הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקרוב אני עובר לחיטוב ויש לי שאלה

just3man

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
אז קראתי פה ושם והבנתי שאני אעשה חיטוב דל פחמימות
אבל לא הבנתי אם זה חשוב כמה פחות קלוריות אני אוכל או לא?

אם נגיד אני יהיה ממש בגירעון זה פוגע במסה?
(ואני אוכל 2.5 גרם חלבון ממשקל הגוף)

נערך לאחרונה:
אם אתה בחיטוב אתה צריך גירעון קלורי, אם הגוף שלך מקבל מספיק אנרגיה הוא לא ישרוף שומן מהגוף לטובת אנרגיה, זה העיקרון הבסיסי, דיאטות דלות פחמימה מבוססות על ההשערה שמתי שרמות האינסולין עולות הגוף שלך לא מנצל את שומן הגוף כמקור אנרגיה, אם המאזן הוא ניטרלי או חיובי אין סיבה ששומן ישרף מעבר לשומן שנשרף מארוחה לארוחה וחוזר מיד אחריהן.

• פותח/ת השרשור
אחי לא הבנת ממש את השאלה שלי אני אסביר שוב:

נגיד בשביל מאזן נטרלי אני צריך 2500 קלוריות

ואני בחיטוב ואני אוכל עם ריצה והכל אני אוכל 1000 קלוריות

כלומר אם אני אוכל קצת מדי זה פוגע בחיטוב
אבל עדיין אני אוכל 250 גרם חלבון

אחי לא הבנת ממש את השאלה שלי אני אסביר שוב:

נגיד בשביל מאזן נטרלי אני צריך 2500 קלוריות

ואני בחיטוב ואני אוכל עם ריצה והכל אני אוכל 1000 קלוריות

כלומר אם אני אוכל קצת מדי זה פוגע בחיטוב
אבל עדיין אני אוכל 250 גרם חלבון

כן, במקרים של הרעבה זה פוגע בחיטוב כי הגוף יפרק שריר ואתה תרד במאסה ובכוח (שלא לדבר על פציעות שישביתו אותך להרבה זמן).

אם הניטראלי שלך 2500 הייתי מתחיל חיטוב עם 2000 קלוריות (2 חלבון, 1 שומן, פחמימה היתר)
כשתתקע מקצץ 200 קלוריות מפחמימה
לאחר מכן עובד לדל פחמימה (צורך רק 50 פחמימה ומעלה חלבון וקצת שומן) וכל שבוע יום העמסת פחמימות כאשר האימון העצים נמצא בהעמסה כדי לשמור על משקלים

חיטוב של 1000 קלוריות הוא טיפשי אתה תאבד המון כוח, אלא אם אתה בא.ש נמוך (12%, מה שאתה לא, כנראה) ואז אתה יכול לנסות UD2 של לייל אבל זה גם 1200 קלוריות (הוא אומר לא לרדת מתחת) ויש העמסה ביום החמישי + שישי שביעי ניטראלי או גרעון של 10-20% (ראשון-רביעי דל פחמימה)

תקרא את המדריך לחיטוב, אתה עושה שטויות
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית