הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט

חייב להגיד שאני לא רואה משהו רציני בטכניקה, אולי בזווית צילום שונה יראו משהו, אבל נראה לי בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
חייב להגיד שאני לא רואה משהו רציני בטכניקה, אולי בזווית צילום שונה יראו משהו, אבל נראה לי בסדר גמור
כמובן שקראתי מלא מאז הפציעה ושיניתי את הטכניקה לגמרי ככה שזאת לא הטכניקה שפצעה אותי והיא נראת אחרת לגמרי.
האם יש מספיק היפ דרייב? וזה נראה שיש באט ווינק או שאני טועה? כי כרגע כל טעות שקשורה לגב התחתון מאוד קריטית מבחינתי.

כמובן שקראתי מלא מאז הפציעה ושיניתי את הטכניקה לגמרי ככה שזאת לא הטכניקה שפצעה אותי והיא נראת אחרת לגמרי.
האם יש מספיק היפ דרייב? וזה נראה שיש באט ווינק או שאני טועה? כי כרגע כל טעות שקשורה לגב התחתון מאוד קריטית מבחינתי.
אני רואה שאתה יורד ועולה בצורה יעילה, אין צורך לבדוק כמה היפ דרייב יש שם.
מה שיש שם זה לא באט וינק, אלא הגב נמתח מעט בתחתית, תנסה לדאוג שיראה ככה כל התנועה

• פותח/ת השרשור
אשמח לתגובתך כי אמרת שהינך שופף בטכניקה דומה @TheTzadik
אשמח גם אם מיסטר וולקנו יתייחס למרות שחא נראה לי שזאת הצורה שבה הוא מסקוויט או מלמד אחרים אך בכל זאת @PowerLifting.
מיכאל, יעזור לי אם תתייחס לטכניקה שלי מבחינת העומס על הגב ועל l5-s1 בביצוע הזה ואם זה בטוח לבצע ככה מבחינת הגב התחתון @Michael Pichenuk .
אני רואה שאתה יורד ועולה בצורה יעילה, אין צורך לבדוק כמה היפ דרייב יש שם.
מה שיש שם זה לא באט וינק, אלא הגב נמתח מעט בתחתית, תנסה לדאוג שיראה ככה כל התנועה
מה הכוונה יראה ככה כל התנועה? איך אני עושה את זה?

• פותח/ת השרשור
מעדיף לגחך על החלש בסמית' בצד שמאל שעושה "פרס" בישיבה
אני רואה שהבחורה מאחורה עומדת לעשות rdl בצורה גרועה, תתקן אותה להבא, היא נראית טוב.
כל מי שבא לשם בערך יש מה לתקן לו, החל מחצי טווח תנועה בכל תרגיל אפשרי, הגבלה של מנוחה בין סטים בכל התרגילים לעד דקה ו4 תרגילים שונים לחזה באימון. כן כן, רוב האנשים שאני מדבר איתם שם אשכרה חושבים שאסור לנוח יותר מדקה. ואני עוד חשבתי שבזכות האינטרנט והמקורות מידע שיש אנשים קצת יתקדמו, אבל לא...
נ.ב. אל תעשו לייק או תתנו מוניטין כי יש לי 666 😵‍💫🥊

צילמתי במיוחד מהצד בשביל לראות את הגב ואני עדיין לא מבין אם יש שם באט ווינק כלשהו ואם זה שובר.
עוד משהו, אני לא מצליח להחזיק עם כל האצבעות על המוט ויוצא שהאגודל המורה והאמצעית באוויר כזה ואני לא מצליח לתקן את זה.

באט וינק אין לך פה, והקטע עם האצבעות זה ממש לא ביג דיל, אתה לא חייב לסגור על המוט.
מה שכן אתה לא שובר פה מקביל, עדיין חסר לך לרדת עוד

אני לא אגיב על הטכניקה כי לא התבקשתי לכך, כנראה אני לא מבין מספיק אבל ראיתי שהחלפת נעליים בין הסרטונים, זה יכול לשנות את הטכניקה במיוחד בלואו בר.

• פותח/ת השרשור
אני לא אגיב על הטכניקה כי לא התבקשתי לכך, כנראה אני לא מבין מספיק אבל ראיתי שהחלפת נעליים בין הסרטונים, זה יכול לשנות את הטכניקה במיוחד בלואו בר.
את האמת אשמח אם תגיב אם יש לך מה להגיד. פשוט חשבתי שאתה עובד בהיי ואולי ציפיתי שתגיד שלואו זה לא טוב או משהו. מבחינת הנעליים, אני נשאר עם האדיפאוור פשוט שכחתי אותן פעם אחת אבל זה כמובן לא יקקה במשקלים נורמליים שאני פתאום עושה עם אחרות.

היי.
תודה על התיוג. נראה שהתנועה טובה.
מתי בכלל נבדוק או נתייחס לטכניקה ?
אם כואב משהו בתנועה
אם אתה תקוע במשקלי עבודה ולא מצליח להתקדם
מרגיש לא בנוח עם התנועה .

בגלל זה מאוד קשה לי לקבל את כל עניין ניתוח הסרטונים, אפשר למצוא אינסוף ליקויים , השאלה מה אנחנו מחפשים וכל אחד מסתמך על החוויה האישית והידע שלו.
מבחינתי כל עוד מרגיש לך טוב, לא כואב כלום ואתה מצליח להתקדם יש לך אחלה טכניקה.

אעלה בהמשך לפה את הסיכום שלי בנושא הסדנאת טכניקה שאני מעביר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית