עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחורף D: ^ ?
PANIC וואו אני זוכר אותך עוד מימי הפורום השני, נעים להיתקל בך שוב =]
בהנחה שהבנץ' הזה אמיתי ובתנועה מלאה בלי עזרה מספוטר, מטורף.RM1-RM2 הכל:
בנצ 146.5
סקוואט 175
דדליפט (התחלתי אותו באיחור) 177.5
אחי אתה חיה רעה... אתה מאסיבי ברמות ...
בקשר לSS לפי דעתי SS לא תעבוד כבר ... עדיף כבר לנסות תוכניות יותר מתקדמות לכאלה שכבר ניצלו את היכולת לעלות במשקלים מאימון לאימון ... אולי משהו כמו 5x5 או משהו אחר בסגנון...
וחוץ מזה אחי אתה יכול ממש להיות פאוורליפטר המשקלי עבודה שלך יותר ממצויינים בעיקר הבנץ' הלוואי עלי בנץ' כמו שלך ...
זה נכון גם לגבי הארץ? אחרי התמונות שפרסמת מהתחרות ההיא עולים אצלי הרבה ספקות בקשר לכל תחום שקשור למשקולות בארץ.אתה יודע כמה לוחצים בתחרות ?
(הרבה מעל 200 קילו)
אחי אתה חיה רעה... אתה מאסיבי ברמות ...
בקשר לSS לפי דעתי SS לא תעבוד כבר ... עדיף כבר לנסות תוכניות יותר מתקדמות לכאלה שכבר ניצלו את היכולת לעלות במשקלים מאימון לאימון ... אולי משהו כמו 5x5 או משהו אחר בסגנון...
וחוץ מזה אחי אתה יכול ממש להיות פאוורליפטר המשקלי עבודה שלך יותר ממצויינים בעיקר הבנץ' הלוואי עלי בנץ' כמו שלך ...
זה נכון גם לגבי הארץ? אחרי התמונות שפרסמת מהתחרות ההיא עולים אצלי הרבה ספקות בקשר לכל תחום שקשור למשקולות בארץ.
כניראה שלא הבנת אותי כראוי (או שאני לא הסברתי) ... הכוונה שלי שימשיך ככה ועוד יראו אותו בתחרויות של PL ... :\כן, בארץ לוחצים 220 + (מקומות ראשונים)
ויש גם לחיצות של 180-160 של החלשים...
כניראה שלא הבנת אותי כראוי (או שאני לא הסברתי) ... הכוונה שלי שימשיך ככה ועוד יראו אותו בתחרויות של PL ... :\