הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג ללא פציעות

לוג ללא פציעות

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא פציעות״:

עדכון לוג: 13/12/17

בנץ' - 3x5x110 - סוף סוף היה ספוטר לכל 3 הסטים והרגיש נהדר. אימון בנץ' הבא מעלה ל112.5
סקוואט - 3x5x150 - מתחיל להיות די כבד ולדעתי גם מתפקששת קצת הטכניקה. מקווה שאוכל למשוך עוד 10 קילו עד שאצטרך לעבור לסקוואט דו שבועי. מרגיש ש5 עוד בטוח יש לי.
צ'ין אפס - 3x5x17.5 - הרגיש ממש קשה ולדעתי סט אחרון 2 חזרות לא סגרתי עד הסוף. משאיר את המשקל בינתיים.

בינתיים צפוי להמשיך באותה מתכונת תוך מעקב שבועי על משקל גוף. הלימודים מתחילים להציק לי גם בזמן האחרון אז אצטרך להתרכז יותר גם בללמוד. יוצא שאני קצת מזניח בגלל העבודה והאימונים. סה"כ מתקדם כמו שצריך ומקווה להמשיך ככה. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...
ראיתי היום מישהו עושה דד ליפט עם נעלי סאבו. מתלבט אם לקנות לי זוג גם כן במקום אולסטאר למקרה שאחליט לחזור למשיכות. עדיין קצת פוחד בגלל הפציעה הקודמת בגב. אם יש למישהו נסיון ספציפית עם סאבו לדד ליפט (קלאסי, לא סומו) או עם נעל אחרת אשמח שיגיד. לא אכפת לי להשקיע גם 500 שקל רק על נעלי דד ליפט במידה והן באמת יהיו טובות ויחזיקו הרבה זמן.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/12/17

פרס - 3x5x72.5 - הרגיש נהדר! מתקדם ל75 אימון הבא
סקוואט - 3x5x152.5 - הרגיש טוב מבחינת משקל אבל לצערי בגלל כאבים במרפק שאני מרגיש כמה אימונים אחרונים אני מפסיק לשפוף לבינתיים
מתח - 3x5x16.25 - הרגיש בסדר. מתקדם עוד

משקל גוף 93.2
עליתי 600 גרם. כנראה לא ספרתי קלוריות כמו שצריך. אני בכל מקרה לא מאוכזב כי מאוד התחזקתי השבוע ואני לא מרגיש שהעליה הזאת הייתה בכלל לטובת השומן. אמשיך להתאמן כמו שאני וכל עוד אני מתחזק ואוכל בריא לא יפריע לי אם אעלה קצת במשקל הגוף, במיוחד כי בגלל ההפסקה הארוכה כנראה חלק מהעליה במשקל נובע מאלמנט המתאמן המתחיל.

יותר מודאג לגבי הכאבים במרפק. העליתי שאלה בפורום פציעות. מקווה שיעזרו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/12/17

בנץ' - 3x5x112.5 - היה לא טוב. הרגשתי חלש והספוטר עזר קצת. כנראה קצת הגזמתי בריצה אתמול ובגלל זה היום הייתי קצת עייף.
דד ליפט - 3x5x140 - הרגיש מעולה! גם המשקל לא היה כבד כמו שחשבתי וגם לא הרגשתי את הפציעה. אמשיך עם הדד ליפט בינתיים.
פרונט סקוואט - 3x5x60
צ'ין אפס - 3x5x17.5 - לא היה מושלם אבל אנסה להתקדם.

