הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צין אפס בss

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
שלום אני עושה בss במקום הפאוורקלין צין אפס עם משקל (בינתיים חמש קילו( לשלוש סטים של חמש חזרות. זה בסדר?
כי שמעתי ממישהו שאפשר לקרוע את הבייספס כו משהו בגלל זה..

• פותח/ת השרשור
אה ועוד שאלה- כדאי לעשות דדליפט עם הגבהות בss? כי יש לי רגליים ארוכות וגוף קצר בקטע מוגזם..
ושאני עושה בלי הגבהות אני מרגיש כאילו אני יורד כבר לסקוואט
ואם כבר דיברתי על סקוואט, אפשר לעשות היי באר?
כי לואו באר לא מרגיש לי נוח בגב תחתון.

אה ועוד שאלה- כדאי לעשות דדליפט עם הגבהות בss? כי יש לי רגליים ארוכות וגוף קצר בקטע מוגזם..
זה אפשרי לעשות high bar בדיוק כמו שאף אחד לא מכריח אותך לעשות למשל בנץ' תחרותי בss אבל סביר להניח שתתקדם פחות מבlow bar.
כמה משקל אתה עושה בדדליפט שאתה מרגיש צורך בהגבהות? אתה כבר עם פלטות בקוטר המתאים? (פלטות של 20)

אני עושה היי באר סקוואט ואני מרגיש עם זה מעולה והוא גם מתקדם אצלי בקצב טוב..
עניין שלך מה נוח לך ומה המטרות
אבל תזכור שלעבור לצורה שונה של סקוואט מצריך לימוד טכניקה מחדש שזה אומר להוריד במשקל ודי להתחיל מהתחלה את ההתקדמות
בחירה שלך..

• פותח/ת השרשור
זה אפשרי לעשות high bar בדיוק כמו שאף אחד לא מכריח אותך לעשות למשל בנץ' תחרותי בss אבל סביר להניח שתתקדם פחות מבlow bar.
כמה משקל אתה עושה בדדליפט שאתה מרגיש צורך בהגבהות? אתה כבר עם פלטות בקוטר המתאים? (פלטות של 20)
כן של 20

גם לי יש רגליים ארוכות וגוף קצר, גובה 1.94, מעולם לא הייתה לי בעיה עם הדדליפט. רגליים ארוכות לרוב גם מגיעות עם זרועות ארוכות, אולי שווה לבדוק את הסט אפ שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית