הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ימי אימון ומנוחה

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
שלום. בזמן האחרון אני עמוס בעבודה ומגיע הביתה גמור מעייפות (עובד משמרות). יוצא לפעמים שאני ישן 3-4 שעות ויום למוחרת אחרי העבודה אין לי כוח בכלל ללכת לאימון ועדיף שכך משום שאני מפחד להפצע בגלל חוסר התאוששות. בכל מקרה, יוצא שאני מתאמן ברווחים של יומיים. נניח ראשון כן שני שלישי לא רביעי כן חמישי שישי לא וכו.. כרגע עשיתי ריסט במשקלי העבודה ובימי אימון עובד בנפח גבוה בגלל שלא יוצא לי להתאמן יום כן יום לא יום כן יום לא. עובד בבלוקים של נפח, עצימות והתאוששות. עכשיו רציתי לדעת אם תקופת האימונים שאני נמצא בא כרגע לא כזאת נוראית? כרגע עולה במשקלי עבודה+נפח עבודה בצורה מעולה. אבל אני מודאג שאין מספיק נפח שבועי בגלל שיש 4 ימים מנוחה בשבוע.
מישהו?

עם איזו תוכנית אתה עובד שאתה רוצה להתאמן כ"כ הרבה פעמים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
עם איזו תוכנית אתה עובד שאתה רוצה להתאמן כ"כ הרבה פעמים בשבוע?

אני רוצה להתאמן כולה 3 ימים בשבוע מה הרבה בזה? פשוט לא יוצא לי להתאמן יום כן יום לא אלא יום כן יומיים לא.

אני רוצה להתאמן כולה 3 ימים בשבוע מה הרבה בזה? פשוט לא יוצא לי להתאמן יום כן יום לא אלא יום כן יומיים לא.
אההה סליחה, עכשיו הבנתי למה התכוונת... לא הבנתי אותך נכון קודם.
ברור שעדיף להתאמן מסודר 3 פעמים בשבוע כמו שצריך כל הזמן, אבל פעמיים בשבוע זה עדיף מכלום בכל אופן...

• פותח/ת השרשור
אחי אני לא מתאמן יומיים בשבוע. יוצא שאני מתאמן ראשון רביעי ושבת. השאלה אם זה לא יותר מידי מנוחה שכביכול אין מספיק נפח שבועי

אחי אני לא מתאמן יומיים בשבוע. יוצא שאני מתאמן ראשון רביעי ושבת. השאלה אם זה לא יותר מידי מנוחה שכביכול אין מספיק נפח שבועי
ושבוע לאחר מכן אתה מתאמן ראשון ושבת רצוף? אם כבר זאת הנקודה היותר בעייתית.

• פותח/ת השרשור
כן אתה מבין.. תקופה על הפנים..

Back
למעלה תחתית