התחדשתי! הלכתי היום ליורוספורט וקניתי זוג של נעלי אולסטאר לדד ליפט, וזוג של Hoka M Clifton 4 לריצות. נעלי הריצה הרגישו מושלם בחנות ומחר אני הולך לנסות אותם על 5.5 קילומטר!
מקווה שבנץ' הבא אהיה פחות עייף ואצליח את המשקל לבד. בינתיים נותן למרפק להתאושש במטרה עוד שבוע לנסות שוב לחפש אחיזה לback squat שתרגיש טוב במרפק. אימון הבא יום רביעי עם פרס 75 ודד ליפט של 142.5. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/12/17

פרס - 3x4x75 - היה זוועה. הכל כשלים.
דד ליפט - 3x5x142.5 - קל
מתח - 3x5x17.5 - הגעתי למסקנה שאני עושה עם יותר מדי צ'יטינג. עושה ריסט ל10 קילו ואדאג לעשות את המתח יפה.

עשיתי שוב את הטעות המפגרת של לבוא להתאמן כשלא אכלתי הרבה זמן לפני. שילמתי על זה את המחיר. אשתדל לא לעשות זאת שוב. המרפק עדיין לא משהו ושום אחיזת סקוואט לא הרגישה טוב. אמשיך לתת לו להחלים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/12/17

בנץ' - 2x5x112.5 1x3x112.5 - עושה ריסט ל105. הרגיש כבד
דד ליפט - 3x5x145 - היה בסדר. ממשיכים.
צ'ין אפס - 3x5x18.75 - לא נעלתי הכל. נשאר עם המשקל

מרגיש שהחיטוב מתחיל להשפיע עלי לרעה במשקלים. נהיה יותר כבד. נתחיל להוסיף עוד ריסטים עם צריך. המרפק משתפר ואימון הבא אנסה לעשות סקוואט שוב. לילה טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/12/17

פרס - 3x5x75 - שמח שעלה לעומת הכישלון בפרס הקודם. היה גריינד באחרון וגם הטכניקה לא הכי. חושב על לעשות ריסט עוד כמה אימונים אם לא אצליח לטפס ל77.5 כדי לתקן טכניקה
דד ליפט - 3x5x150 - מתחיל להרגיש את המשקל. עוד 10 קילו נוריד ל1x5 ונוסיף פרונט סקוואט
מתח - 3x5x10 - יש שיפור בטכניקה. נטפס מכאן.

ניסיתי כמה אחיזות שונות בסקוואט עם מוט ריק והמרפק עדיין כאב. אחרי האימון הרגשתי גם דקירות באזור שממש הזכירו לי דלקת. לא אגע יותר בכל דבר שמכאיב לזה ואעשה תרגילים לטיפול בפציעה. לילה טוב לכולם

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/12/17

בנץ' - 3x5x112.5 - תכננתי ריסט אבל בגלל שהפרס 75 עלה החלטתי לתת עוד נסיון. 2 סטים עלו חלק וסט שלישי הספוטר קצת עזר. משאיר את המשקל עוד פעם בינתיים לדעתי פעם הבאה יהיה כבר מושלם.
דד ליפט - 1x5x155 - החלטתי כבר להוריד לסט אחד.
סקוואט - 2x5x80 1x5x110 - ניסיתי שוב לעשות סקוואט באחיזת היי באר עם מוט גבוה על הטרפזים. לא כאב כמעט בכלל המרפק באחיזה הזאת. הולך להתקדם ככה במשקלים ולחזור לשפוף כבד בהיי באר עד שהמרפק יעבור לגמרי.
צ'ין אפס - 3x5x20 - לא נעלתי הכל. אשאיר את המשקל.

לאט לאט הנסיון חיטוב שלי הופך יותר לנסיון להתחזק. אני עדיין רץ 3 פעמים בשבוע ומתאמן כוח 3 פעמים בשבוע אבל גם אוכל מספיק כדי להתחזק ולכן לא מתחטב כל כך. בינתיים אני מרוצה מזה כי יותר חשוב לי להתחזק. אמשיך באותה הדרך וכנראה שבוע הבא אשנה שוב מתכונת לSS סטנדרטית כי אני יכול לחזור לעשות את כל התרגילים. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 30/12/17

פרס - 2x5x75 1x4x75 - כשל באחרון. רציתי לעשות ריסט אבל בגלל שהסקוואטים קלים אנסה עוד.
היי באר סקוואט - 3x5x120 - קליל. אתקדם 5 קילו כל אימון עד שאגיע ל140 ומשם אמשיך ב2.5.
מתח - 3x5x11.25 - קל

משקל גוף - 91.8
איכשהו ירדתי במשקל. כל הכבוד לי. תכננתי לעשות ריסט ללחיצות אבל בגלל שהסקוואטים קלים כרגע אני אמשוך לחיצות עוד אחרת האימונים יהיו קלים מדי. בגלל שטכנית אני יכול לעשות את כל התרגילים בSS אני אחזור למתכונת הרגילה עם בנט אובר רואו, תוספת מתח/צ'ין אפס וסדר שונה (אני אוהב להתחיל אימון מלחיצות). התוכנית ל2 האימונים הקרובים תהיה:
יום שני:
בנץ' - 3x5x112.5
סקוואט - 3x5x125
דד ליפט - 1x5x160
צ'ין אפס - 3x5x22.5
יום רביעי:
פרס - 3x5x75
סקוואט - 3x5x130
בנט אובר רואו - 3x5x70

לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/01/18

שנה טובה לכולם!

בנץ' - 3x5x115 - אכלתי טוב לשנה החדשה אז החלטתי להעלות קצת משקל והצליח לי. היה מאוד קשה.
היי באר סקוואט - 3x5x125 - לא כבד. ממשיכים בחמישיות
דד ליפט - 3x5x160 - ממש כבד. עלה מאוד בקושי. מתקדם מפה בצעדים של 2.5. לא ציפיתי שנהייתי כל כך חלש בדד ליפטים. מקווה שאצליח להמשיך להתקדם לאט לאט.
צ'ין אפס - 3x5x20 - היה בסדר. לא הכל נעול כמו שצריך. נשאר עם המשקל

סך הכל התחלה טובה לשנה עם משקלים בסדר שמכאן רק ימשיכו לעלות (מקווה). ממשיך לאט לאט להתקדם בחיטוב ומקווה לסגור את השנה הזאת על אחוז שומן נמוך ושיאים אמיתיים בכל תרגילי הבסיס. האימון הזה באמת גמר אותי אני מקווה שיהיה כוח לרוץ מחר. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 03/01/18

פרס - 3x5x75 - עלה נהדר. מעלה ל77.5
היי באר סקוואט - 3x5x130 - עלה נהדר. מתקדם ל135
מתח - 3x5x12.5 - עלה נהדר!

ניסיתי לעשות בנט אובר והגב לא הרגיש מושלם אז החלטתי לעשות מתח במקום. גם הצלחתי לעשות את הריצה אתמול וגם את האימון היום אז אני מבסוט לגמרי על היום. הולך להמשיך להתקדם מכאן בינתיים בלי דילואדים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 06/01/18

בנץ' - 1x5x115 1x4x115 1x5x115 - סט שני התפקשש. סט שלישי שמתי חגורה וזרם הרבה יותר. אתחיל ללחוץ מעכשיו עם חגורה. אם פעם הבאה אצליח אעלה משקל
סקוואט - 3x5x135 - הצלחתי לחזור ללואו באר! אפרט על זה למטה
דד ליפט - 1x5x162.5 - היה נורא כבד ועלה גרוע והייתי צריך לעגל את הגב כדי שיעלה. עושה ריסט ל140 ואנסה להתקדם לאט משם תוך הקפדה על הטכניקה
צ'ין אפס - 3x5x20 - אנסה להתקדם במשקל

משקל גוף - 91.2 - ירידה של 600 גרם משבוע שעבר
ניסיתי היום אחיזה שהייתי רואה תמיד בIPF. לואו באר עם כפות ידיים החוצה, אגודל למטה ורצועות כף יד. בקיצור כל מה שריפטו מתנגד לו. האחיזה הזאת הרגישה טוב והצלחתי לסגור סט אחרון בלואו באר אחרי שני סטים ראשון בHB. אימון הבא אתן 3 חמישיות של 140 בטכניקה הזאת ואם ארגיש שזורם אתקדם במשקל קצת יותר מהר. מאוכזב כרגיל מהדד ליפט שלי מקווה שאוכל להחזיר אותו לקדמותו. סה"כ שבוע טוב ופרודוקטיבי. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 08/01/18

פרס - 1x4x77.5 2x5x77.5 - הרגשתי סחרחורת בחזרה הרביעית בסט הראשון אז הפסקתי. סה"כ הרגיש סבבה. מקווה שפעם הבאה כל החזרות יעלו. משאיר את המשקל
סקוואט - 3x5x140 - שמחתי מוקדם מדי. היום כאב לי המרפק כשעשיתי לואו באר ובסט האחרון חזרתי להיי באר. היה ממש כבד היי באר עם 140. מתקדם ל142.5
מתח - 3x5x13.75 - מרגיש מעולה וטכניקה טובה. מתקדמים

אני חושב שהגיע הזמן להחליף סדר תרגילים. פלג גוף תחתון שלי ממש מפגר מאחורי פלג גוף עליון, שבו אני כבר מאוד קרוב לשיאים של הבנץ' והפרס אבל בסקוואט ובדד ליפט אני מאוד מאחורה. אתחיל החל מאימון הבא להתחיל את האימון עם סקוואט. צריך גם לעבוד על טכניקה של HB כי הברכיים נכנסות פנימה ואני עולה מכוער מהבור. יהיה מהנה אימון הבא, בעיקר אתרכז בטכניקה ואולי גם אחליט לא להתקדם יותר במשקל בHB. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/01/18

בנץ' - 3x5x115 - עלה בלחץ. לא מעלה משקל
היי באר סקוואט - 3x5x142.5 - היה נורא והטכניקה הייתה גרועה. עושה ריסט ל130.
דד ליפט - 1x5x140 - בסדר. ממשיך לעבוד על טכניקה
צ'ין אפס - 3x5x21.25 - לא נעלתי טוב. חוזר על המשקל

היה אימון לא טוב. אני מאוד לחוץ מהלימודים וכנראה זה משפיע לי על האימונים. מקווה שיהיה יותר טוב שבוע הבא. לילה טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 13/01/18

פרס - 2x5x77.5 1x3x77.5 - נגמר הדלק בסט השלישי
היי באר סקוואט - 3x5x130 - לאט לאט אתחזק. הרגיש בסדר וקצת כבד. אתקדם ל132.5
מתח - 3x5x15 - מעולה

משקל גוף - 91.0
מופתע שהמשקל לא עלה כי קשה לי להקפיד על תזונה עכשיו בגלל כל הלימודים בזמן האחרון. ממש בקרוב המבחנים. נראה לי שהגעתי למסקנה שפשוט מיציתי את SS ללחיצות ואני אעבור בלחיצות למתכונת לינארית (עם קצת דילואד) ואוסיף תרגילי עזר (בינתיים רק מקבילים לחזה ונחשוב על עוד משהו אם ארגיש צורך). לגבי סקוואט ודד ליפט אשאיר אותם בינתיים במתכונת SS.
הנסיון שלי לשני האימונים הקרובים יהיה:

יום שני:
בנץ' - 1x5x60 1x5x70 1x5x82.5 1x5x95 1x5x107.5
מקבילים 3x5x10
היי באר סקוואט - 3x5x132.5
דד ליפט - 1x5x142.5
צ'ין אפס - 3x5x21.25

יום רביעי:
פרס - 1x5x40 1x5x47.5 1x5x55 1x5x62.5 1x5x70
היי באר סקוואט - 3x5x135
מתח - 3x5x16.25
אולי עוד משהו? (יד אחורית או קדמית)

לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/01/18

בנץ' - 60 70 82.5 95 107.5 - הרגיש מעולה.
מקבילים - 3x5x10
היי באר סקוואט - 3x5x132.5 - הרגיש סבבה. נמשיך להתקדם
דד ליפט - 1x5x145 - ממשיכים להתקדם
צ'ין אפס - 3x5x21.25 - לא ננעל טוב. היה קשה. אנסה שוב.

מחר נוסע לחתונה של יבגני. מקווה שיהיה כיף וטעים ושהוא ואישתו לעתיד יהיו מאושרים ביחד. ממשיך להתמיד באימונים ובריצות ולהיות מרוצה מהתוצאות. אין כל כך הרבה מה לכתוב כי רק שיניתי את המתכונת ללחיצות אז נתקדם ונראה מה יהיה. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/01/18

בנץ' - 60 72.5 85 97.5 110 - ממש סבבה.
מקבילים - 3x5x12.5
היי באר סקוואט - 3x5x137.5 - שרדתי. חוזרים ל3 פלטות
דד ליפט - 1x5x147.5 - הרגיש מעולה הפעם! יש תקווה להתקדמות! 150 פעם הבאה
צ'ין אפס - 3x5x21.25 - קשה. משאיר את המשקל. לא נעלתי טוב

משקל גוף - 91.0
לא ירדתי ולא ציפיתי לרדת בעקבות הכמויות המסחריות שאכלתי בחתונה השבוע. מרגיש שסה"כ היה שבוע פרודוקטיבי והתחזקתי בו יפה. מרגיש באמת קושי לשלב את הריצות שלי עם כל הפלג גוף תחתון של SS אבל עדיין מצליח ולכן אמשיך בשלי. חוזר להתבנקר על אלגוריתמים, באמת קורס קשה. עוד 10 ימים למבחן. ערב טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/01/18

פרס - 42.5 50 57.5 65 72.5 - מעולה ולא כבד בכלל
היי באר סקוואט - 3x5x140 - נראה לי בסט האחרון פעמיים הייתי קרוב לליפול קדימה. צריך לדאוג יותר לשמור על טכניקה נכונה. חוץ מזה המשקל עלה טוב ואני הולך להתקדם
מתח - 3x5x17.5 - היה סבבה. נתקדם.
בייספס - 3x8x18

החל מאימון הבא אוסיף לואו באר סקוואט עם מוט ריק במטרה להתקדם קצת מאימון לאימון ולנסות לשקם את המרפק. חוץ מזה מרגיש טיפה יותר מהרגיל את כתף ימין אבל לא חושב שמדובר בינתיים בפציעה. אשאיר את הכתף במעקב ואם ארגיש צורך אוריד את המקבילים כי יתכן וזאת תגובה לתרגיל הזה לפי האזור שאני מרגיש את זה.
חוץ מזה, חוזר לפתור מבחנים בראבק. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/01/18

בנץ' - 60 75 87.5 100 112.5 - כתף ימין קצת הדאיגה אותי אז ביטלתי את המקבילים. החלטתי גם לבטל כפיפות מרפקים באימון השני כי אני מרגיש את זה גם שם.
סקוואט - 3x5x142.5 - הטכניקה התפקששה קצת בדרך. אעבוד עליה יותר קשה באימון הבא אבל מרגיש שיכול להתקדם במשקל בכל מקרה
דד ליפט - 1x5x150 - נהדר
צ'ין אפס - 3x5x21.25 - לא מספיק טוב. משאיר את המשקל.

מקווה שמה שאני מרגיש בכתף לא רציני. אעשה יותר תרגילי גמישות לאזור בזמן הקרוב בתקווה שזה יעבור. חוץ מזה הכל בסדר, חוזר ללמוד. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה קורה מקס? לא ידעתי שיש לך לוג חדש 😃
תגיד, אתה מצליח להתקדם בסקוואט ודדליפט עם 15 ק"מ ריצות בשבוע? לא קראתי את כל העדכונים ראיתי בהתחלה שאתה עושה ss, מסתדר לך?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית