הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר משמעותי ויטמין D

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
בנצרום בטוח תאהב את זה:
אני לוקח פעמיים ביום מולטי ויטמין שזה יוצא 266 IU ויטמין D + פעם אחת שילוב של סידן,מגנזיום,ויטמין D ואבץ שמכיל 100 IU.
סהכ 366 ביום.
אני יודע שצריך לקחת 400, הנחתי שאת השאר אפשר לקבל מהשמש + מזון.

היום קבלתי תוצאות בדיקות דם והתוצאה מחרידה
יש לי 20 מתוך נורמה של 35-100

איך אני מעלה את זה? יש הבדל אם הויטמין נלקח לבד או עם משהו?
האם זה יכול להיות פאק בייצור?
תודה

יש אנשים שהויטמין די שהם צורכים בכדורים נספג אצלהם בצורה מאוד לקויה(וגם ככה הספיגה של ויטמינים בכדורים היא לא משהו אצל אנשים ללא בעיות בעניין זה) . כמות הויטמין די שיש במולטי ויטמין היא יחסית מועטה,לאחד שיש לו מחסור כה חמור , ומה שכדאי לך זה לצרוך כדורים רק של ויטמין די עם כמות גבוהה יותר של ויטמין די.
כך תוכל לאט לאט לראות שינוי לטובה ברמת הויטמין בגוף שלך.

השלב הבא זה זריקות שבועיות
(כל מה שאמרתי זה מידע אישי היות וחברה שלי סובלת מאותו עניין והייתי איתה אצל הרופא משפחה)

400 יחידות מוגדר כ- RDA. זאת הכמות שכנראה תמנע ממך להגיע למצב של רככת. זאת לא הכמות שצריך לקחת כדי להגיע למספרים נורמלים (מעל 32 ng/ml) או טובים (מעל 50).
כלל האצבע הוא שצריך לקחת 100 יחידות לכל 1 ng/ml. כלומר אם אתה רוצה עכשיו להעלות את הערכים שלך ל-50 מ-20 אתה צריך לקחת 3000 יחידות ליום. זה כלל אצבע וזה משתנה מבנאדם לבנאדם.
אם הייתי במצב שלך הייתי מתחיל עם 5000 יחידות ליום במשך חצי שנה ואז עושה שוב בדיקה. במספרים כאלה אין מה להתעסק עם הכדורים שיש בארץ (מקסימום 400 יחידות). תזמין מויטה קוסט בקבוק של 5000 ואתה מסודר לשנה בפחות ממאה שקל.

• פותח/ת השרשור
אל תפחד מעודף כי אתה כל כך רחוק משם כרגע.
אני מציע לך לקרוא כל מה שיש באתר הבא:
http://www.vitamindcouncil.org/
תודה רבה
אני אקרא בעיון.
רציתי לקנות כבר עכשיו באיזה 30 שקל מהארץ כי יקח חודש עד שיגיע לי נורמלי מויטה קוסט.
אז אם אני קונה של 400 אתה אומר לקחת 4 פעמים ביום?
אגב, יש מה להתיחס לכמות שבמולטי ויטמין או שזה זניח? ( 200 יחידות)
וסתם לידע, מהם המספרים בהם מתחילים לדבר על עודף?

תקנה בארץ לבינתיים כדורים או נוזל. 1600 יחידות זה לא מספיק למספרים שלך. הייתי לוקח יותר. מה שאתה מקבל במולטי נספר אבל זה די זניח כי אתה צריך פי 20 מזה.
תקרא פה על טוקסיות:
http://www.vitamindcouncil.org/vitaminDToxicity.shtml

• פותח/ת השרשור
אתה לא לבד. במקרה ראיתי איזה סירטון שבו קווין רוז (אם אתם יודעים מי זה אתם חנונים) מספר שגם אצלו מצאו רמות נמוכות מאוד של ויטמין D
תקפוץ לדקה 10

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא לבד. במקרה ראיתי איזה סירטון שבו קווין רוז (אם אתם יודעים מי זה אתם חנונים) מספר שגם אצלו מצאו רמות נמוכות מאוד של ויטמין D
תקפוץ לדקה 10

YouTube- The Random Show w/Kevin Rose & Tim Ferriss - Episode 8
טוב לדעתי שאני לא כזה חנון.
אז מי זה ומהי התוכנית?
אגב, רעילות מגיעה בטווחים של 20000-30000? פשוט כולם מדברים על מיקרוגרמים ומעניין אותי כמה זה יוצא בIU

מה הסימפטומים העיקריים למחסור שממש מורגשים? כי האמת שאני בקושי נחשף לשמש וגם אם כן אני לבוש בבגדים ארוכים...

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה,
הבנתי שרוב הקפסולה מכילה שמן כבד דג קוד. צריך לשמור עליו בקירור שלא יתחמצן?

• פותח/ת השרשור
והאתר שהבאת לי מדבר על מינון של 40000 יחידות כדי להגיע להרעלה. שזה המון. אבל מצד שני כתוב שהגוף מסוגל לייצר בחצי שעה 10000...אז איפה כאן עובר הגבול? אני מבין שזה מאוד מאוד מאוד קשה להגיע להרעלה. ואני לא דואג. זה פשוט מעניין אותי פזיולוגית.
אגב, זה אתר מדהים 🙌

נערך לאחרונה:
בנצרום,מה דעתך על הויטמין D הזה?
http://www.vitacost.com/NSI-Vitamin-D-Drops
הזמנתי אותו כבר,אבל יש יותר משתלמים ממנו?

כל עוד זה D3 אני לא חושב שיש הבדל בין כדורים, נוזל, gelcaps. הכל טוב באותה מידה עד כמה שידוע לי.
מבחינת משתלם אין לי כח אפילו לחשב כי במילא זה סכומים מגוכחים.
לזכור לקחת את הויטמין ביחד עם ארוחה שיש בה שומן.

כמות השומן הכללית הנצרכת באותו היום קובעת או כמות השומן שצורכים בעת לקיחה של ויטמין D?

כמות השומן הכללית הנצרכת באותו היום קובעת או כמות השומן שצורכים בעת לקיחה של ויטמין D?

כמות השומן בעת לקיחת הויטמין. פשוט לקחת ביחד עם ארוחה שכוללת שומן כלשהו. אם אתה לוקח שמן דגים זה סבבה לקחת את שניהם ביחד ואז זה לא ממש משנה איזה ארוחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית