הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עדכון- הגב תחתון מתעגל בדד

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאתה לא משקיע בסט אפ, אתה מנסה מאוד לתלוש את המוט ולעשות הכל ברייג', אבל אתה צריך יותר סבלנות בהרמה
תודה, אעדכן כאן ביום ראשון סרטון עם כל התיקונים שיתנו לי בנוסף לעוד דברים שכתבתי לעצמי לשפר לפעם הבאה.
(-:
הבעיה היא שאתה לא משקיע בסט אפ, אתה מנסה מאוד לתלוש את המוט ולעשות הכל ברייג', אבל אתה צריך יותר סבלנות בהרמה
אני מרגיש כאילו מנטלית הדדליפט שלי בא באיטיות מהרצפה. מה אני יכול לעשות לגבי זה?
ואני עוקב אחרי ה5 צעדים של ss.
יש משהו בנוסף שאתה יכול להצביע לי עליו או פשוט להמשיך לעקוב אחר הצעדים האלו ?

תודה, אעדכן כאן ביום ראשון סרטון עם כל התיקונים שיתנו לי בנוסף לעוד דברים שכתבתי לעצמי לשפר לפעם הבאה.
(-:

אני מרגיש כאילו מנטלית הדדליפט שלי בא באיטיות מהרצפה. מה אני יכול לעשות לגבי זה?
הדדליפט תמיד יהיה איטי מההתחלה, זה סימן טוב, זה אומר שפשוט צריך להמשיך להתחזק. אם היית חלש במקום אחר זה כשל בטכניקה.
מה שצריך זה סבלנות ולא לנסות להכריח את המוט לעלות. אם אתה לא מצליח לעשות את זה בטכניקה טובה אז תחשיב את זה כחזרה שנכשלה, ורק כאשר הטכניקה מסתדרת זה המשקל שאתה באמת יכול להרים

• פותח/ת השרשור
הדדליפט תמיד יהיה איטי מההתחלה, זה סימן טוב, זה אומר שפשוט צריך להמשיך להתחזק. אם היית חלש במקום אחר זה כשל בטכניקה.
מה שצריך זה סבלנות ולא לנסות להכריח את המוט לעלות. אם אתה לא מצליח לעשות את זה בטכניקה טובה אז תחשיב את זה כחזרה שנכשלה, ורק כאשר הטכניקה מסתדרת זה המשקל שאתה באמת יכול להרים
אוקיי , אקח את זה לתשומת לבי, תודה.

(-:

אתה לא לגמרי עוקב אחרי חמשת השלבים. אחרי שאתה מצמיד את השוקיים למוט, אתה צריך לכווץ את החזה למעלה. אתה עושה את שניהם באותו הזמן ולא נכנס לסט אפ הכי טוב שאתה יכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית