הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מ 43% ל 16%

לא תתאים לך SS, לך על העקרונות של SS בתוכניות כמו FBW , AB
תשדל להעלות משקל מאימון לאימון,לישון ולאכול.
וכל הכבוד על הירידה, לא מאמין שהיית 43 אחוז שומן, אי אפשר לסמוך על המכשירי מדידה האלה שאתה מדבר עליהם.
תעלה תמונה של הלפני.

העקרונות של SS בתוכנית AB?
מה אפשר לשנות בSS ולשמור על העקרונות שלה?:nono:

ויותר חשוב - מה צריך לשנות בSS כדי שתתאים לו?:nono:

הבנאדם (לפי מה שהוא מתאר) כרגע חזר מחיים של לוחם סומו, אני מניח שיש לו נטייה להשמנה ולפי דבריו הוא מפחד מזה, בSS צריך לאכול הרבה בכדי להתקדם בתוכנית.
לכן SS לא תתאים לו.

אם הוא יעבוד בעצימות ש- SS דורשת, לא תהיה לו בעיה של השמנה.

הבעיה של לאכול הרבה קיימת גם אצל אנשים שלא סבלו מעודף משקל; גם לי היתה בעיה כזו לפני שהבנתי שאני צריך לבעוט לעצמי בישבן ולפתוח את המקרר.

אם הוא יעבוד בעצימות ש- SS דורשת, לא תהיה לו בעיה של השמנה.

הבעיה של לאכול הרבה קיימת גם אצל אנשים שלא סבלו מעודף משקל; גם לי היתה בעיה כזו לפני שהבנתי שאני צריך לבעוט לעצמי בישבן ולפתוח את המקרר.

לא משנה באיזו עצימות הוא יעבוד זה לא העניין פה, הוא יעלה שריר אבל ביחד עם כרס, לפי מה שהוא אומר הוא מפחד מזה ולא רוצה בזה, בגלל זה אין צורך מלחתחילה להיכנס לתוכנית הזאת.
זה בדיוק אחד המקרים שאני תמיד אומר , לא לקפוץ ולהגיד לכל אחד לעשות SS.

לא משנה באיזו עצימות הוא יעבוד זה לא העניין פה, הוא יעלה שריר אבל ביחד עם כרס, לפי מה שהוא אומר הוא מפחד מזה ולא רוצה בזה, בגלל זה אין צורך מלחתחילה להיכנס לתוכנית הזאת.
זה בדיוק אחד המקרים שאני תמיד אומר , לא לקפוץ ולהגיד לכל אחד לעשות SS.

ב- AB או FBW הוא לא יעלה בשומן?

הוא יעלה יותר לאט במשקל מכיוון שהפלוס הקלורי שלו יהיה קרוב לBMR, ולא גבוהה בהרבה מהBMR , מה שנהוג לעשות בSS.
אז כן הוא יעלה בשומן אבל פחות.

הוא יעלה יותר לאט במשקל מכיוון שהפלוס הקלורי שלו יהיה קרוב לBMR, ולא גבוהה בהרבה מהBMR , מה שנהוג לעשות בSS.
אז כן הוא יעלה בשומן אבל פחות.

מאיפה הקביעות הנחרצות האלה? קודם כל, 500 חיובי זה לא ממש קרוב ל-BMR (אנחנו מדברים על RMR למעשה, אבל שיהיה), ודבר שני, דווקא בתוכניות מורכבות בצורה אישית יש לפעמים עליה יותר גדולה בשומן לעומת מסת שריר.
אפשר כמובן גם ללכת על 300 חיובי, זה יכול להביא עליה מינימלית במסה (כ-300 גרם לשבוע) אבל זה דורש להיצמד לתפריט.

חבר'ה עם כל הכבוד ל-SS שהיא תכנית מעולה, היא לא תכנית שמתאימה לכל אחד.
אנשים בעלי נטייה להשמנה כולל אני נוטים לצבור שומן ונוזלים די בקלות וכן די מחוייבים לבצע אירובי גם בעליה במסה(תאמינו לי שאנשים שהיו שמנים בעבר שבוע בלי אירובי משנה להם את הצורה לגמרי) והבעיה ב-SS היא שכדי ליהנות מהיתרונות שהיא מציעה צריך לאכול המון ולא לבצע פעילות אירובית רצינית כדי שתתאפשר התאוששות ואז נהיה טיפה בעייתי, ולכן התכנית לא מתאימה לכל אחד עם כל הכבוד לתכנית הזו.

מאיפה הקביעות הנחרצות האלה? קודם כל, 500 חיובי זה לא ממש קרוב ל-BMR (אנחנו מדברים על RMR למעשה, אבל שיהיה), ודבר שני, דווקא בתוכניות מורכבות בצורה אישית יש לפעמים עליה יותר גדולה בשומן לעומת מסת שריר.
אפשר כמובן גם ללכת על 300 חיובי, זה יכול להביא עליה מינימלית במסה (כ-300 גרם לשבוע) אבל זה דורש להיצמד לתפריט.

איזה קביעות נחרצות?
לרוב שאתה במאזן קלורי גבוהה יותר(במקרה ויש אותה תוכנית אימונים) אתה תעלה יותר במשקל שיתורגם ליותר שריר ויותר שומן אני לא מדבר פה על דוגמאות קיצוניות של פלוס קלורי גבוהה מדי ששם העלייה כבר לא אופטימאלית.
בקשר למשפט האחרון שלך , נו ומה הבעיה בלהיצמד לתפריט, זה חלק מההשקעה, במיוחד לאנשים שיש להם היסטוריה כמו לבחור פה, שחייבים להשקיע הרבה יותר מבן אדם ממוצע.

חבר'ה עם כל הכבוד ל-SS שהיא תכנית מעולה, היא לא תכנית שמתאימה לכל אחד.
אנשים בעלי נטייה להשמנה כולל אני נוטים לצבור שומן ונוזלים די בקלות וכן די מחוייבים לבצע אירובי גם בעליה במסה(תאמינו לי שאנשים שהיו שמנים בעבר שבוע בלי אירובי משנה להם את הצורה לגמרי) והבעיה ב-SS היא שכדי ליהנות מהיתרונות שהיא מציעה צריך לאכול המון ולא לבצע פעילות אירובית רצינית כדי שתתאפשר התאוששות ואז נהיה טיפה בעייתי, ולכן התכנית לא מתאימה לכל אחד עם כל הכבוד לתכנית הזו.
זה נכון ולא נכון. אפשר לעשות אירובי קל עם SS, משהו כמו 20 דקות אחרי כל אימון, מצד שני אתה שורף יותר קלוריות כי אתה דורש יותר התאוששות עם תוכנית אימונים כמו SS ככה שזה מותאם גם לאנשים עם נטייה להשמנה.
תחשוב זה כאילו שאתה עושה HIIT, אתה שורף מעט קלוריות יחסית בסישן פעילות, אבל הרבה קלוריות לאחר מכן בהתאוששות - כך גם קורה ב SS.

איזה קביעות נחרצות?
לרוב שאתה במאזן קלורי גבוהה יותר(במקרה ויש אותה תוכנית אימונים) אתה תעלה יותר במשקל שיתורגם ליותר שריר ויותר שומן אני לא מדבר פה על דוגמאות קיצוניות של פלוס קלורי גבוהה מדי ששם העלייה כבר לא אופטימאלית.
בקשר למשפט האחרון שלך , נו ומה הבעיה בלהיצמד לתפריט, זה חלק מההשקעה, במיוחד לאנשים שיש להם היסטוריה כמו לבחור פה, שחייבים להשקיע הרבה יותר מבן אדם ממוצע.

אבל זה מה שאני אומר, מבחינה פיזיולוגית העקרונות בין תוכנית FBW לבין SS זהים. זה לא שיש משהו קסמי ב-SS שהופך אותה ליותר טובה מבחינת התקדמות. progressive overload אפשר לעשות גם בתוכנית FBW רגילה, ההתאוששות היא אותה התאוששות בדיוק והסיבה שאנשים לא מתקדמים בה כמו שהם מתקדמים ב-SS נעוצה בכך שהם עושים יותר מדי סטים ו/או הם לא אוכלים כמו שצריך (כלומר: לא מתאוששים). באותה מידה ש-300 חיובי יביא לתוצאות איטיות יותר (ולעתים קרובות זניחות) ב-FBW הוא גם יביא לתוצאות איטיות יותר ב-SS. במילים אחרונות: זה*תלוי יותר בתזונה מאשר בתוכנית עצמה, בהנחה שהתוכנית בנויה כמו שצריך.

אבל זה מה שאני אומר, מבחינה פיזיולוגית העקרונות בין תוכנית FBW לבין SS זהים. זה לא שיש משהו קסמי ב-SS שהופך אותה ליותר טובה מבחינת התקדמות. progressive overload אפשר לעשות גם בתוכנית FBW רגילה, ההתאוששות היא אותה התאוששות בדיוק והסיבה שאנשים לא מתקדמים בה כמו שהם מתקדמים ב-SS נעוצה בכך שהם עושים יותר מדי סטים ו/או הם לא אוכלים כמו שצריך (כלומר: לא מתאוששים). באותה מידה ש-300 חיובי יביא לתוצאות איטיות יותר (ולעתים קרובות זניחות) ב-FBW הוא גם יביא לתוצאות איטיות יותר ב-SS. במילים אחרונות: זה*תלוי יותר בתזונה מאשר בתוכנית עצמה, בהנחה שהתוכנית בנויה כמו שצריך.

אז שנינו אומרים כאן את אותו הדבר:)

נכון,הקטע זה שאני לא מאמין שיש תוכניות FBW שבנויות מ 5 תרגילים.
אגב,SS זה יותר לכיוון ה AB

מתקשה להאמין שהיית 43 אחוז שומן, לפי התמונה לא נראה שיש לך סימני קריעה על העור...

• פותח/ת השרשור
יש לי סימני קריעה פשוט אני אחרי שיזוף אז די קשה לראות אבל לא ממש באזור הבטן רק מתחת לבית שחי חח

והקעקוע כן קשור לאהובתייי טיפשי בעניך, בשבילי זה משהו מיוחד.

• פותח/ת השרשור
שקלתי בתמונה 106 קילו. על האחוזי שומן אפשר להתווכח בדקתי במכון.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה שבוע שעבר אני התחלתי מסה אני יעלה תמונות בעוד 3 חודשים לראות התקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית