- פותח/ת השרשור
Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא פציעות״:
עדכון לוג: 13/12/17
קרא את שאר עדכון הלוג...
ראיתי היום מישהו עושה דד ליפט עם נעלי סאבו. מתלבט אם לקנות לי זוג גם כן במקום אולסטאר למקרה שאחליט לחזור למשיכות. עדיין קצת פוחד בגלל הפציעה הקודמת בגב. אם יש למישהו נסיון ספציפית עם סאבו לדד ליפט (קלאסי, לא סומו) או עם נעל אחרת אשמח שיגיד. לא אכפת לי להשקיע גם 500 שקל רק על נעלי דד ליפט במידה והן באמת יהיו טובות ויחזיקו הרבה זמן.
עדכון לוג: 13/12/17
בנץ' - 3x5x110 - סוף סוף היה ספוטר לכל 3 הסטים והרגיש נהדר. אימון בנץ' הבא מעלה ל112.5
סקוואט - 3x5x150 - מתחיל להיות די כבד ולדעתי גם מתפקששת קצת הטכניקה. מקווה שאוכל למשוך עוד 10 קילו עד שאצטרך לעבור לסקוואט דו שבועי. מרגיש ש5 עוד בטוח יש לי.
צ'ין אפס - 3x5x17.5 - הרגיש ממש קשה ולדעתי סט אחרון 2 חזרות לא סגרתי עד הסוף. משאיר את המשקל בינתיים.
בינתיים צפוי להמשיך באותה מתכונת תוך מעקב שבועי על משקל גוף. הלימודים מתחילים להציק לי גם בזמן האחרון אז אצטרך להתרכז יותר גם בללמוד. יוצא שאני קצת מזניח בגלל העבודה והאימונים. סה"כ מתקדם כמו שצריך ומקווה להמשיך ככה. לילה טוב לכולם!
קרא את שאר עדכון הלוג...
ראיתי היום מישהו עושה דד ליפט עם נעלי סאבו. מתלבט אם לקנות לי זוג גם כן במקום אולסטאר למקרה שאחליט לחזור למשיכות. עדיין קצת פוחד בגלל הפציעה הקודמת בגב. אם יש למישהו נסיון ספציפית עם סאבו לדד ליפט (קלאסי, לא סומו) או עם נעל אחרת אשמח שיגיד. לא אכפת לי להשקיע גם 500 שקל רק על נעלי דד ליפט במידה והן באמת יהיו טובות ויחזיקו הרבה זמן.