הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב בכתף ואימונים

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
שלום לכולם,

בימים האחרונים יש לי מעט כאבים בכתף ימין ועכשיו אחרי האימון (SS) שבו היה בנץ' כבד הכאב קצת הוחמר. וזה מרגיש כמו כאב בעצם של הכתף ומופיע רק כשאני מרים את היד מעל גובה הכתפיים.
זה לא משו' שמפריע לי לתפקד ואפילו לא כ"כ מפריע לאימון אולי מעט בבנץ'\מיליטרי אבל אשמח לשמוע את דעתכם או מנסיונכם.
אני מודע לכך שאינכם מוסמכים לתת מענה לכך אבל אין לי כח ללכת לרופא שייתן לי איזה משחה שבמקסימום טובה בתור חומר סיכה.

תודה

• פותח/ת השרשור
כרגע:
בנץ' 75 ק"ג
פרס 57 ק"ג

אני עם SS חודש+... אחרי שבועיים+ שעפתי עם המשקלים בהגזמה שמתי לב שזרקתי לגמרי בטכניקה אז הורדתי משקל ושמתי דגש על טכניקה. אני חושב שנפצעתי באמת בגלל טכניקה לקויה וסחבתי את הפציעה הזו בשבועיים האחרונים.

לא ברור מה זה "מעט כאבים" אבל אם אתה לא יכול להרים יד מעל הראש זה לטעמי סימן ברור לא להתאמן.
כלומר לא עד שאתה לא מבין טוב יותר מה בדיוק עשית שם לעצמך. לדלקת בכתף יש יכולת ונטייה להיתקע איתך להרבה זמן...תעשה תשיקולים

כן, היחסים משתנים מאדם לאדם אבל זה בערך 20-25% פחות מהבנץ

לטעמי זה יותר לכיוון 30% ויותר מזה...
(לדוגמא, קשה להיתקל בבן אדם עם פרס של 75 קילו שלא ילחץ בבנצ' 100 די בקלות)

שוב זה מאוד תלוי מי מה כמה ולמה, אבל אפשר לומר שהטווח הוא 20-35% אם רוצים ממש להרחיב אותו להכניס את כל הצדדים במשתנים.

• פותח/ת השרשור
בקשר לנושא של היחס בנץ' למילטרי... אני חושב שבשלב מסויים הפרס מתחיל לעלות באיטיות ביחס לבנץ'...בסופו של דבר הוא שריר קטן יותר.
מה לדעתכם היחס +- בין דדליפט לסקוואט?

ולנושא שלי... :]
סביר להניח באמת דלקת ומסכים איתך עמרימרג שזה דבר שיכול להתקע איתך...היה לי ככה בטרייספס ביד שמאל זה היה נוראי.
מישהו מכיר דרך לזרז ריפוי? שמעתי על עבודה אקצנטרית ועל ריפוי באמצעות חום\קור (הבעיה שאני לא יודע איזה מהם למרות שאני מניח שקור)

לבינתיים נראה איך מתקדם ואיך ירגיש במקסימום אני לא אאמץ את השריר לבינתיים...
תודה לכולם, ואשמח לשמוע תגובתכם

שוב זה מאוד תלוי מי מה כמה ולמה, אבל אפשר לומר שהטווח הוא 20-35% אם רוצים ממש להרחיב אותו להכניס את כל הצדדים במשתנים.
ההפרש אצלי הוא כמעט 35 ק"ג והבנץ' פרס לא קרוב למאה (75) זה אומר שהפרס שלי בפיגור משמעותי?😛

פרוטוקול פציעות של ביל סטאר אם אני לא טועה יש את זה פה בפורום מתורגם גם.
תקרר תאיזור כמה שיותר פעמים ביום למשך 15-20 דק' זה יעזור וישכך כאבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית