התחלתי להתאמן שוב אחרי הפסקה ארוכה מאימונים, עשיתי FBW במשך כשבועיים ואני כרגע בAB שלקחתי מהפורטל עם שינויים קטנים.
A)
סקוואט LB 3X6
לחיצת רגליים 3X8
בנץ' פרס 3X6
חזה בשיפוע עליון עם משקולות 3X8
פרפר בכבלים 2X10
יד אחורית 3X10
B
פרס 3X6
הרחקה לצדדים 2X10
חתירה במשקולות בודדות 3X8
פולי עליון 3X10
דדליפט 1X6
יד קדמית 3X10
פטישים 3X10
)
3 פעמים בשבוע (3 זה מספיק?)
המטרה שלי היא לעלות משקלים בתרגילי הבסיס ולשלוט בטכניקה שלהם, לגדול ולהתחזק ואולי בהמשך לעבור לתוכנית אחרת כמו הליניארית.
אני כרגע קצת אובד עצות בנוגע להתקדמות כרגע, לא בטוח אם להמשיך את התוכנית הזאת כמו שהיא, לשנות אותה או להחליף אותה לגמרי.
אני לא בטוח בעיקר לגבי תרגילי הגב והידיים.
בעיקר לגבי כמה זמן צריך לנוח בין סט לסט ובין תרגיל לתרגיל, וכמה חימום לעשות לפני האימון (מעבר לחימום ספציפי לפני תרגילים מורכבים כמו סקוואט ובנץ' וכו')
הפסקתי עם הFBW לאחר כשבועיים משום שזה הרגיש לא נכון, בגלל שפיצלתי אותה לשניים כדי להימנע מלבצע פרס ובנץ', ודדליפט וסקוואט באותו אימון.
משקלי עבודה כרגע: סקוואט 40 ק"ג (מרגיש שיותר קשה לי לשמור על גב יציב מאשר לבצע את התרגיל בפועל)
דדליפט 60 (לא הולך חלק אבל אי אפשר לבצע את התרגיל בגובה המתאים עם פלטות קטנות יותר)
בנץ' 70
פרס 40
אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
A)
סקוואט LB 3X6
לחיצת רגליים 3X8
בנץ' פרס 3X6
חזה בשיפוע עליון עם משקולות 3X8
פרפר בכבלים 2X10
יד אחורית 3X10
B
פרס 3X6
הרחקה לצדדים 2X10
חתירה במשקולות בודדות 3X8
פולי עליון 3X10
דדליפט 1X6
יד קדמית 3X10
פטישים 3X10
)
3 פעמים בשבוע (3 זה מספיק?)
המטרה שלי היא לעלות משקלים בתרגילי הבסיס ולשלוט בטכניקה שלהם, לגדול ולהתחזק ואולי בהמשך לעבור לתוכנית אחרת כמו הליניארית.
אני כרגע קצת אובד עצות בנוגע להתקדמות כרגע, לא בטוח אם להמשיך את התוכנית הזאת כמו שהיא, לשנות אותה או להחליף אותה לגמרי.
אני לא בטוח בעיקר לגבי תרגילי הגב והידיים.
בעיקר לגבי כמה זמן צריך לנוח בין סט לסט ובין תרגיל לתרגיל, וכמה חימום לעשות לפני האימון (מעבר לחימום ספציפי לפני תרגילים מורכבים כמו סקוואט ובנץ' וכו')
הפסקתי עם הFBW לאחר כשבועיים משום שזה הרגיש לא נכון, בגלל שפיצלתי אותה לשניים כדי להימנע מלבצע פרס ובנץ', ודדליפט וסקוואט באותו אימון.
משקלי עבודה כרגע: סקוואט 40 ק"ג (מרגיש שיותר קשה לי לשמור על גב יציב מאשר לבצע את התרגיל בפועל)
דדליפט 60 (לא הולך חלק אבל אי אפשר לבצע את התרגיל בגובה המתאים עם פלטות קטנות יותר)
בנץ' 70
פרס 40
אשמח אם מישהו יוכל לעזור.