הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאמת תכנית לבאדיבילדינג

ווילשר

משתמש מתחיל
124
15
נק' מוניטין:
18
124
15
היי,

אני רוצה לבנות לעצמי תכנית אימונים כשהמטרה שלי היא באדיבילדינג, איך אני אמור להתאים אותה למטרה הזאת?

לעבוד בטווח חזרות גבוה (8-10) ולהוריד משקלי עבודה?
מבחינת כמות סטים אפשר להשאר בסטנדרט (3-4)?
תרגילים מורכבים, להשאיר משקלי עבודה מקסימלים וטווח חזרות נורמאלי (4-5)?

אשמח אם תוכלו לפרט בקטנה על העקרונות החשובים בתכנית באדיבילדינג

באימונים רציינים למטרות בודיבילדינג זה נורא תלוי באיך הגוף שלך מגיב לכל דבר(אתה צריך להכיר אותו ממש טוב), בוותק האימון שלך, בכמות השריר שיש עליך וכמה עוד פוטנציאלית תרצה לשים על עצמך וכל מדי דברים קטנים שבאים מנסיון אישי שלך עם עצמך

• פותח/ת השרשור
באימונים רציינים למטרות בודיבילדינג זה נורא תלוי באיך הגוף שלך מגיב לכל דבר(אתה צריך להכיר אותו ממש טוב), בוותק האימון שלך, בכמות השריר שיש עליך וכמה עוד פוטנציאלית תרצה לשים על עצמך וכל מדי דברים קטנים שבאים מנסיון אישי שלך עם עצמך
למה אתה מתכוון "אימונים רציניים"? אני לא מכוון ללכת לתחרויות או משהו כזה..

אני מתאמן בערך 3 וחצי שנים (עם הפסקות פה ושם), החלפתי כמה תכניות במהלך השנים.
החלטתי שעכשיו אני רוצה להתקדם נטו בבאדיבילדינג ואני רוצה להתאים תכנית לזה.

מה העקרונות הבסיסיים בתכנית באדיבילדינג? (אם יש לך מאמר להפנות אותי אני אשמח, כי לא מצאתי משהו כזה)
זה יעזור אם אני ארשום נתונים של משקל ומשקלי עבודה?

עם וותק של רק 3 שנים אתה עדיין יכול לעשות התקדמות די טובה בתוכנית AB, אין איזה משהו מיוחד לאנשים טבעים שאפקטיבי במיוחד.

• פותח/ת השרשור
עם וותק של רק 3 שנים אתה עדיין יכול לעשות התקדמות די טובה בתוכנית AB, אין איזה משהו מיוחד לאנשים טבעים שאפקטיבי במיוחד.
אבל איך לבנות את התכנית מבחינת סטים וחזרות?
מה כמות הסטים המומלצת בכל תרגיל? מה כמות החזרות בכל תרגיל? כמה תרגילים לכל שריר? לעבוד עם משקלים מקסימליים בתרגילי עזר? ותרגילים מורכבים?

אני מבקש רק את העקרונות כדי לתת דגש יותר על נפח ופחות על כוח

אבל איך לבנות את התכנית מבחינת סטים וחזרות?
מה כמות הסטים המומלצת בכל תרגיל? מה כמות החזרות בכל תרגיל? כמה תרגילים לכל שריר? לעבוד עם משקלים מקסימליים בתרגילי עזר? ותרגילים מורכבים?

אני מבקש רק את העקרונות כדי לתת דגש יותר על נפח ופחות על כוח
זה בדיוק הקטע של AB, יש לך בפורטל קילוגרם תוכניות מוכנות שעובדות טוב מאוד.
אתה יכול להוסיף נפח אם אתה רוצה או לשנות כמה תרגילים אבל אין באמת סיבה להמציא את הגלגל מחדש שכל כך הרבה אנשים עולים במסה יפה מאוד בAB

ממליץ לך להיכנס לאתר של Dr Mike israetel ולקרוא. יש שם מאמרים מקיפים ואינפורמטיביים על העקרונות ובניית תוכנית אימונים למטרת היפרטרופיה.
Dr. Mike Israetel, Author at Juggernaut

בנוסף לזה תחפש עוד מאמרים/סרטוני הרצאות שלו ברשת בתחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית