הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פאוורליפטרים חטובים

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
איך פאוורליפטרים כמו דן גרין גרין נגיד ועוד הרבה אחרים נשארים כל הזמן חטובים ועל הדרך זה לא פוגע להם בכוח ובהתקדמות?
Kennisgeving voor omleiding

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1) מי אמר שהם לא פוגעים?
2) חומרים
3) עבודה מאוד דקדקנית עם התזונה
4) איך אתה בטוח שהם חטובים כל השנה?
כמה שאני רואה דן גרין בכל סרטון או תמונה באחוז שומן יחסית נמוך לליפטרים אחרים.
גם אם זה פוגע, לא נראה שהרבה כי נגיד גם בלקין לא באחוז שומן גבוהה והוא בטופ.

כמה שאני רואה דן גרין בכל סרטון או תמונה באחוז שומן יחסית נמוך לליפטרים אחרים.
גם אם זה פוגע, לא נראה שהרבה כי נגיד גם בלקין לא באחוז שומן גבוהה והוא בטופ.
רק העלתי על הכתב את מה שעלה לי בראש בנושא, אני לא מתמצא מספיק ולא מתעניין בזה עד כדי כך.

כמו שנאמר, סביר להניח שיש להם גישה גבוהה לחומרים (כמו לארי ווילס), הרבה מהם עובדים עם דיאטן, או שהמאמן שלהם מקושר עם דיאטן (שוב, כמו לארי), תוסיף לזה גנטיקה מאוד טובה, יוצא משהו טוב...

• פותח/ת השרשור
תקרא סעיף 2 שרשם @AQUANGEL
יש לי הרגשה שזאת תשובה נכונה.
כולם על חומרים אבל חלק חטובים וחלק לא וזה מה שלא מובן לי. אם כולם יכולים להיות חטובים אז למה שלא יהיו? לא נראה לי שיש מישהו שלא רוצה להיות חטוב.

כולם על חומרים אבל חלק חטובים וחלק לא וזה מה שלא מובן לי. אם כולם יכולים להיות חטובים אז למה שלא יהיו? לא נראה לי שיש מישהו שלא רוצה להיות חטוב.
אתה יכול לקחת חומרים במטרה לגדול כמה שיותר, ואתה יכול לקחת חומרים כדי להיות שרירי וחטוב, זה לא אחיד.
בכל מקרה כל אלה על הרבה חומרים, זה למה הם גם לא מתחרים באיגודים כמו ה-IPF שעושה בדיקות.
תסתכל על סרטונים של מארק בל, הוא מדבר על זה מאוד בגלוי והוא מספר מה ההשפעות

לא לכולם זה כזה פשוט להיות גם חטוב וגם חזק, מספיק להיות בטופ העולמי בכוח, אז גם להתחיל להשקיע בלהיות חטוב? לא לכולם יש את המינד סט הזה וגם לא את האמצעים הכלכליים או את הזמן וגם אלו שיש להם את זה יכולים ליפול בגנטיקה (לא להצליח לשמור על הכוח שהם חטובים, גם עם חומרים).
כל אחד נמצא בסיטואציה שונה מבחינת הכנסה גם.
אגב, חטוב זה עניין מאוד סובייקטיבי (בכללי) במיוחד בענף הפווארליפטינג.

אתה יכול לקחת חומרים במטרה לגדול כמה שיותר, ואתה יכול לקחת חומרים כדי להיות שרירי וחטוב, זה לא אחיד.
בכל מקרה כל אלה על הרבה חומרים, זה למה הם גם לא מתחרים באיגודים כמו ה-IPF שעושה בדיקות.
תסתכל על סרטונים של מארק בל, הוא מדבר על זה מאוד בגלוי והוא מספר מה ההשפעות
קשה לי להאמין שיש ארגונים שמבצעים בדיקות חומרים בצורה אמינה, יעילה וחסרת פוליטיקה.
זה נוגע לכל הארגונים בכל ענפי ספורט.

קשה לי להאמין שיש ארגונים שמבצעים בדיקות חומרים בצורה אמינה, יעילה וחסרת פוליטיקה.
זה נוגע לכל הארגונים בכל ענפי ספורט.
הארגונים הרציניים מבצעים את הבדיקות דרך חברת צד שלישי שנקראת WADA, שהם אלה שגם בודקים לאולימפיאדה
כמו ריי ריי וויליאמס למשל?
הוא גם טכנית נקי, למרות שקשה לי להאמין לזה.
כמו שאמרו הרבה לפני, drug tested doesn't mean drug free. הוא ועוד אחרים כנראה יודעים להחביא את זה מספיק טוב

הארגונים הרציניים מבצעים את הבדיקות דרך חברת צד שלישי שנקראת WADA, שהם אלה שגם בודקים לאולימפיאדה

כמו שאמרו הרבה לפני, drug tested doesn't mean drug free. הוא ועוד אחרים כנראה יודעים להחביא את זה מספיק טוב
לפני איזה שנה-שנתיים אם אני זוכר טוב ג'ורג' לימן העלה פוסט שמדבר על כמה הבדיקות סמים של IPF בדיחה ואיך חבר שלו מאד בקלות רימה את הבדיקות והתחרה כשהוא על חומרים. drug tested רחוק מאד מלהיות drug free

כל נושא של wada הוא שנוי במחלוקות

לא צריך את ג'ורג' לימן בשביל לדעת שאנשים שמרימים/מושכים 400 קילו משתמשים במעט יותר מאבקות חלבון.
לי ולך זה ברור, אבל יש אנשים הזויים שזה לא ברור להם ושחיים בסרט שבלי חומרים אפשר להגיע עם עבודה קשה לאותן תוצאות

איך פאוורליפטרים כמו דן גרין גרין נגיד ועוד הרבה אחרים נשארים כל הזמן חטובים ועל הדרך זה לא פוגע להם בכוח ובהתקדמות?
Kennisgeving voor omleiding
להיות חטוב וחזק זה לא משהו נשגב. זה די הולך יד ביד, שהרי, בין היתר, יותר מאסת שריר משמעותה יותר פוטנציאל לכוח. כמו כן גם פרמטרים כמו טכניקה, גיוס יחידות מוטוריות, מומנטים ועוד מהווים חלק חשוב בכמה ניתן להרים בסופו של דבר
קטגוריות משקל מוגבלות בתחום הליפטינג, ובעיקר הטופ המקצועי, די מאופיינות במתחרים על אחוז שומן לא גבוה. שים לב שזה בשונה לתדמית של הליפטר השמן (סייקל אוראו וחלב). והמציאות של ליפטר חזק וחטוב יחסית היא דווקא הרווחת. אני לא מדבר על SHW וכו', שם המשקל או אחוז השומן הופך ללא רלוונטי, אלא רק הטוטאל. ועדיין גם בקטגוריות הגבוהות ביותר כמו עד 125 או 140, תמיד נמצא ליפטרים גבוהים מאוד וחטובים יחסית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית