הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון לאן להוריד את המוט בלחיצת כתפיים עם מוט ?

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
לגבי התרגיל לחיצת כתפיים עם מוט אולימפי בישיבה , יש חילוקי דעות לגבי הנקודה שאליה אמורים להוריד את המוט .
יש הטוענים כי צריך להוריד את המוט עד לגובה הסנטר
יש הטוענים כי צריך להוריד את המוט עד לנקודה שנמצאת מתחת לצוואר , להניח את המוט מעל שרירי החזה העליון
מה עדיף ? , ואם אפשר בבקשה לקבל נימוקים ,תודה רבה

תוריד עד הנקודה שהגמישות מאפשרת לך כאשר המוט מעל מרכז הכובד של הגוף והמרפקים נמצאים קצת מקדימה למוט.

בגלל הישיבה אתה לא יכול לזוז סביב המוט, אז תוריד בטכניקה טובה הכי נמוך שאתה יכול בלי להרגיש מתיחה מוגזמת
רוב האנשים פשוט יורידו עד החזה תוך כדי שהם מאלצים את העצמות לזוז בהתאמה, וזה כבר לא בריא

בגלל הישיבה אתה לא יכול לזוז סביב המוט, אז תוריד בטכניקה טובה הכי נמוך שאתה יכול בלי להרגיש מתיחה מוגזמת
רוב האנשים פשוט יורידו עד החזה תוך כדי שהם מאלצים את העצמות לזוז בהתאמה, וזה כבר לא בריא
אז שיעשה בעמידה
אלא עם כן הוא לא יכול

ניסיתי לעבוד בעמידה וזה גרם לי לכאבים בגב התחתון , אני חייב מושב שיתמוך בגב התחתון , יש לי גב תחתון די חלש
עבדת כנראה לא נכון
תרגילים עם משקל מעל הגב התחתון יכולים או להזיק לו במידה ומבוצעים לא טוב, או לחזק אותו משמעותית, וכנראה הם הדרך היחידה לחזק אותו בצורה טובה שלא תיצור חוסר איזון מבני
לחיצת כתפיים עם מוט בישיבה לעומת זאת עלולה לפגוע בכתף רק בגלל הטבע של התרגיל
אם אתה מתעקש לעשות בישיבה, הייתי עוד מוריד את המשענת ומאפשר לגב לזוז בחופשיות, או עובר לדאמבלים

ניסיתי לעבוד בעמידה וזה גרם לי לכאבים בגב התחתון , אני חייב מושב שיתמוך בגב התחתון , יש לי גב תחתון די חלש
עבודה בישיבה מוסיפה לחץ על הגב יותר מאשר בעמידה.

אם כאב לך בעמידה כנראה שהטכניקה לא נכונה

זה לא פיתרון, הפיתרון הוא ללמוד את הטכניקה הנכונה.

• פותח/ת השרשור
זה לא פיתרון, הפיתרון הוא ללמוד את הטכניקה הנכונה.
אני אנסה עוד פעם לעשות בעמידה , מהיא הטכניקה הנכונה בלחיצת כתפיים בעמידה ? , עם דגש של שמירה על הגב התחתון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית