הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שמנת מתוקה

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
מה אתם אומרים על שמנת מתוקה 38%? היא לא משביע או משהו אבל יש בה כמעט 2000 ק׳ ודיי קל לשתות אותה. יוצא גם סביבות 190 גרם שומן ל 500 מ״ל. כל עוד זה נכנס בערכים זה בסדר? או שמיותר?. לא כזה משתלם כספית אבל לפעמים זה מאוד עוזר לי מבחינת הקלוריות.

מיותר ומגעיל וגם לא בריא באותה המידה.

אל תחפש קיצורי דרך.... תאכל. בימים ממש "קשים" אני זורק לבלנדר סקופ גדוש של חלבון, 500 חלב, 65 ג ש"ש טחונה ו50 חמאת בוטנים, יוצא הסביבות ה1000 קק"ל ונכנס חלק

• פותח/ת השרשור
מיותר ומגעיל וגם לא בריא באותה המידה.

אל תחפש קיצורי דרך.... תאכל. בימים ממש "קשים" אני זורק לבלנדר סקופ גדוש של חלבון, 500 חלב, 65 ג ש"ש טחונה ו50 חמאת בוטנים, יוצא הסביבות ה1000 קק"ל ונכנס חלק
למה מגעיל? לי דווקא ממש טעים בגלל זה אני שואל. ולמה לא בריא? מה ההבדל בין חצי ליטר חלב לחצי מ״ל שמנת מתוקה חוץ מכמות החלבון?

למה מגעיל? לי דווקא ממש טעים בגלל זה אני שואל. ולמה לא בריא? מה ההבדל בין חצי ליטר חלב לחצי מ״ל שמנת מתוקה חוץ מכמות החלבון?
לא, זה גם לא וואו. אבל בחצי ליטר חלב אין את הכמות שומן המטורפת שיש בחצי ליטר שמנת. אולי הגזמתי לגבי הלא בריא, זה פשוט מיותר.

• פותח/ת השרשור
לא, זה גם לא וואו. אבל בחצי ליטר חלב אין את הכמות שומן המטורפת שיש בחצי ליטר שמנת. אולי הגזמתי לגבי הלא בריא, זה פשוט מיותר.
מה זה לא וואו? מבחינת מה זה לא ואו? שואל רציני. ומה הבעיה בשומן? אני שוקל 120 קילו לכן אני צריך להכניס לפחות 100 גרם שומן ביום אז אם יצא לי 200 גרם ביום זה כזה נורא? לפי מיטב ידעתי, אין שום דבר רע בשומן, ההיפך הוא הנכון.

אני עשיתי את זה במשך תקופה. כל ערב הייתי שותה 250 מ"ל שמנת 38%. זה היה קל יותר מלאכול.

בכל מקרה, הכולסטרול הכללי והרע שלי עלו מאוד. כשהפסקתי עם זה, הם ירדו.

אין לי מחקרים בנושא וכו', רק נסיון אישי.

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי את זה במשך תקופה. כל ערב הייתי שותה 250 מ"ל שמנת 38%. זה היה קל יותר מלאכול.

בכל מקרה, הכולסטרול הכללי והרע שלי עלו מאוד. כשהפסקתי עם זה, הם ירדו.

אין לי מחקרים בנושא וכו', רק נסיון אישי.

אוקיי. אבל אני לא מתכוון לצרוך את זה בכל יום אתה מבין.. פעם פעמיים בשבוע זה הכל. ד.א העליה בכולסטרול הייתה דרסטית? הבנתי שהנורמה היא 200.

כהשלמת קלוריות ולא יותר מדי אין ממש בעיה, 2000 קלוריות זה כבר ללא ספק יותר מדי

מה זה לא וואו? מבחינת מה זה לא ואו? שואל רציני. ומה הבעיה בשומן? אני שוקל 120 קילו לכן אני צריך להכניס לפחות 100 גרם שומן ביום אז אם יצא לי 200 גרם ביום זה כזה נורא? לפי מיטב ידעתי, אין שום דבר רע בשומן, ההיפך הוא הנכון.
לא מעוניין לפתוח פה את החזית לגבי אם חלב בריא או לא, בכ"מ קטונתי,אתן את הבמה לחבר'ה עם ידע מעמיק יותר
@kotzer
@hanan

לא ברור לי למה דווקא שמנת, אם אתה רוצה הרבה קלוריות יש המון מקורות אחרים לשומן שאפשר לשלב בתזונה.
כאילו אתה רוצה להכניס במכה אחת 100 גרם שומן רווי.
באמת שכבר עדיף לשתות חלב כי החלוקה שם הרבה יותר מאוזנת.
אבל אתה גם יכול להוסיף למזונות אחרים שמן זית, טחינה, חמאת בוטנים, שמן קוקוס, אגוזים.

כל מי שאמר שזה לא בריא, סימוכין בבקשה.
אין שופ בעיה עם שמנת מתוקה, אני שותה כל פעם עם חלבון, טעים מאד.
זה בדיוק כמו לאכול חמאה או גבינה שמנה.

• פותח/ת השרשור
כל מי שאמר שזה לא בריא, סימוכין בבקשה.
אין שופ בעיה עם שמנת מתוקה, אני שותה כל פעם עם חלבון, טעים מאד.
זה בדיוק כמו לאכול חמאה או גבינה שמנה.
בעיקרון כל דבר שהוא בהגזמה זה לא טוב. אני מאמין שאם לשתות את זה פעם פעמיים בשבוע לא יקרה כלום ושום דבר. הבעיה שהחלוקה בין הערכים לא משהו כי הכמות חלבון שם זניחה אז יוצא נטו המון קלוריות ושומן לכן המליצו יותר על חלב.
אגב, דיברתי על חצי ליטר ספציפית.

מה הבעיה בשומן?
מי קבע את היחס?
אני קטוגני, אוכל המון שומן ביום, בדיקות דם מעולות, מרגיש סבבה לגמרי.
הבעיה עם השמנת המתוקה שלא בטוח שתוכל לעכל חצי ליטר במהירות וזה יעשה לך בלגן בבטן, אן יגרום לך להפריש המון חום, צה שקורה לי.
אבל גם חלב עושה בעיות עיכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית