הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקואט

טוב אז ככה

1. תעשה לנו טובה, תפסיק להעלות ל-Flix. מה הבעיה עם YouTube ? זה חינמי, זה נוח, ואין בזה פרסומות מעצבנות.

2. למה אתה מבצע כל כך צמוד לקיר ? אתה יכול (אם אתה מוכשר למדי) לא לשים לב ולהתקל בקיר, ועם משקל גבוה זה יכול להגמר לא נעים.

לי לפחות לתת ביצוע בסביבה צפופה כזו היה בוודאות מפריע.

ועכשיו לחלק של הביצוע עצמו.

3. חתכת במשקל כדי לשפר - אז למה לא הבאת את זה לשלמות ?

אולי פיספסתי (לא מאמין, אבל אולי) את הסרטון שבו עשית סקוואט מושלם אחרי שחתכת במשקל...

4. לי לפחות זה נראה שחסר עומק ומה שאתה עושה זה פשוט צונח.

אהה והצילום לכלשעצמו בעייתי כי לא רואים את כל הפלג גוף התחתון וגם הזווית עצמה לא משהו. תנסה להעמיד את הפלאפון\מצלמה בהטיה (אני למשל תוקע את הפלאפון בין כמה פלטות של 2.5-5 קילו כשאני מצלם)

אהה ועוד משהו - קצת קשה להגיד בוודאות בגלל שאתה לבוש בשחור קומפלט והסביבה מעט חשוכה וגם הנוכחות של הפלטות במקום מסתירה מעט, אבל יש מצב שאתה קורס עם הפלג גוף העליון.

ואולי אתה מסתכל נמוך מדי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אז ככה

1. תעשה לנו טובה, תפסיק להעלות ל-Flix. מה הבעיה עם YouTube ? זה חינמי, זה נוח, ואין בזה פרסומות מעצבנות.

2. למה אתה מבצע כל כך צמוד לקיר ? אתה יכול (אם אתה מוכשר למדי) לא לשים לב ולהתקל בקיר, ועם משקל גבוה זה יכול להגמר לא נעים.

לי לפחות לתת ביצוע בסביבה צפופה כזו היה בוודאות מפריע.

ועכשיו לחלק של הביצוע עצמו.

3. חתכת במשקל כדי לשפר - אז למה לא הבאת את זה לשלמות ?

אולי פיספסתי (לא מאמין, אבל אולי) את הסרטון שבו עשית סקוואט מושלם אחרי שחתכת במשקל...

4. לי לפחות זה נראה שחסר עומק ומה שאתה עושה זה פשוט צונח.

אהה והצילום לכלשעצמו בעייתי כי לא רואים את כל הפלג גוף התחתון וגם הזווית עצמה לא משהו. תנסה להעמיד את הפלאפון\מצלמה בהטיה (אני למשל תוקע את הפלאפון בין כמה פלטות של 2.5-5 קילו כשאני מצלם)

אהה ועוד משהו - קצת קשה להגיד בוודאות בגלל שאתה לבוש בשחור קומפלט והסביבה מעט חשוכה וגם הנוכחות של הפלטות במקום מסתירה מעט, אבל יש מצב שאתה קורס עם הפלג גוף העליון.

ואולי אתה מסתכל נמוך מדי.
1.אין אפשרות לעלות ליוטיוב
2.זה לא כזה צמוד יש לי מרווח.
3.שלחתי לרן סרטון והוא אמר שהכל חוץ חוץ מזה שהברכיים גולשות , אז תקינתי את זה .
4.לא חסר עומק ואני יורד יחסית לאט.
5.פלג גוף עליון לא ממש קורס.

תודה אחי

• פותח/ת השרשור
1.תמיד היה לי בעיה לא יודע לפעמים לא צליח לראות שם, ואני לא מצליח לעלות סרטון מהמשתמש.
2.מספיק ועוד איך זה יותר גדול ממה שנראה בסרטון.
4.כה בטוח אני מסתכל למטה אני רואה בדיוק איפה אני למטה.
5.לא קורס, זאת הסיבה העיקרית בגללה הורדתי משקל, תמיד הייתי קורס עם הפלג גוף עליון.

4. הרגל לא משהו, אפשר לעשות את זה בחימום עם מוט ריק אבל בסט עבודה עדיף שלא
5. הקריסה יכולה להתבטאות גם בזה שהירידה שלך לא מבוקרת, לא רק שהגב התחתון רפוי.
6. תצלם את פלג הגוף התחתון שלך זה מה שמעניין אותנו.

מפריע לי שאתה מסתכל ממש בתחתית למטה לפי דעתי זה מפריע לך לתנועה ובגלל זה יש לך סוג של צניחה של הגב. תנסה לעשות את זה עם מבט טיפה יותר למעלה.

סה"כ יש שיפור גדול
אתה צריך להיות מכווץ ולא לקרוס באמת
אל תעלה משקל ותמשיך לעבוד על הדגשים

אנשים תהיו רלוונטיים בתגובות

• פותח/ת השרשור
הכי נוח לי להסתכל למטה,
תקשיבו אני מכווץ לאורך כל התנועה, ואני ממש לא מרגיש שאני קורס וגם לא רואה את זה בסרטון, באמת אתם חושבים שכדאי להשאר על 120?
אני יורד הכי לאט שאני יכול, כל הרגליים שלי רועדות לאורך הירידה יותר לאט אני לא מסוגל.

נערך לאחרונה:
הרבה יותר טוב ממקודם..
רק ככה:
תצלם נורמלי בבקשה.
ותפסיק לשחק עם הצוואר תחליט לאן אתה מסתכל ותרד, אתה כל הזמן משנה מנח בצוואר ומאבד יציבות - התנועה לא הולכת נקי ומנח הגב משתנה..
בנוסף איך שעמדת לא היה טוב וזה אני אומר בלי לראות איך עמדת כי לקחת באמצע הסט צעד קדימה.

תישאר עם המשקל או אפילו תוריד, תעבוד על זה ותעלה סרטון נורמלי.
ובחיאט תלמד איך להעלות לYOUTUBE.

מה אתה מתכנן לעשות במידה ותגיע לכשל?

את כל ההתארגנות תשאיר ללפני
כשהמוט עליך אתה צריך להסתדר על הפיסוק ולהתחיל כמה שיותר מהר, ולא לעצור באמצע, בטח אם זה לא בגלל שאתה עייף.

תנסה לצלם יותר נמוך, ככה שיראו את כל הברכיים.

תרד בצורה יותר מבוקרת, כי בתחתית זה נראה די מוזר, ואתה עלול לאבד את המתיחה אם אתה יורד מהר מדי

תפסיק להעלות לאתר המפגר הזה, תעלה ליוטר1ל

• פותח/ת השרשור
איבדתי יציבות ונפלתי קדימה כי יש לי חתך ביד וזה נגע במוט והסתובב אז כזה ניסיתי להקפיץ טיפה בתמוט.
סבבה פעם הבאה אני יעשה את כל מה שאמרתם.

אתה צריך להבין יש הבדל בין מה שאתה עושה למה שאנחנו מצפים שתעשה.
שאנחנו אומרים תסתכל למטה אנחנו מתכוונים שתיהיה בפוזיצה A וכרגע אתה נמצא בפוזיציה B(סתכל על אילוסטרציה המצורפת).

עכשיו עדיף שתתרכז בפגמים המרכזיים שבטכניקה שלך או שהיו בטכניקה שלך, עזוב את זה לעת עתה זה רק בשביל שתהיה לך תמונה כללית בראש אל איך זה אמור להראות.

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 2.8 · צפיות: 222
  • פותח/ת השרשור
אחי תודה, אבל ראיתי את הדיוידי של ריפטו ואני יודע שצריך להתסכל בערך 2 מטר קדימה זה פשוט לא היה לי נוח.פעם הבאה כבר אסדר את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית