הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה ויום סיירות

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
אני כרגע מתחיל מסה אחרי חיטוב יחסית ארוך, ויש לי יום סיירות עוד חודש וקצת.
בעיקרון אני יחסית בכושר מהאירובי מהחיטוב (יכול לרוץ באזור ה7-8 קילומטר).
אני כנראה אוסיף 2 אימוני אירובי בשבוע שאימון אחד יהיה ריצה ארוכה/ ריצת 3000 (ברוטציה, שבוע ריצה ארוכה ושבוע אחרי 3000) והאימון השני יהיה אינטרוולים למשהו כמו חצי שעה.(אשמח לדעת אם יש לכם שיטה יותר יעילה להתאמן)
השאלות שלי הם:
1- האם זה יפגע לי בהתפתחות במסה? מבחינת היפרטרופיה ( ואני לא מדבר על הרגליים כי זה די ברור שכן, אני מדבר על שאר הגוף)
2- זה יפגע לי במשקלים ובהתקדמות בהם? (שוב לא מדבר על הרגליים)
3- דדליפט כבד יעשה אותי יותר איטי? או שדווקא ההפך?

1)לא אם תאכל מספיק
2)ראה 1
3)יותר יעזור מיפריע אבל תלוי בעצימות ובתדירות ובאיזה נתח הןא יקח מההתאוששות שלך.
ומניסיון אישי בתןר אחד שעבר דברים זהים ודומים השנה, אם זה חשוב לך תשים בצד את ההיפטרפיה והליפטינג בילדינג וכו' ותשים את המיקוד שלך במטרה, תבנה את התוכנית לפי המטרה הזו ולא פשוט להוסיף את זה לחדכ

אין שום סיבה שיהיה בעיות אם אתה אוכל מספיק ומאזן את הנפח והאימוני ריצה.
לגבי תוכנית ריצה מתאימה אני חושב ש @hanan יוכל לעזור לך בצורה מתאימה

• פותח/ת השרשור
אין שום סיבה שיהיה בעיות אם אתה אוכל מספיק ומאזן את הנפח והאימוני ריצה.
לגבי תוכנית ריצה מתאימה אני חושב ש @hanan יוכל לעזור לך בצורה מתאימה
1)לא אם תאכל מספיק
2)ראה 1
3)יותר יעזור מיפריע אבל תלוי בעצימות ובתדירות ובאיזה נתח הןא יקח מההתאוששות שלך.
ומניסיון אישי בתןר אחד שעבר דברים זהים ודומים השנה, אם זה חשוב לך תשים בצד את ההיפטרפיה והליפטינג בילדינג וכו' ותשים את המיקוד שלך במטרה, תבנה את התוכנית לפי המטרה הזו ולא פשוט להוסיף את זה לחדכ

אני אוכל בפלוס של 300 ומחזיר את הקלוריות מהאימוני אירובי והכוח, זה סבבה?
ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת כמה אני שורף באינטרוולים? יש איזה מחשבון או משהו שיתן לי פרספקטיבה? חשבתי להחזיר 350 קלוריות אבל אני לא יודע אם זה קצת מידי....

המלצה שלי כאחד שבא בכושר שיא ליום סיירות אבל לא התאמן על דיונות, תעשה לפחות פעם בשבוע (במקומך הייתי עושה את כל הריצות) על חול רך או על דיונה (בעיקר ספרינטים, סיוט אבל הדבר היחיד שבאמת יכין אותך)

אגב לא סיימתי תיום סיירות
השבוע עברתי גיבוש יחטיות

ממליץ כמו שאמרו לשים בצד את הבילדינג ולהתמקד בסיירות.

אלו שני מרכיבי כושר שמאוד מתנגשים אחד עם השני בכל המובנים. כמובן שאפשר להיות טוב בשניהם אבל זה יבוא על חשבון התקדמות.

מרגיש צורך להגיד לך שוב, תבחר מה יותר חשוב לך ותתמקד בו.
אתה רוצה גיבוש מטכ"ל/שייטת- חודש בחוץ זה בזמן לעזוב את המכון (רגליים לפחות...) ולהתמקד בחול ודיונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית