הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צבא.

ReinHard

משתמש מתחיל
170
3
נק' מוניטין:
-97
170
3
לאחרונה החלטתי להתגייס לקרבי, יש לי חצי שנה עד הגיוס ככה שאני מניח שנעשה איזו תוכנית קרוספיט עם דגש על כוח או משהו כזה.

השאלות שלי הם כאלה:
1.שמעתי שיש דבר כזה זיכרון שריר, כלומר, אם אני מפסיק להתאמן ל3 שנים וחוזר, המצב שלי יהיה טוב יותר מאשר של אחד שלא נגע בחיים במוט?

2. אני מניח שאוכל להתאמן פעם בשבועיים במקרה הבאמת טוב, השאלה היא אם יש תוכנית כוח של אימון אחת ל2-3 שבועות? (ברור לי שזה לא יהיה כל כך אפקטיבי).

3. איך האוכל בצבא? אפשר לשמור על תזונה נורמלית?

תודה 😃.

1.לא, לא יהיה הבדל משמעותי.
2.אתה לא תתקדם ככה כמעט בכלל
3.אם אתה יכול להכניס 2000 קלוריות בארוחה אחת אתה תשרוד.

• פותח/ת השרשור
המטרה היא לא להתקדם, אולי לשמור קצת על הקיים. השאלה היא אם בכלל יהיה שווה לעשות את האימון הזה, או שהוא באמת לא יעזור בכלום?

מצטער להתפרץ לאשכול שלא שלי. אבל אני מתגייס חודש הבא לקרבי וחוזר הביתה כל שבוע כי יש לי ת"ש 2.
אז מ 3 אימונים בשבוע חמישי שישי שבת אני יוכל להתקדם?

לא קרה שום דבר

בעיקרון יש חדרי כושר בבסיסים אם יהיה לך כח בכלל לגשת אליהם.
גם במוצב שלך אני מניח אם תהיה ביחידת חי"ר יחסית טובה לא מדבר על היחטיות אמור להיות לך מכולת כושר עם כמה משקולות סמית ומסילה.

עדיף לעשות האימון האחד בשבועיים.
תעשה משהו בסיגנון סקווט - בנץ' - מתח - מיליטרי - דדליפט כל אחד 2X5, רוטציה בין הבנץ' לפרס.

להכנס לחדרי כושר? בקושי יתנו לך..

לפני הכניסה לחדר אוכל או בכל הזדמנות שתוכל.. תעשה שכיבות שמיכה בכל הצורות..וכפיפות בטן...
מד"סים ביחידות קרביות ברוך השם יש..חייב כושר גופני.. פיזיות יעבדו איתכם בטוח..סקווטים 500*5 ועוד מליון סוגים של אפשרויות לשמור על מה שיש ואפילו לפתח צריך רק להתמיד =]

3. איך האוכל בצבא? אפשר לשמור על תזונה נורמלית?
היום היתה השווארמה הכי טעימה שאכלתי בחיים שלי. אני חושבת שאני אלך להקיא אותה רק כדי לראות אותה שוב. יש לי הרגשה שאני עוד אתחרט היום באימון על הבחירה הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית