התאמן בחיים] גם המשקלים שלו היו ברצפה בקיצור שנינו עם אותו תפריט כבר חודש וחצי אני הספקתי לרדת סביבות 10 קילו הוא ירד 4-5 איך אפשר להסביר את זה ? והוא לא מרמה בתפריט בכלל
מה שחשבתי זה שבגלל שהוא מתחיל יש סיכוי שהוא עולה כמות כלשהיא של שריר תוך כדי ירידה בשומן? כי הוא אומר שהוא עולה במשקלים ומצד שני יורד במשקל די לאט הגיוני?

יכול להיות הרבה סיבות שונות. יכול להיות ששניכם על אותו תפריט אבל אתם מיישמים אותו קצת שונה (כף זה לא תמיד אותה כף, כוס לא אותה כוס וכו'). יותר סביר להניח שאתה שורף יותר קלוריות במשך היום כי מסת השריר שלך גבוה יותר משלו, או שאתה יותר פעיל ממנו (לא בחדר כושר). יכול להיות שהאימון שלך יותר עצים ושורף יותר קלוריות. גם יכול להיות שאתה צודק ושהוא מוסיף קצת מסה רזה בזמן הזה.
כל בנאדם הוא שונה ותפריט ספציפי משפיע על כל אחד אחרת. בגלל זה אני לא אוהב את החישובים האלה של 500 קלוריות עודף/מחסור ביום מעל איזה נייטרלי משוער לחלוטין יתנו 0.5 קילו שינוי. זה לגמרי תלוי בבנאדם ובמה הוא עושה.
בכל מקרה 5 קילו בחודש וחצי זה מספיק טוב. שימשיך עם מה שעובד עד שהוא נתקע.

ההסבר יהיה כנראה שירדת יותר נוזלים ממנו, כי כנראה העמסת פחמימות ויש מצב גדול שהוא עלה שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית