הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פשוט כבר לא רואה תוצאות!

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
אני עושה חיטוב עם התכנית FBW ופשוט לא רואה תוצאות!
אני בעקרון התחלתי מלפני משהו כמו שנתיים (הייתי ממש שמן) עשיתי חיטוב די קיצוני בחופש הגדול של המעבר בין כיתה ט׳ לכיתה י׳ ועשיתי שינוי אדיר עם התכנית FBW. אחרכך פרשתי ואז שוב חזרתי להתאמן בחופש הגדול שבין כיתה י׳ לכיתה יא׳ עד סוף החופש (היה שינוי בקטנה) ואז שוב פרשתי.
אחר כך שוב חזרתי להתאמן בחופש המעבר בין יא׳ ל-יב׳ (כל החופש הגדול התאמנתי ובקושי, אבל בקושי ראיתי שינוי) ואז פרשתי לשבועיים, חזרתי לשבוע, פרשתי לשבוע ומשם זה כבר אי הקפדה על אימונים, תזונה ושינה וזו הסיבה כנראה..
כרגע אני רוצה להתחיל לקחת את האימונים מאוד ברצינות ולעשות שינוי עם הגוף שלי.
התחלתי כרגע חיטוב אבל אני מרגיש שזה פשוט לא משפיע עליי בשום בחינה ושום כלום ומרגיש שזה פשוט בזבוז זמן!
הנתונים שלי, 1.73-1.74 שוקל 71 בערך ובאיזור ה16 אחוז שומן. עכשיו אני רוצה לעשות חיטוב עד 12 אחוז שומן בערך ולהתחיל מסה נקייה. אבל כרגע אני לא יודע אם לנסות שוב את התכנית FBW עם הקפדה על אימונים, תזונה ושינה או לא. אני לא יודע אם אני נחשב למתאמן מתחיל או לא. כנראה הגוף שלי כבר מיצה את התוכנית הזו וכדאי לעבור למשהו אחר..
אפשר המלצות בבקשה?
וחשוב לציין שהשבועיים ובשבוע האלה שפרשתי שהמשכתי להתאמן בכיתה יב׳ (כרגע) אכלתי די הרבה ג׳אנק פוד כל היום ולא היה אכפת לי משום דבר..
אני באמת לא יודע אם לתת לזה הזדמנות ולעשות שוב FBW עם התמדה והקפדה והכל..

כרגע אני לא אייעץ אם אני לא בטוח ב-100% במה שאני אומר...
אבל כדי לעזור למי שמבין יותר ממני לעזור - כמה זמן אתה בחיטוב האחרון שהתחלת שאתה לא מרגיש שום שינוי (היה שינוי כלשהו במשקל?), איך התוכנית אימונים נראית? (יהיה יותר קל לייעץ אם להישאר עם התוכנית או לא, אם נדע מה היא כוללת).

אני לא לגמרי מבין מה הבעיה.
אבל תתחיל משבועיים נייטראלי, לאחר מכן גרעון קלורי של 300 קלוריות ליום, תראה שאתה יורד חצי קילו בשבוע.
תבצע העמסה כל שבוע.
מבחינת תוכנית אימונים ממליץ לבצע את הלינארית 5*5

תהיה רציני 3 חודשים ותעדכן

• פותח/ת השרשור
אבל כדי לעזור למי שמבין יותר ממני לעזור - כמה זמן אתה בחיטוב האחרון שהתחלת שאתה לא מרגיש שום שינוי (היה שינוי כלשהו במשקל?), איך התוכנית אימונים נראית? (יהיה יותר קל לייעץ אם להישאר עם התוכנית או לא, אם נדע מה היא כוללת).
אני כבר בערך שבוע-שבועיים ולא מרגיש שום דבר.
זו התכנית:
בנץ׳ פרס 4X8
מתח בסופינציה 3X8
לחיצת כתפיים עם דאמבלס 3X8
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 3X10
מקבילים צר 3X8
כפיפות בטן 3X20
לג פרס במכונה 3X10
תאומים במכונה 3X10
האמסטרינג 3X10
אבל תתחיל משבועיים נייטראלי, לאחר מכן גרעון קלורי של 300 קלוריות ליום, תראה שאתה יורד חצי קילו בשבוע.
תבצע העמסה כל שבוע.

ה-BMR שלי אחרי הכפלה של 1.2, זה 2160.
עכשיו אני מתאמן 3 פעמים בשבוע 40 דק׳ משקולות ו20 דק׳ אירובי (HIIT על אליפטיקל בעצימות נמוכה יחסית). כמה קלוריות עוד להוסיף?
תכנית FBW חשוב לציין.

תתחיל מ 2300 קלוריות לשבועיים ותראה אם אתה נשאר באותו משקל.
תוכנית האימונים שלך לא מתאימה מבחינת הנפח שבה לחיטוב

• פותח/ת השרשור
תתחיל מ 2300 קלוריות לשבועיים ותראה אם אתה נשאר באותו משקל.
תוכנית האימונים שלך לא מתאימה מבחינת הנפח שבה לחיטוב
זה היה התפריט אכילה שלי-
2F589468-EF49-4D2A-AFA6-72A61A289704.jpeg

אני אוסיף עכשיו עוד 40 גרם פרכיות אורז ועוד 50 גרם שיבולת שועל וזה ייצא בערך 2200, זה בסדר?
ומזאת אומרת התכנית אימונים לא טובה?
אפשר בבקשה תכנית אימונים מהפורטל או משהו שמתאימה לי?
הערכים של התפריט: 150 חלבון
70 שומן
220 פחמימה
תבצע העמסה כל שבוע.

ה 5X5 לינארית זה 6 אימונים בשבוע לא?
זה עמוס לי מדי.. אני מעדיף משהו באיזור ה3..

הלינארית היא 3 אימונים בשבוע
כמה אתה יורד במשקל עם התפריט הזה?
למה פריכיות ושיבולת שועל? מה עם לחם, פסטה, אורז, תפוחי אדמה?

• פותח/ת השרשור
לחם- יותר מדי נתרן
פסטה אורז- קשה לי לאכול פסטה מקמח מלא ואורז מלא
תפוחי אדמה- נתרן וגם יותר מדי פחמימות
אמרו לי שיבולת שועל ופרכיות זה הכי טוב לתקופת חיטוב בגלל שזה פחמימות מורכבות (או משהו כזה) הם משביעים והם הרבה יותר בריאים מאורז פסטה ותפו״א
...
התכנית הזו בסדר לחיטוב? זה מהפורטל..
מה טוב בתכנית הזו? זה לאנשים קשישים בני 100..
0B05F18D-02FF-47FE-8136-16BA07ED7D3D.jpeg

סליחה על הבוטות, אבל ב 16% (וגם ב 12%) שומן להמנע מלחם בגלל נתרן או לאכול אורז/פסטה מקמח מלא זה בדיוק ה"טמטום" שמונע ממך לשמור על תפריט הגיוני שאפשר להקפיד עליו לאורך זמן ולחטב.

לגבי הלינארית היא עדיפה כי היא כוללת תרגילים מורכבים בהשוואה לתוכנית שכתבת.

אם בגילך אתה נמנע מלעשות סקווט, דדליפט, פרס זה שוב "טמטום"

אם חשוב לך להתקדם תהיה רציני ותשקיע בללמוד

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבוטות, אבל ב 16% (וגם ב 12%) שומן להמנע מלחם בגלל נתרן או לאכול אורז/פסטה מקמח מלא זה בדיוק ה"טמטום" שמונע ממך לשמור על תפריט הגיוני שאפשר להקפיד עליו לאורך זמן ולחטב.

לגבי הלינארית היא עדיפה כי היא כוללת תרגילים מורכבים בהשוואה לתוכנית שכתבת.

אם בגילך אתה נמנע מלעשות סקווט, דדליפט, פרס זה שוב "טמטום"

אם חשוב לך להתקדם תהיה רציני ותשקיע בללמוד
זה באמת חשוב לי. אין לי בעיה לאכול כל יום שיבולת שועל ופרכיות, אלה דברים שאני אוהב. זה לא מונע ממני לא להקפיד על התפריט.
ואני מעדיף רק לא לעשות דדליפט בגלל סיבות רפואיות (גב תחתון קצת כואב אחרי שאני עושה את זה). ואני עושה סקוואט (לא כבד). ובנץ׳ פרס עושה מקסימום.

קשה להבין מה הבעיה מההסבר שלך, אתה לא יורד במשקל? אני לא יודע לאיזו תוכנית התכוונת שאמרת שהיא לקשישים... לא יודע אם
חשבת על זה, אבל גם תוכנית עם 3 תרגילים ו-10 סטים במצטבר יכולה להיות קשה אם אתה עולה במשקלי העבודה. כל תוכנית יכולה
להיות של קשישים אם אתה עושה אותה עם דאמבלים ורודים.

עכשיו תסביר מה הבעיה בדיוק, אתה לא יורד במשקל? לא מצליח להתקדם במשקלי העבודה? ובלי קשר, יש לך אבחנה מסוימת שמונעת ממך לעשות סקוואט כבד ודדליפט?

• פותח/ת השרשור
קשה להבין מה הבעיה מההסבר שלך, אתה לא יורד במשקל? אני לא יודע לאיזו תוכנית התכוונת שאמרת שהיא לקשישים... לא יודע אם
חשבת על זה, אבל גם תוכנית עם 3 תרגילים ו-10 סטים במצטבר יכולה להיות קשה אם אתה עולה במשקלי העבודה. כל תוכנית יכולה
להיות של קשישים אם אתה עושה אותה עם דאמבלים ורודים.

עכשיו תסביר מה הבעיה בדיוק, אתה לא יורד במשקל? לא מצליח להתקדם במשקלי העבודה? ובלי קשר, יש לך אבחנה מסוימת שמונעת ממך לעשות סקוואט כבד ודדליפט?
תמיד כשהיה לי זמן הייתי מתאמן וכשהייתי חוזר ללימודים, הייתי פורש.
עכשיו, אני עדיין לומד ואני רוצה להמשיך להתאמן.
כשהתחיל החופש הגדול התחלתי להתאמן. התאמנתי חודש וחצי ופרשתי לשבועיים. אחרי השבועיים שוב חזרתי לכמה ימים, פרשתי לשבוע, שבועיים ואכלתי מלא ג׳אנק פוד.
וזה שלא עשיתי את זה מתוך טיפשות או משהו כזה, פשוט לא ראיתי שום תוצאות וזה אייש אותי והרגשתי שאני סתם מבזבז את זמני (הייתי מקפיד ומתמיד, אוכל לפי תפריט, ישן 8 שעות לפחות) וכלום, פשוט כלום.
עכשיו אני לא בדיוק יודע אם אני מתחיל מאפס (מתאמן מתחיל), אבל אני מאוד רוצה להתחיל להתאמן ולקחת את עצמי בידיים ולהתאמן ברצינות.

ישלי תפריט אכילה (שלחתי למעלה) של 1800 קלוריות ליום מנוחה ומוסיף עוד 40 גרם פרכיות ליום של אימון. (ערכים לתפריט של יום ללא אימון- 150 חלבון, 150 פחמימה ו70 שומן).
אני ישן טוב.
חסר לי רק תכנית אימונים.

׳תכנית של קשישים׳- הכוונה הייתה שלקחתי תכנית מהפורטל שיש איזה 5-6 תרגילים (לכל הגוף) ו1X10 לכל תרגיל, כך שאתה מסיים את האימון תוך רבע שעה.
אני מחפש תכנית טובה לחיטוב וכבר התאמנתי עכשיו איזה שבועיים עם תכנית FBW ואני פשוט לא רואה שום תוצאות ושום כלום. מה גם שאין שינוי במשקל בכלל.
אני 1.74 שוקל 71 ו16-17 אחוז שומן, אלה הנתונים שלי.
אני לא יודע איזו תכנית אימונים מתאימה לי מאחר שאני לא יודע אם אני נחשב למתאמן מתחיל או לא.
לא יודע אם סתם להמשיך לבזבז את הזמן שלי על FBW או ממש לגוון בתרגילים אחרים או תכנית אחרת.
מתאמן איזה שבועיים ומרים בנץ׳ פרס 60 לשתי חזרות, סקוואט (לא מרים כבד- בעיות בגב) 50-60. ודדליפט לא עושה בכלל בעיות בגב כמו שציינתי למעלה..
מישהו?

ברור שלא תראה תוצאות תוך שבועיים, או חודש וחצי שאתה מתאמן.
איך אתה אומר שאתה עושה בנץ' של 60 ל-2 חזרות אם בתוכנית שלך אתה אמור לעשות 8 חזרות?
יותר מדי דברים שנראה שאתה עושה בלי להבין מה ולמה אתה עושה, זה שקראת על התאוששות של 8 שעות שינה, ולאכול על פי הערכים, זה לא קסם שקורה תוך שבועיים...
וכן אתה מתאמן מתחיל - זה שאתה מתאמן פעם בשנה למשך חודש וחצי בחופש הגדול, לא מוציא אותך מההגדרה של מתאמן מתחיל... אל תנסה לקפוץ למקומות של מתקדמים, תתחיל מהכי פשוט ותתקדם משם.

אין בפורטל שום תוכנית עם סט אחד של 10 חזרות לכל תרגיל. אתה מתאמן מתחיל (בנץ' פרס 60 לשתי חזרות), רמת המתאמן נקבעת (הגדרה קצת מסורבלת) על פי כמות האימונים והעומס שנדרשים על מנת לייצר תגובה של הסתגלות. עכשיו תאמר לי, במהלך השבועיים שבהם התאמנת
עם ה-FBW התקדמת במשקלי העבודה?

חוץ מזה, שבועיים זה מעט מאוד זמן, בפרק הזמן הזה המדד היחיד שיכול להשתנות זה משקל הגוף ואולי ההיקפים טיפונת...

עכשיו תבין משהו פשוט, הדרך הכי טובה להתקדם בתור מתאמן מתחיל היא לקחת תוכנית עם כמות מינימלית של תרגילים, בעיקר תרגילים
מורכבים ופשוט להוסיף מעט משקל בכל אימון עד כמה שזה מתאפשר. חיטוב בדרך כלל מקשה על ההתקדמות במשקלי העבודה, אבל לדעתי במצב שלך זה צריך להיות אפשרי. אם אתה מגיע לכל אימון בידיעה שאתה הולך להוסיף משקל או חזרות אתה יכול להיות בטוח שאתה לא מבזבז
את הזמן.

אם אתה לא יכול לעשות סקוואט כבד אז תיקח את התוכנית עם הלחיצת רגליים ותתקדם איתה. לגבי התזונה חנן כבר ייעץ לך.

• פותח/ת השרשור
ברור שלא תראה תוצאות תוך שבועיים, או חודש וחצי שאתה מתאמן.
איך אתה אומר שאתה עושה בנץ' של 60 ל-2 חזרות אם בתוכנית שלך אתה אמור לעשות 8 חזרות?
יותר מדי דברים שנראה שאתה עושה בלי להבין מה ולמה אתה עושה, זה שקראת על התאוששות של 8 שעות שינה, ולאכול על פי הערכים, זה לא קסם שקורה תוך שבועיים...
וכן אתה מתאמן מתחיל - זה שאתה מתאמן פעם בשנה למשך חודש וחצי בחופש הגדול, לא מוציא אותך מההגדרה של מתאמן מתחיל... אל תנסה לקפוץ למקומות של מתקדמים, תתחיל מהכי פשוט ותתקדם משם.
כי לא בדיוק עבדתי לפי חזרות, שמתי 80-90 אחוז משקל ועשיתי מקסימום חזרות... אבל בכל זאת, לא עליתי במשקל.
עם איזו תכנית אימונים בדיוק להמשיך? אני כבר מבולבל לגמרי? מה שפרסמתי למעלה בסדר? להמשיך? לתת לזה עוד הזדמנות?
אין בפורטל שום תוכנית עם סט אחד של 10 חזרות לכל תרגיל. אתה מתאמן מתחיל (בנץ' פרס 60 לשתי חזרות), רמת המתאמן נקבעת (הגדרה קצת מסורבלת) על פי כמות האימונים והעומס שנדרשים על מנת לייצר תגובה של הסתגלות. עכשיו תאמר לי, במהלך השבועיים שבהם התאמנת

חוץ מזה, שבועיים זה מעט מאוד זמן, בפרק הזמן הזה המדד היחיד שיכול להשתנות זה משקל הגוף ואולי ההיקפים טיפונת...

עכשיו תבין משהו פשוט, הדרך הכי טובה להתקדם בתור מתאמן מתחיל היא לקחת תוכנית עם כמות מינימלית של תרגילים, בעיקר תרגילים
מורכבים ופשוט להוסיף מעט משקל בכל אימון עד כמה שזה מתאפשר. חיטוב בדרך כלל מקשה על ההתקדמות במשקלי העבודה, אבל לדעתי במצב שלך זה צריך להיות אפשרי. אם אתה מגיע לכל אימון בידיעה שאתה הולך להוסיף משקל או חזרות אתה יכול להיות בטוח שאתה לא מבזבז
את הזמן.

אם אתה לא יכול לעשות סקוואט כבד אז תיקח את התוכנית עם הלחיצת רגליים ותתקדם איתה. לגבי התזונה חנן כבר ייעץ לך.
התכניות הראשונות של ה- FBW / A.
יש שם סט אחד-שניים של 8-10 חזרות.

ובשבועיים האלה אפילו לא ירדתי קצת במשקל.
ולא עליתי במשקלים ולא כלום. התחלתי מבנץ׳ 50 (8-10 חזרות). וגם עכשיו אני עושה ככה.
בכללי אני לא מתייחס למשקלים כי התרגיל המורכז היחידי שאני עושה זה בנץ׳ ואולי מתח, חוץ מזה זהו. ומרימים לאימון אני תמיד עושה אותם משקלים תמיד.
אבל באימונים שלי אני קורע לעצמי את הצורה ברמה של יום למחרת כולי תפוס ואני חושב שזה OVERTRAINING בתור מתחיל, יכול להיות בגלל זה?
איך בדיוק להתאמן? לא להכביד על הגוף? איך בדיוק?

ולגבי התזונה, קצת מסובך לי עכשיו להוסיף אורז, תפוח אדמה וכו לתפריט, הרבה יותר פשוט לי לשים 100 גרם שיבולת שועל ולאכול את זה.
גם יש בזה המון סיבים תזונתיים וגם משמש כאילו מקור פחמימה וגם אוהב את זה מאוד. ואורז פסטה ודברים כאלה נחשבים לפחמימות פשוטות..
ומה כבר ההבדל בין פסטה אורז לבין שיבולת שועל?
לעבוד לפי התכנית הזו כרגע ולהתחיל מ-0?
זה מופיע הכי למטה באופן פרוגרסיבי.
The Ultimate Beginner's Full-Body Workout

כי לא בדיוק עבדתי לפי חזרות, שמתי 80-90 אחוז משקל ועשיתי מקסימום חזרות... אבל בכל זאת, לא עליתי במשקל.
עם איזו תכנית אימונים בדיוק להמשיך? אני כבר מבולבל לגמרי? מה שפרסמתי למעלה בסדר? להמשיך? לתת לזה עוד הזדמנות?

התכניות הראשונות של ה- FBW / A.
יש שם סט אחד-שניים של 8-10 חזרות.

ובשבועיים האלה אפילו לא ירדתי קצת במשקל.
ולא עליתי במשקלים ולא כלום. התחלתי מבנץ׳ 50 (8-10 חזרות). וגם עכשיו אני עושה ככה.
בכללי אני לא מתייחס למשקלים כי התרגיל המורכז היחידי שאני עושה זה בנץ׳ ואולי מתח, חוץ מזה זהו. ומרימים לאימון אני תמיד עושה אותם משקלים תמיד.
אבל באימונים שלי אני קורע לעצמי את הצורה ברמה של יום למחרת כולי תפוס ואני חושב שזה OVERTRAINING בתור מתחיל, יכול להיות בגלל זה?
איך בדיוק להתאמן? לא להכביד על הגוף? איך בדיוק?

ולגבי התזונה, קצת מסובך לי עכשיו להוסיף אורז, תפוח אדמה וכו לתפריט, הרבה יותר פשוט לי לשים 100 גרם שיבולת שועל ולאכול את זה.
גם יש בזה המון סיבים תזונתיים וגם משמש כאילו מקור פחמימה וגם אוהב את זה מאוד. ואורז פסטה ודברים כאלה נחשבים לפחמימות פשוטות..
ומה כבר ההבדל בין פסטה אורז לבין שיבולת שועל?
דבר ראשון, אני לא מספיק מבין בזה כדי לייעץ לך על תוכניות (לא אני הבן אדם לעשות את זה). מה שכן תוכניות מוכנות מהפורטל שנבנו מתוך היגיון יהיו עדיפות למי שלא מבין מספיק.
ברור שיש שם תרגילים עם סט או שניים של 10 חזרות, כי כפיפות מרפקים או כפיפות בטן לא צריכות יותר מזה (אין סיבה לעשות 3 סטים כאלו).
בכל אופן עוד עיקרון חשוב - יש לך תוכנית? תיצמד אליה. לעשות סתם ככה 2 חזרות עם 90% מהמקסימום שאתה מסוגל ללחוץ, כשזה לא חלק מהתוכנית, ואין מאחורי זה שום הגיון לא יוביל אותך לשום מקום.

תיקח תוכנית מהפורטל שאנחנו יודעים שהיא עובדת.
תקפיד על תזונה (כמו שייעצו לך למעלה).
תתמיד.
ותהיה סבלני (לא להשתגע אחרי שבועיים כי אין "תוצאות").
זה מה שאני יכול לייעץ לך...

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, אני לא מספיק מבין בזה כדי לייעץ לך על תוכניות (לא אני הבן אדם לעשות את זה). מה שכן תוכניות מוכנות מהפורטל שנבנו מתוך היגיון יהיו עדיפות למי שלא מבין מספיק.
ברור שיש שם תרגילים עם סט או שניים של 10 חזרות, כי כפיפות מרפקים או כפיפות בטן לא צריכות יותר מזה (אין סיבה לעשות 3 סטים כאלו).
בכל אופן עוד עיקרון חשוב - יש לך תוכנית? תיצמד אליה. לעשות סתם ככה 2 חזרות עם 90% מהמקסימום שאתה מסוגל ללחוץ, כשזה לא חלק מהתוכנית, ואין מאחורי זה שום הגיון לא יוביל אותך לשום מקום.

תיקח תוכנית מהפורטל שאנחנו יודעים שהיא עובדת.
תקפיד על תזונה (כמו שייעצו לך למעלה).
תתמיד.
ותהיה סבלני (לא להשתגע אחרי שבועיים כי אין "תוצאות").
זה מה שאני יכול לייעץ לך...
התכנית השלישית כאן (של ה-FBW)?
תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
יש בקושי נפח בתכנית הזו... אני גומר את האימון תוך רבע שעה עם תכנית כזו
ואני לא יכול לעשות סקוואט, מה אני יכול להחליף בזה?

את הזמן.

אבל אני גם לא יודע עד כמה אני נחשב למתחיל. אני לא רוצה עכשיו להתאמן עם כמה תרגילים מורכבים עם 2 סטים ו6 חזרות וסתם לבזבז את הזמן שלי..
אני רוצה תכנית שמתאימה לי פחות או יותר שאני אראה תוצאות ולא סתם יבזבז את הזמן שלי. אני לא בדיוק יודע אם ישלי את הפריבילגיה לעלות גם במסת שריר וגם לרדת באחוז שומן (מתחילים) כי אני כבר לא כזה מתחיל (חושב ככה) בגלל שהייתי מתאמן וכאילו כלום.. לא הייתי רואה שום שינוי ושום כלום, הכל אותו הדבר
כאילו אני סתם במכון מבזבז את הזמן

אתה לא צריך יותר נפח מזה. אתה לא תסיים את האימון תוך רבע שעה אם תעבוד עם משקלים מאתגרים ועדיין תנסה להתקדם. לא יכול לעשות סקוואט? תעשה לג פרס.

לא רוצה להתאמן עם כמה תרגילים מורכבים? סבבה, תעשה מה שבא לך. אלא אם יש לך גנטיקה גרועה בצורה יוצאת דופן, סביר להניח שאתה מתאמן מתחיל:

20120426141537-bench%20press%20standards%20in%20KG.jpg

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך יותר נפח מזה. אתה לא תסיים את האימון תוך רבע שעה אם תעבוד עם משקלים מאתגרים ועדיין תנסה להתקדם. לא יכול לעשות סקוואט? תעשה לג פרס.

לא רוצה להתאמן עם כמה תרגילים מורכבים? סבבה, תעשה מה שבא לך. אלא אם יש לך גנטיקה גרועה בצורה יוצאת דופן, סביר להניח שאתה מתאמן מתחיל:

כן אבל זה אחרי תקופה של אימונים או לאדע מה..
כנראה אין לי מסת שריר בעליל ואני צריך לעשות מסה נקייה מאשר חיטוב..
ועם איזו תכנית להיות בחיטוב? אתה יכול להביא לע תכנית מהפורטל או משהו? יש מלא פורטלים ואני לא יודע בדיוק במה לבחור ..

נרשמתי למכון בראשון ליולי ומהראשון ליולי התחלתי ממשקל בנץ׳ 55 ועד עכשיו אותו הדבר..
אמנם היו לי לא מעט פרישות של שבוע-שבועיים ואפילו חודש (פעם אחת) אבל עדיין.. בכל הזדמנות שיכולתי ללכת, הייתי הולך
רק מלפני שבועיים-חודש התחלתי לקחת את זה ברצינות, כלומר לעבוד על פי תפריט תכנית והכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית