מה אתם אומרים על שמנת מתוקה 38%? היא לא משביע או משהו אבל יש בה כמעט 2000 ק׳ ודיי קל לשתות אותה. יוצא גם סביבות 190 גרם שומן ל 500 מ״ל. כל עוד זה נכנס בערכים זה בסדר? או שמיותר?. לא כזה משתלם כספית אבל לפעמים זה מאוד עוזר לי מבחינת הקלוריות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה מגעיל? לי דווקא ממש טעים בגלל זה אני שואל. ולמה לא בריא? מה ההבדל בין חצי ליטר חלב לחצי מ״ל שמנת מתוקה חוץ מכמות החלבון?מיותר ומגעיל וגם לא בריא באותה המידה.
אל תחפש קיצורי דרך.... תאכל. בימים ממש "קשים" אני זורק לבלנדר סקופ גדוש של חלבון, 500 חלב, 65 ג ש"ש טחונה ו50 חמאת בוטנים, יוצא הסביבות ה1000 קק"ל ונכנס חלק
לא, זה גם לא וואו. אבל בחצי ליטר חלב אין את הכמות שומן המטורפת שיש בחצי ליטר שמנת. אולי הגזמתי לגבי הלא בריא, זה פשוט מיותר.למה מגעיל? לי דווקא ממש טעים בגלל זה אני שואל. ולמה לא בריא? מה ההבדל בין חצי ליטר חלב לחצי מ״ל שמנת מתוקה חוץ מכמות החלבון?
מה זה לא וואו? מבחינת מה זה לא ואו? שואל רציני. ומה הבעיה בשומן? אני שוקל 120 קילו לכן אני צריך להכניס לפחות 100 גרם שומן ביום אז אם יצא לי 200 גרם ביום זה כזה נורא? לפי מיטב ידעתי, אין שום דבר רע בשומן, ההיפך הוא הנכון.לא, זה גם לא וואו. אבל בחצי ליטר חלב אין את הכמות שומן המטורפת שיש בחצי ליטר שמנת. אולי הגזמתי לגבי הלא בריא, זה פשוט מיותר.
אני עשיתי את זה במשך תקופה. כל ערב הייתי שותה 250 מ"ל שמנת 38%. זה היה קל יותר מלאכול.
בכל מקרה, הכולסטרול הכללי והרע שלי עלו מאוד. כשהפסקתי עם זה, הם ירדו.
אין לי מחקרים בנושא וכו', רק נסיון אישי.
אתה מתכוון שלא מומלץ לצרוך ישר 2000 קלוריות?כהשלמת קלוריות ולא יותר מדי אין ממש בעיה, 2000 קלוריות זה כבר ללא ספק יותר מדי
בכללי, 2000 קלוריות משמנת מתוקה זה יותר מדי.אתה מתכוון שלא מומלץ לצרוך ישר 2000 קלוריות?
לא מעוניין לפתוח פה את החזית לגבי אם חלב בריא או לא, בכ"מ קטונתי,אתן את הבמה לחבר'ה עם ידע מעמיק יותרמה זה לא וואו? מבחינת מה זה לא ואו? שואל רציני. ומה הבעיה בשומן? אני שוקל 120 קילו לכן אני צריך להכניס לפחות 100 גרם שומן ביום אז אם יצא לי 200 גרם ביום זה כזה נורא? לפי מיטב ידעתי, אין שום דבר רע בשומן, ההיפך הוא הנכון.
למה? מבחינת בריאות?בכללי, 2000 קלוריות משמנת מתוקה זה יותר מדי.
500 קלוריות הייתי אומר אולי, אבל זה כבר יותר מדי
נתח יותר מדי גדול מהתפריט ממקור אחד שהוא לא כזה טובלמה? מבחינת בריאות?
נתח יותר מדי גדול מהתפריט ממקור אחד שהוא לא כזה טוב
בעיקרון כל דבר שהוא בהגזמה זה לא טוב. אני מאמין שאם לשתות את זה פעם פעמיים בשבוע לא יקרה כלום ושום דבר. הבעיה שהחלוקה בין הערכים לא משהו כי הכמות חלבון שם זניחה אז יוצא נטו המון קלוריות ושומן לכן המליצו יותר על חלב.כל מי שאמר שזה לא בריא, סימוכין בבקשה.
אין שופ בעיה עם שמנת מתוקה, אני שותה כל פעם עם חלבון, טעים מאד.
זה בדיוק כמו לאכול חמאה או גבינה שמנה.