הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרומת דם

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
יצא מצב שבקרוב יש לי אפשרות לתרום דם.
עכשיו אני מאוד רוצה לתרום כי זה מאוד חשוב לדעתי (ואני כבר די סגור על זה שאני תורם, החיים של מישהו שיכול להיות ינצלו בזכות התרומה יותר חשובים מהאימונים)
אבל אני שואל רק בשביל העיקרון, איך זה ישפיע מבחינת אימונים? שמעתי אנשים שאומרים שלקח להם חודש עד שהם חזרו לעצמם לגמרי, מצד שני פרמדיק אמר לי שיום-יומיים מקסימום והכל כרגיל...
אם יש פה מישהו שתרם ויכול לספר איך זה השפיע (במידה וזה השפיע) על האימונים אני אשמח לשמוע.

שטויות, גג אחרי יום אתה יכול לחזור להתאמן כרגיל אם אתה גבר בריא, נשים זה משהו אחר.
אם אין לך מחסור בברזל או המוגלובין לא צריכה להיות בעיה, אם אתה שותה מספיק אז אתה יכול לעשות אפילו באותו יום אימון קל אחרי שיעברו 8 שעות בערך.
תרמתי דברים הרבה יותר משמעותיים מדם ולא הייתי צריך לנוח חודש אחרי זה.

• פותח/ת השרשור
שטויות, גג אחרי יום אתה יכול לחזור להתאמן כרגיל אם אתה גבר בריא, נשים זה משהו אחר.
אם אין לך מחסור בברזל או המוגלובין לא צריכה להיות בעיה, אם אתה שותה מספיק אז אתה יכול לעשות אפילו באותו יום אימון קל אחרי שיעברו 8 שעות בערך.
תרמתי דברים הרבה יותר משמעותיים מדם ולא הייתי צריך לנוח חודש אחרי זה.
יום אחרי אם אני מרגיש טוב אני יכול לחזור לעבוד כבד?
אני אשמח לעוד תגובות כי התרומה מחר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית