הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יחס לתזונה בSS

3ortima

משתמש מתחיל
28
2
נק' מוניטין:
2
28
2
אהלן. אני 1.74 מטר. שוקל 79 ק"ג. השתחררתי לפני כמה חודשים מצה"ל שירתתי כלוחם בצנחנים. היה לי רקע פיזי כללי בשירות.
התחלתי להתאמן לפני 5 שבועות SS כשהייתי 75 ק"ג (מאז עליתי 4 ק"ג).
המשקלים שלי על המוט בינתיים מתקדמים טוב. כרגע דדליפט 115 ק"ג. סקוואט 107.5 ק"ג. בנץ' פרס 65 ק"ג. אובר הד פרס 45 ק"ג. (התחלתי בכל התרגילים האלו במשקל של בערך 40-50 קג).
אני משתדל עד עכשיו (אני לא ממש בטוח למה) לעלות קילו בשבוע. זה מה שקראתי שריפטו כתב, אבל היה נראה לי שהוא יותר מתכוון לשחיפים.
השרירים שלי גדלים אבל גם הכרס שלי נהיית בולטת יותר עם האימונים.
באמת שאין לי מושג מה אני אמור לעשות מבחינת תזונה והמשקל שלי? לאכול רגיל ורק להתחיל לאכול יותר כשאני רואה שאני מתקשה להוסיף משקל על המוט? או לא לנסות להוסיף משקל גוף בכלל? או שרק עם תוספת של משקל גוף אני אוכל לדאוג שגם השרירים יתפתחו ולהפיק משהו מתקופת המסה הראשונה שלי?
ובהקשר אחר, את התוכנית אני חושב שאמשיך עד שאראה שאני לא מצליח להעלות בדדליפט. מה עם המעבר לחיטוב? אני עושה אותו אחרי שאני מסיים עם התוכנית? אחרי שאגיע למשקל מסויים?

אהלן. אני 1.74 מטר. שוקל 79 ק"ג. השתחררתי לפני כמה חודשים מצה"ל שירתתי כלוחם בצנחנים. היה לי רקע פיזי כללי בשירות.
התחלתי להתאמן לפני 5 שבועות SS כשהייתי 75 ק"ג (מאז עליתי 4 ק"ג).
המשקלים שלי על המוט בינתיים מתקדמים טוב. כרגע דדליפט 115 ק"ג. סקוואט 107.5 ק"ג. בנץ' פרס 65 ק"ג. אובר הד פרס 45 ק"ג. (התחלתי בכל התרגילים האלו במשקל של בערך 40-50 קג).
אני משתדל עד עכשיו (אני לא ממש בטוח למה) לעלות קילו בשבוע. זה מה שקראתי שריפטו כתב, אבל היה נראה לי שהוא יותר מתכוון לשחיפים.
השרירים שלי גדלים אבל גם הכרס שלי נהיית בולטת יותר עם האימונים.
באמת שאין לי מושג מה אני אמור לעשות מבחינת תזונה והמשקל שלי? לאכול רגיל ורק להתחיל לאכול יותר כשאני רואה שאני מתקשה להוסיף משקל על המוט? או לא לנסות להוסיף משקל גוף בכלל? או שרק עם תוספת של משקל גוף אני אוכל לדאוג שגם השרירים יתפתחו ולהפיק משהו מתקופת המסה הראשונה שלי?
ובהקשר אחר, את התוכנית אני חושב שאמשיך עד שאראה שאני לא מצליח להעלות בדדליפט. מה עם המעבר לחיטוב? אני עושה אותו אחרי שאני מסיים עם התוכנית? אחרי שאגיע למשקל מסויים?

ריפטו חד משמעית הגזים עם הקטע של התזונה. אתה צריך לבדוק מה הנייטראלי שלך ולפי כך להוסיף 300 קלוריות. חבל לדחוף אוכל בלי חשבון כי בסוף תסבול בחיטוב. בכל אופן, חיטוב תתחיל מתי שבא לך. אם מפריע לך המראה הנוכחי שלך אז תתחיל חיטוב אם לא אז תמשיך מסה. אם אתה רוצה תעלה תמונה שנגיד מה קורה איתך +~

ההמלצות של ריפטו לתזונה תואמות את מטרת ה SS להעיף את המשקלים שלך קדימה בשלב ההתחלתי של האימונים.
מי ששולט בטכניקה, יש לו מספיק זמן להתאמן ולהתאושש כמו שצריך מהאימונים בהחלט יכול להרוויח מתזונה כזאת על אף מחיר ה"שומן"

הטעות הנפוצה היא להפציץ קלוריות במעבר מ 20 קילו סקווט ל 40 קילו, להעלות 4 קילו שומן ואז להתקע ב 50 קילו כי הטכניקה לא טובה והפסקת לאכול.

ממליץ בחום למי שרוצה לעשות SS לקרוא את כל הספר כדי להבין את היתרונות והחסרונות

ההמלצות של ריפטו לתזונה תואמות את מטרת ה SS להעיף את המשקלים שלך קדימה בשלב ההתחלתי של האימונים.
מי ששולט בטכניקה, יש לו מספיק זמן להתאמן ולהתאושש כמו שצריך מהאימונים בהחלט יכול להרוויח מתזונה כזאת על אף מחיר ה"שומן"

הטעות הנפוצה היא להפציץ קלוריות במעבר מ 20 קילו סקווט ל 40 קילו, להעלות 4 קילו שומן ואז להתקע ב 50 קילו כי הטכניקה לא טובה והפסקת לאכול.

ממליץ בחום למי שרוצה לעשות SS לקרוא את כל הספר כדי להבין את היתרונות והחסרונות

במידה והוא יודע אנגלית ;)
אחרת כנראה הוא לא יבין..

במידה והוא יודע אנגלית ;)
אחרת כנראה הוא לא יבין..
בכנות, מי שאין לו אנגלית מספיק טובה כדי לקרוא את ריפטו. עדיף שישקיע את זמן האימונים בחדר כושר ללמוד אנגלית. זה הרבה יותר שימושי בחיים מסקווט 140 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית