נק' מוניטין:
226
- 203
- 84
- בבית
היי נכון לעכשיו
אני עובד על 3 תרגילים לחזה *3 סטים *פעמיים בשבוע
3 תרגילים לגב *3 סטים *פעמיים בשבוע
5 תרגילים לרגליים *3סטים *פעמיים בשבוע (1 תאומים 2. קוואדס 2 האמסטרינג)
כתפיים 2 תרגילים *פעמיים בשבוע
ריר דלטס 2*פעמיים בשבוע אחורית 2*פעמיים בשבוע קדמית 2 *פעמיים בשבוע
לגבי עלייה בנפח.. האם תמיד יגיע שלב שיהיה חייב להוסיף תרגילים
או שמספיק פוגרסב אוברלואוד כזה..
לנסות לעלות חזרה מאימון לאימון / להוסיף סט ולאחר אחד מאלה להוסיף עומס התנגדות/ משקל
הכוונה של השאלה שהאם ההתקדמות בעומס העבודה (בדרך שציינתי) מספיק בשביל התקדמות או שיהיה חייב להוסיף תרגילים בשלב זה או אחר..
נוסף על זה,
אני מתאמן בחדכ בייתי.. מבחר תרגילים לרגליים לא גדול.. האם אותו אימון ( עם התקדמות כפי שציינתי) אבל אותו אימון, אותם תרגילים שיבוצעו למשך זמן מסויים, למשך זמן יהיו פחות יעילים? (סקוואט , סקוואט בולגרי, דד רומני, לג קורל וויראציה מסוימת, תאומים תרגיל אחד), אין לי מבחר תרגילים כלכך לרגליים ואין לי בעיה עם זה אבל האם זה יפגע בהתקדמות מתישהוא ? (הולך למכון פעם ב.. אבל מתחיל ללמוד ועובד משרה מלאה אין לי זמן לנסוע למכון)
תודה מקרב לב לעוזרים ☝️
אני עובד על 3 תרגילים לחזה *3 סטים *פעמיים בשבוע
3 תרגילים לגב *3 סטים *פעמיים בשבוע
5 תרגילים לרגליים *3סטים *פעמיים בשבוע (1 תאומים 2. קוואדס 2 האמסטרינג)
כתפיים 2 תרגילים *פעמיים בשבוע
ריר דלטס 2*פעמיים בשבוע אחורית 2*פעמיים בשבוע קדמית 2 *פעמיים בשבוע
לגבי עלייה בנפח.. האם תמיד יגיע שלב שיהיה חייב להוסיף תרגילים
או שמספיק פוגרסב אוברלואוד כזה..
לנסות לעלות חזרה מאימון לאימון / להוסיף סט ולאחר אחד מאלה להוסיף עומס התנגדות/ משקל
הכוונה של השאלה שהאם ההתקדמות בעומס העבודה (בדרך שציינתי) מספיק בשביל התקדמות או שיהיה חייב להוסיף תרגילים בשלב זה או אחר..
נוסף על זה,
אני מתאמן בחדכ בייתי.. מבחר תרגילים לרגליים לא גדול.. האם אותו אימון ( עם התקדמות כפי שציינתי) אבל אותו אימון, אותם תרגילים שיבוצעו למשך זמן מסויים, למשך זמן יהיו פחות יעילים? (סקוואט , סקוואט בולגרי, דד רומני, לג קורל וויראציה מסוימת, תאומים תרגיל אחד), אין לי מבחר תרגילים כלכך לרגליים ואין לי בעיה עם זה אבל האם זה יפגע בהתקדמות מתישהוא ? (הולך למכון פעם ב.. אבל מתחיל ללמוד ועובד משרה מלאה אין לי זמן לנסוע למכון)
תודה מקרב לב לעוזרים ☝️