הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה בנפח

• פותח/ת השרשור DANI55
  • פורסם בתאריך

DANI55

משתמש מתחיל
212
6
נק' מוניטין:
6
212
6
שרוצים לעלות בנפח בתרגיל מסויים עדיף לעלות במספר החזרות או במספר הסטים ?

הכי קל זה לעלות במשקל כמה שאפשר בצורה לינארית, אחרי זה אפשר לעשות משחקים בין חזרות, סטים ומשקל.
רק מה שחשוב לא להגזים יותר מדי, כמו למשל שלא תעלה מ-5 ל-20 חזרות, כי זה כבר עבודה על יכולות שונות, עדיף להישאר בתוך טווח מסויים

• פותח/ת השרשור
הכי קל זה לעלות במשקל כמה שאפשר בצורה לינארית, אחרי זה אפשר לעשות משחקים בין חזרות, סטים ומשקל.
רק מה שחשוב לא להגזים יותר מדי, כמו למשל שלא תעלה מ-5 ל-20 חזרות, כי זה כבר עבודה על יכולות שונות, עדיף להישאר בתוך טווח מסויים

אם אני תקוע על משקל מסויים אז עדיף לעלות את מספר החזרות או הסטים לא ?

אם אני תקוע על משקל מסויים אז עדיף לעלות את מספר החזרות או הסטים לא ?
לא בידיוק, אלא אם כן זה מה שעובד לך, אבל לרוב זה לא יהיה המקרה.
אם למשל אתה עושה 100 ל-8 חזרות, אז אימון אחרי זה תעשה למשל 105 ל-5-6 חזרות, וכל אימון תוסיף חזרה עד שתגיע ל-8 חזרות של 105

• פותח/ת השרשור
לא בידיוק, אלא אם כן זה מה שעובד לך, אבל לרוב זה לא יהיה המקרה.
אם למשל אתה עושה 100 ל-8 חזרות, אז אימון אחרי זה תעשה למשל 105 ל-5-6 חזרות, וכל אימון תוסיף חזרה עד שתגיע ל-8 חזרות של 105
אוקי ואם אני עולה במשקל גוף בטווח של 300-600 גרם כל שבוע אז איך זה הגיוני שאני נתקע על משקלים למשך 2-3 שבועות

אוקי ואם אני עולה במשקל גוף בטווח של 300-600 גרם כל שבוע אז איך זה הגיוני שאני נתקע על משקלים למשך 2-3 שבועות
כל עוד התוכנית שלך לא מאפשרת התקדמות זה אפשרי
כמובן שזה גם תלוי בשאר הגורמים, כמו מבנה התוכנית וההתאוששות שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית