הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פנינו לאן

shais99

משתמש מתחיל
126
8
נק' מוניטין:
5
126
8
שלום לכולם, קודם כל כמה פרטים עליי:
גובה: 173
משקל: 72

ירדתי באיזור ה 40 קילו במשקל, דיאטה רצחנית ולא נכונה, מ 110 הגעתי ל 69.5 בערך ב 8 חודשים.
התאמנתי תוך כדי אבל לא נכון, לא אכלתי מספיק חלבון, התאמנתי בתוכנית ABC 6 פעמים בשבוע, בקיצור על הפנים.
עכשיו אני ב SS כבר חודש וחצי שמתוכם הייתי בחו"ל שבוע ועד עכשיו עליתי מ 69.5 משקל גוף ל 72, לא בטוח אם זה נוזלים, שריר, שומן - אין לי מושג ואני לא יודע איך לדעת.
כרגע אני במסה בפלוס של בערך 300-400 קלוריות, באיזור החודש - קצת אחרי שהתחלתי SS.
משקלים התחלתיים ב SS היו:
סקוואט 70, בנץ' 60, דדליפט 40, פרס 32.5, חתירה 40
משקלים עכשיו:
סקוואט 90, בנץ' 65, דדליפט 105, פרס 40, חתירה 55

עכשיו אני אגיע לעניין, להישאר ב SS? אני מאמין שהרוב יענו לי שכן כי המשקלים שלי עדיין נמוכים, דרך אגב מתכנן ריסט לבנץ' אימון הבא כי לא הולך טוב
עד מתי להמשיך במסה? איך אני יודע שאני עושה הכל בסדר, שאני עולה שריר וכמה שפחות שומן?
SS היא יותר לכוח, וזה לא משהו שממש מעניין אותי אז למה לא לעבור ל AB ולבודד גם ידיים, תאומים וכו'?

תעשה fbw
מה הא.ש.? במקומך הייתי מתאמן כמה חודשים על נייטרלי ואחר כך מחטב עוד קצת לפני שמתחיל מסה.

• פותח/ת השרשור
תעשה fbw
מה הא.ש.? במקומך הייתי מתאמן כמה חודשים על נייטרלי ואחר כך מחטב עוד קצת לפני שמתחיל מסה.
אני לא יודע בדיוק מה האחוז שומן, אני מעריך סביב ה 15 (יש לי עודף עור אז קשה לדעת)
כבר התחלתי מסה, פתאום לעבור לניטרלי ושוב לחטב לא נראה לי כל כך הגיוני... ו FBW נראית לי תוכנית פשוטה מדי וחסרת משמעות, אני יודע שאני נשמע כמו כל בן אדם שני פה בפורום כי אני קורא פה כמעט כל נושא שנפתח.. אבל זה באמת נראה ומרגיש ככה
ד"א אני מתגייס עוד חודשיים.. כנראה ג'ובניק אבל בכל זאת..

אני לא יודע בדיוק מה האחוז שומן, אני מעריך סביב ה 15 (יש לי עודף עור אז קשה לדעת)
כבר התחלתי מסה, פתאום לעבור לניטרלי ושוב לחטב לא נראה לי כל כך הגיוני... ו FBW נראית לי תוכנית פשוטה מדי וחסרת משמעות, אני יודע שאני נשמע כמו כל בן אדם שני פה בפורום כי אני קורא פה כמעט כל נושא שנפתח.. אבל זה באמת נראה ומרגיש ככה
ד"א אני מתגייס עוד חודשיים.. כנראה ג'ובניק אבל בכל זאת..
הייתי מציע להעלות תמונה לפורום תמונות ולבקש הערכה, תתייג את דניאל המנהל הוא חזק בזה.
חוץ מזה את מה שהיה לי להגיד אמרתי.
אם אתה באמת על 15 אש אז אולי זה בסדר לעשות מסה, אם אתה על יותר(באזור ה20) אז זה לא יהיה רעיון טוב.

FBW זה שם כללי לסוג של תוכניות... למתחיל סוג כזה של תוכניות לרוב יתאימו באופן הטוב ביותר. איזו תוכנית ממשית לבצע זה תלוי במטרה שלך...
קח בחשבון שכרגע יש לך רק חודשיים לאימונים (בחודש של טירונות לא תוכל להמשיך להתאמן כרגיל, ואחרי הטירונות זה תלוי בהרבה דברים, ככה שלא הייתי בונה על זה מראש בתכנון לעתיד). מה אתה רוצה להשיג בחודשיים האלה?
זה משהו שחשוב לקחת בחשבון לדעתי לפני שמייעצים סתם.

• פותח/ת השרשור
הייתי מציע להעלות תמונה לפורום תמונות ולבקש הערכה, תתייג את דניאל המנהל הוא חזק בזה.
חוץ מזה את מה שהיה לי להגיד אמרתי.
אם אתה באמת על 15 אש אז אולי זה בסדר לעשות מסה, אם אתה על יותר(באזור ה20) אז זה לא יהיה רעיון טוב.
מה השם שלו בפורום?
פעם כשהעלאתי תמונה אמרו לי 28 אחוז, שזה לא הגיוני ואפילו לא קרוב - בגלל העודף עור.

FBW זה שם כללי לסוג של תוכניות... למתחיל סוג כזה של תוכניות לרוב יתאימו באופן הטוב ביותר. איזו תוכנית ממשית לבצע זה תלוי במטרה שלך...
קח בחשבון שכרגע יש לך רק חודשיים לאימונים (בחודש של טירונות לא תוכל להמשיך להתאמן כרגיל, ואחרי הטירונות זה תלוי בהרבה דברים, ככה שלא הייתי בונה על זה מראש בתכנון לעתיד). מה אתה רוצה להשיג בחודשיים האלה?
זה משהו שחשוב לקחת בחשבון לדעתי לפני שמייעצים סתם.
אני פרופיל 64 על עודף משקל, בעזרת ה' לא יעלו לי ואני אהיה גובניק והכל יהיה טוב.
מאמין שיהיה בסדר, כרגע אני רוצה מסה.

מה השם שלו בפורום?
פעם כשהעלאתי תמונה אמרו לי 28 אחוז, שזה לא הגיוני ואפילו לא קרוב - בגלל העודף עור.

אני פרופיל 64 על עודף משקל, בעזרת ה' לא יעלו לי ואני אהיה גובניק והכל יהיה טוב.
מאמין שיהיה בסדר, כרגע אני רוצה מסה.
Daniel Barack

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית