עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשלבים של לבנות אחת. קצת קשה אחרי שדודי עזב אותנו 😃אה וואלה
יש לכם נבחרת רצינית שם בחד"כ בטכניון
פרס - 50 57.5 65 72.5 80 - עלה מעולה! אחרי ה72.5 שעלה בקלילות ידעתי שיש לי את זה וזה הצליח! אלך על 82.5 עוד שבוע
סקוואט - 3x5x150 - המשך למטה
מתח - 3x5x20 - זוועה. הייתי מת מהסקוואט. צריך להוריד משקל. פעם היה יותר קל כי באתי למתח אחרי סקוואטים יותר קלים.
הלך לי כל כך טוב בפרס שאמרתי יאללה נזרום ל150 סקוואט. התוצאה הייתה הרסנית והגעתי למסקנה שמרוב שהטכניקה שלי דפוקה עכשיו והמשקל היה נורא כבד גם הגיע הזמן לעשות מה שנקרא back to basics. לקראת האימון הבא אני אעשה הכנה טוב עם 2-3 סרטוני סקוואט ותרגול בבית, ואז אבוא למכון ואעשה דילואד ל130 קילו. אדאג שכל חזרה גם בחימום וגם בסטים של העבודה תעלה בטכניקה נהדרת ורק אז אתחיל להתקדם. מצער אותי שככה הסקוואטים שלי נתקעים ואני נאלץ שוב להוריד משקלים אבל זה עדיף מלמשוך בכוח עליה במשקל על חשבון טכניקה. בקיצור יהיה טוב ואעדכן אימון הבא איך זה הרגיש. ערב טוב לכולם!
בנץ' - 1x3x115 7x2x115 3x6x90 - עלה סבבה פרט לכמה גריינדים קלים בדרך.
סקוואט - 3x5x130 - עובד על טכניקה. הרגישה די בסדר מבחינה טכנית. אתקדם לאט במשקל.
דד ליפט - 1x5x162.5 - מעולה
צ'ין אפס - 3x5x10 - מתחיל להתרגל לטווח תנועה המוגבר
ישבתי היום, ראיתי סרטון של ריפטו בArt Of Manliness מסביר על הסקוואט ותרגלתי קצת בבית. לדעתי חסר לי עוד כמה דברים בתנועה שהתפקששו היום למרות הורדת המשקל. דבר ראשון שאני אשנה זה אוסיף עוד סטים של חימום. אעשה כמה סטים שצריך עד שארגיש שהתנועה נטמעה בי לפני שאעבור לסטים של העבודה. בגדול מתקדם יפה ומקווה להמשיך להתקדם בסקוואט בלי לפגוע בטכניקה. ערב טוב לכולם!
בנץ' פרס - 2x3x115 6x2x115 3x6x90 - היה סבבה לגמרי
סקוואט - 3x5x132.5 - לדעתי היה טוב מאוד מבחינה טכנית ושיפור ניכר. למרות שכמובן זה בא במחיר שהוא שהמשקל הזה די כבד ביחס למה שהוא היה כשלא השקעתי כל כך בטכניקה. נמשיך להתקדם מכאן במטרה להגיע למשקלים כבדים יותר תוך שמירה עליה.
מתח - 3x5x15 - העדפתי כבר לא להעמיס הרבה במתח
התבאסתי על הבוקר לקבל עוד ציון גרוע שעכשיו קובע שיש לי נכון להיות 3 מועדי ב'. זה היה ציון שהרגשתי שיש לי בו 80+ ודאי ובסוף התברר שהציון הסופי שלי הוא 64. אצטרך לחשוב מה אני עושה את זה ואיך אני יוצא מהבור הזה שיצרתי לעצמי של 3 מועדי ב' די צמודים. לא יהיה קל בכלל כנראה. יום טוב לכולם!
כן.. למרות שאני לא מרגיש שיש יחס ישיר בין הציונים שלי לאימונים. סתם איכשהו הקורסים בסמסטר הזה קשים יותר מקורסים בסמסטרים קודמים ואני מוצא את עצמי פחות מבין חומר ויותר לומד בעל פה וזה לא עוזר לצערי :(עזובאותך ממשקלים על המוט, זה שטויות לעומת המבחנים בהצלחה!!!
פרס - 52.5 60 67.5 75 82.5x4f - אני עוד רחוק מזה. הרביעית עלתה בגריינד ואת החמישית אפילו לא ניסיתי. נראה לי שמיציתי לינארית לפרס. אעבור לעשות נפח 5x5 עם 70 קילו החל משבוע הבא כדי להשקיע יותר בבנץ'.
סקוואט - 3x5x135 - הטכניקה השתפרה פלאים והמשקל הרגיש ממש טוב גם מבחינת כובד וגם מבחינה טכנית. מרגיש שסוף סוף אצליח באמת להתקדם במשקל בלי להתקע ולעשות ריסטים על שטויות בדרך.
דד ליפט - 1x5x165 - עלה מעולה. הרגיש קצת כבד באחרון אבל זה כי לא כל כך הייתי בפוקוס. ממשיך להתקדם
צ'ין אפס - 3x5x10 - התרגלתי לטכניקה החדשה. אתחיל להעלות משקל
מחרותיים המועד א' האחרון לסמסטר. הולך לשכוח עד אז מאימונים ולהתרכז במבחן הקרב ובא. מקווה שנשרוד אותו בשלום. מבחינת אימונים, בנוסף למה שתיארתי, אני מרגיש שלא מפריעות לי כבר כמעט בכלל 2 הפציעות הקודמות שהתלוננתי עליהן בשבועות הקודמים. צורת העבודה שלי עכשיו מספיק בטוחה עם ההתקדמות האיטית במשקלי העבודה ואני מתכוון להשאיר את זה ככה. ערב טוב לכולם!
בנץ' - 3x3x115 5x2x115 - שרדתי. היה בסדר. ממשיכים להתקדם
סקוואט - 3x5x137.5 - היה בסדר גמור.
מתח - 3x5x15 - היה בסדר.
היה מבחן מוזר היום. לא יודע מה יהיה. מקווה לטוב. מתחיל ללמוד למועד ב' באלגוריתמים שיהיה ב27. עייף רצח ורק רוצה חופש שלא יהיה 😭
בדיוק מה שהיה לי במבחן האחרון בהיסטוריה, ציפיתי ל80+ וקיבלתי 64. מבאס ביותר
תודה!בהצלחה במבחן.
בדיוק מה שהיה לי במבחן האחרון בהיסטוריה, ציפיתי ל80+ וקיבלתי 64. מבאס ביותר
בנץ' - 4x3x115 4x2x115 3x6x90 - הרגיש מעולה ואפילו לא הייתי צריך ספוטר
סקוואט - 3x5x140 - הרגיש בסדר גמור
דד ליפט - 2x4x167.5f 1x5x167.5 - נכשלתי סט ראשון. לא וויתרתי ונכנסתי סט שני ונכשלתי גם בו. נחתי כמו שצריך ונכנסתי סט שלישי בראבבק של החיים ועם קצת SNAP CITY שאני מאוד מקווה שלא היה יותר מדי קריטי ויפצע אותי הצלחתי לגרום למשקל לעלות.
בדיעבד קצת מתחרט שלא ויתרתי אחרי הסט הראשון כי מה שעשיתי עלול להוות קטליזטור לפציעה עתידית אבל באותו הרגע הרגש גבר על הדעת וזאת תכונה שעד היום הכניסה אותי להרבה פציעות ואני אדאג שזה לא יקרה שוב. בכל מקרה, אנסה אימון הבא לחזור על המשקל בדד ליפט ולהצליח על הסט הראשון. כרגע קצת מרגיש את הגב התחתון אחרי האימון בעקבות זה ומקווה שיעבור בקרוב.
בגדול החלטתי להעביר את הדד ליפט לחד שבועי ביום שללא בנץ' כי כרגע האימון הזה מאוד מעייף. כנראה השבוע אשאר במתכונת הנוכחית ואמשוך שוב בחמישי ומשבוע הבא אעבור למשוך חד שבועי.
בנוסף מתלבט אם אחרי הסבב הזה של הפבורן לבנץ' לשנות מתכונת לכזאת שבה אשקיע בעיקר בפלג גוף תחתון כי הוא מאוד מפגר אצלי מאחורי פלג הגוף העליון בהשוואה לחברה אחרים בפורום שאני שואף להגיע להישגים שלהם.
מחרותיים המבחן באלגוריתמים. חוזר ללמוד בתקווה לא לפשל שוב. ערב טוב לכולם!
נשמע שאתה קצת סותר את עצמך.
אתה לגמרי צודק. פשוט ממש ממש רציתי בזמן האימון שהמשקל יעלה והייתי צריך שמישהו יתן לי את כאפת המציאות בזמן הנכון. אלמד מכך להבא. פשוט ה165 שעשיתי ביום שלישי הרגיש נהדר והייתי בטוח שיש לי עוד הרבה בטנק אז להכשל ב167.5 ממש לא היה מתוכנן.נשמע שאתה קצת סותר את עצמך.
בכל מקרה אל תשחק בקקי, אם אתה לא מצליח היום אז תעשה עוד שבוע.. שום דבר לא יקרה
האמת אני כבר לא בחיטוב עברתי לנייטראלי והמטרה היא לחזור לשיאים בנייטראלי. אם אראה שאני ממשיך להתקע בצורה מפגרת על משקלים נמוכים סביר להניח שאעלה למאזן חיובי.מקס אל תשכח שאתה בחיטוב בכל זאת יש גבול כמה אתה יכול להתקדם ככה. תקיעה שמגיעה מוקדם מאד הגיונית נטו מתשישות מצטברת. זה כנראה מסוג הריסטים שאחריהם אתה כנראה תתקדם עד איזה 180 בלי להיתקע אחרי זה.
זה עדיין יכול להיות מהתקופה בחיטוב עצמו. לא צריך להתרגש מדי מריסט ראשוןהאמת אני כבר לא בחיטוב עברתי לנייטראלי והמטרה היא לחזור לשיאים בנייטראלי. אם אראה שאני ממשיך להתקע בצורה מפגרת על משקלים נמוכים סביר להניח שאעלה למאזן חיובי.
לפני שנה וחצי זה ממש לא כרגע כמו שאתה יודע 😉 וזה לא רינדיקציה לכלום. אם אני אנסה למשוך לסינגל את השיא שלי ל 5×5 מלפני פחות משנה, זה יגמר רע מאוד.במיוחד שהשיא שלי לחמישיה בדד ליפט כרגע עומד על 192.5 (לפני כשנה וחצי)