הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בסקוואט

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
אני היום עשיתי 105 קילו ל 3x5 והחזרה האחרונה בסט השלישי הייתה סיוט אבל בכל מקרה אני מתכוון להרים אימון הבא את אותו המשקל כי בחזרה האחרונה המוט גלש טיפה קדימה ממרכז כף הרגל וזה לא היה טוב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני אחרי ריסט עמוק שבו תיקנתי את הטכניקה והוספתי 2.5 קילו כל אימון, והמשקל כבר באמת מרגיש מאד כבד. האם כדאי להכניס יום קל לסקוואט כדי לאפשר התאוששות מקסימלית של הגוף?
תודה לעונים

לטעמי מוקדם מידי לעבור למתכונת הזאת במשקלים כאלה. עדיף לך לנסות לשפר את ההתאוששות ע״י תזונה ושינה מספקת. במקרים יוצאי דופן שבהם קשה להתאושש כמו שצריך כמו צבא או אדם שעובד בעבודה פיזית קשה ניתן לעבור למתכונת הזאת לאחר שמוצו שאר האפשרויות.

• פותח/ת השרשור
לטעמי מוקדם מידי לעבור למתכונת הזאת במשקלים כאלה. עדיף לך לנסות לשפר את ההתאוששות ע״י תזונה ושינה מספקת. במקרים יוצאי דופן שבהם קשה להתאושש כמו שצריך כמו צבא או אדם שעובד בעבודה פיזית קשה ניתן לעבור למתכונת הזאת לאחר שמוצו שאר האפשרויות.
אני אוכל 3160 קלוריות ביום ויש לי שינה של 7-8 שעות בצבא. הצלחתי לסגור שלוש סאץטים אבל עם חזרה אחרונה בסט השלישי לא משהו או שזה בגלל שהמוט גלש קדימה מדי ושברתי את האיזון אבל אני אתקן אימון הבא. בכל מקרה האם כדאי להוסיף יום קל לסקוואט או שלא צריך?

לא כדאי. תמשיך לעבוד על טכניקה,תזונה ושינה. מעבר ליום קל מתבצע רק בשלב האחרון של התכנית במשקלים גבוהים יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית