סרטון האם אני שובר מקביל?

• פותח/ת השרשור ran10
  • פורסם בתאריך
הצילום לא משהו, אבל נראה שכן
אתה גם צריך לשמור יותר על כיווץ בגב העליון, אתה קורס מאוד

• פותח/ת השרשור
זה קורה לי בעיקר במשקלים גבוהים. הנק׳ היא שבזמן הירידה תמיד הגב נוטה קדימה. עשיתי דילואוד כדי לתקן זאת אבל שוב זה חזר כשהגעתי למשקלים הקודמים. הכנסתי לאחרונה מתח לתכנית האימונים בתקווה שזה יעזור לחזק את האזור

זה קורה לי בעיקר במשקלים גבוהים. הנק׳ היא שבזמן הירידה תמיד הגב נוטה קדימה. עשיתי דילואוד כדי לתקן זאת אבל שוב זה חזר כשהגעתי למשקלים הקודמים. הכנסתי לאחרונה מתח לתכנית האימונים בתקווה שזה יעזור לחזק את האזור
אתה צריך להצר את האחיזה, ולממשוך את המוט למטה כמו מתח מאחורי הראש, זה עניין של טכניקה
ואל תתקדם למשקלים שבהם הטכניקה נשברת, אם הטכניקה לא טובה אז תוריד משקל

• פותח/ת השרשור
תודה,אנסה זאת.

בנוסף,רציתי לשאול לגבי מה שאמרת לא להתקדם עם המשקלים עד שהטכניקה טובה. האם לא כדאי להתקדם בינתיים עם טכניקה לא הכי טובה (אני מניח שהיא לא מסוכנת) ולהשתפר תוך כדי? כלומר, כרגע אני נמצא בתוכנית של התקדמות מאימון לאימון. המשקל בסרטון הוא 112.5. אם אמשיך ואתרגם ל120 אז אתחזק יותר ואז אוכל לבצע את המשקל הנוכחי בצורה יותר נקייה. האם הגישה הזאת לא עדיפה על פני דריכה במקום?

תודה,אנסה זאת.

בנוסף,רציתי לשאול לגבי מה שאמרת לא להתקדם עם המשקלים עד שהטכניקה טובה. האם לא כדאי להתקדם בינתיים עם טכניקה לא הכי טובה (אני מניח שהיא לא מסוכנת) ולהשתפר תוך כדי? כלומר, כרגע אני נמצא בתוכנית של התקדמות מאימון לאימון. המשקל בסרטון הוא 112.5. אם אמשיך ואתרגם ל120 אז אתחזק יותר ואז אוכל לבצע את המשקל הנוכחי בצורה יותר נקייה. האם הגישה הזאת לא עדיפה על פני דריכה במקום?
לא צריך שהטכניקה תהיה מושלמת, אבל ברגע שהטכניקה מתחילה להישבר בגלל המשקל ומתחילים מנגנוני פיצוי, צריך לעצור, כי ככל שתתרגל יותר את ההרגלים הרעים ככה הם יטמעו יותר ויהיה לך קשה מאוד להיפטר מהם

זה נראה כאילו אתה עם Flexed Wrists על המוט שזה לא טוב תנסה להשאיר את המפרקים ישריםתוך כדי תפיסה במוט או ממש לתפוס את המוט אם זה נוח לך.
ולגבי השבירה זה נראה כאילו כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית