הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כח פעמיים בשבוע

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי
אני מתאמן פעמיים בשבוע בקרב מגע.
ניסיתי להוסיף 3 פעמים בשבוע אימוני כח, אבל אני לא מצליח מבחינת זמן.
האם לדעתכם אפשר לפתח כח ומסה בעזרת 2 אימונים בלבד בשבוע?
אם כן, מישהו יכול להמליץ על תוכנית בבקשה?
המטרה שלי היא לגדול במסה.
תודה!

לפעמיים בשבוע אני אוהב את 2 האימונים של הלינארית 5*5, תוסיף לך תרגילי ידיים להנאתך

יש לי בחור חזק במכון שעושה טקסס פעמיים בשבוע ופשוט מוותר על האימון התאוששות וזה נראה לי קונספט לא רע האמת לאנשים עם מגבלות זמן (למרות שכמובן לא אידיאלי). לדעתי זאת אחלה אופציה בשבילך במידה והקרב מגע לא שוחט אותך יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
מבחינת מחקרים, נמצא לאחרונה ע"י Brad Schoenfeld ש-2 אימוני כוח בשבוע הם המינימום לפיתוח מאסת שריר. בעיקר למתאמנים מתחילים/חוזרים מהפסקה

בנימה אישית, 2 אימונים זה לא הרבה - אבל זה גם משהו, וצריך לדעת להרכיב כל אימון כדי שיהיה ממצה ויעיל

• פותח/ת השרשור
מבחינה מחקרים, נמצא לאחרונה ע"י Brad Schoenfeld ש-2 אימוני כוח בשבוע הם המינימום לפיתוח מאסת שריר. בעיקר למתאמנים מתחילים/חוזרים מהפסקה

בנימה אישית, 2 אימונים זה לא הרבה - אבל זה גם משהו, וצריך לדעת להרכיב כל אימון כדי שיהיה ממצה ויעיל

ולפי אותו מחקר, האם ההבדל בין 2 אימונים ל3 אימונים הוא גדול?

ולפי אותו מחקר, האם ההבדל בין 2 אימונים ל3 אימונים הוא גדול?
לא באופן משמעותי
אבל מכאן ועד לכמה זה פרקטית יהיה לטווח הארוך, ועוד שלל פרמטרים שצריך לקחת בחשבון - ההסקה הסטטיסטית הופכת לפחות מהימנה
ובמילים אחרות, שוב - לדעתי 3 אימונים תמיד יהיו עדיפים על 2

לדעתי 531 בנויה טוב במתכונת של פעמיים בשבוע ואם הייתי עושה משהו פעמיים בשבוע אז חד משמעית את התכנית הזאת.

מבחינת מחקרים, נמצא לאחרונה ע"י Brad Schoenfeld ש-2 אימוני כוח בשבוע הם המינימום לפיתוח מאסת שריר. בעיקר למתאמנים מתחילים/חוזרים מהפסקה

מעניין, אפשר בבקשה קישור למחקר ? אשמח לקרוא עוד בנושא

באמת מעניין. אבל אם נניח לעשות נפח יחסית גבוה - לדוג 8 סטים 5 חזרות (עם עצימות מתאימה מן הסתם) עם עוד כמה תרגילי עזר ויוצא נגיד יום ראשון אימון ויום רביעי למשל, הנפח הזה לא יספיק? מקווה שהבנת את השאלה..

• פותח/ת השרשור
@hanan האם אפשר לעשות חתירה במכשיר של הווינץ (כלומר בחבל התחתון) ?
חשבתי גם על להחליף חתירה במתח בתוספת משקל. נראה לי מוזר לעשות תוכנית בלי מתח

@hanan האם אפשר לעשות חתירה במכשיר של הווינץ (כלומר בחבל התחתון) ?
חשבתי גם על להחליף חתירה במתח בתוספת משקל. נראה לי מוזר לעשות תוכנית בלי מתח
אפשר להחליף חתירה במתח

• פותח/ת השרשור
וחתירה בחבל תחתון?
אגב, אם הפרס שלי הוא 30 קג, זה אומר שאני צריך להרים בחלק מהמקרים פחות מ20 קג (מוט). מה עושים?

לא רואה בעיה, אבל קשה לעשות פירמידה בגלל הקפיצה במשקלים וגם קשה להתקדם משבוע לשבוע

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי. הסט העליון הוא נגיד 30 קג.
4 הסטים הם בערך:
15
20
25
30
המוט הוא 20, איך ארים 15?

לגבי חתירה בחבל במכונה, זה בסדר במקום חתירה עם מוט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית