הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ FBW לשמירה על גוף בריא

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
שלום לכולם,

אני אוהב את החדר כושר והאימונים בו אבל מצד שני אין לי שום מטרה לעלות במשקל גוף או לפתח מסת שריר מיוחדת אלא לשמור על שגרת חיים בריאה ופעילה.

גובה 1.76
משקל 68
בן 23

חשבתי לבצע תכנית אימונים FBW על התרגילים המורכבים והטובים

סקוואט 8X3
בנצ' פרס 8X3
מתח - סופינציה (עם תוספת משקל) 8X3
פרס 8X3
מקבילים (עם תוספת משקל) 8X3
פלאנק+פלאנק צידי / גלגל ABS

שאני אוכל אני אעלה כמובן משקלים, אבל המטרה לשמור על אורח חיים בריא עם שגרת אימונים - 3 פעמים בשבוע, לאכול בריא
*אני יודע שתגידו לי מה זה אוכל בריא בשבילך או גוף בריא וחזק
אבל מבחינת תזונה - לאכול כמות חלבון מספקת ממקורות טובים כמו ביצים - חזה עוף - גבינות וכו'..
מבחינת פחמימות - את המורכבות
ומבחינת שומנים טובים - טחינה משומשום מלא - אגוזי מלך/שקדים/אגוזי ברזיל

מה דעתכם על התכנית?

תודה

התוכנית בסדר חוץ מזה שיש שם הרבה לחיצות ומעט מדי משיכות, הייתי מוסיף חתירה עם דאמבל או בהטיית גב עם מוט. המתח הוא תרגיל
טוב (אולי הכי טוב) לרחב גבי, אבל הוא לא מפעיל את הגב העליון מספיק כדי לתרום להתפתחות אסתטית של פלג הגוף העליון.

• פותח/ת השרשור
התוכנית בסדר חוץ מזה שיש שם הרבה לחיצות ומעט מדי משיכות, הייתי מוסיף חתירה עם דאמבל או בהטיית גב עם מוט. המתח הוא תרגיל
טוב (אולי הכי טוב) לרחב גבי, אבל הוא לא מפעיל את הגב העליון מספיק כדי לתרום להתפתחות אסתטית של פלג הגוף העליון.

תודה רבה, אוסיף תרגיל חתירה

עוד דעות?

אני רק מוכרח לומר משהו אחד, אם לא חשוב לך לפתח מסת שריר או להתחזק בצורה יוצאת דופן אז לדעתי חבל להוציא כסף על חדר כושר. את המטרה שלך אפשר להשיג עם ציוד מינימלי כמו טבעות ותרגילי משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
אני רק מוכרח לומר משהו אחד, אם לא חשוב לך לפתח מסת שריר או להתחזק בצורה יוצאת דופן אז לדעתי חבל להוציא כסף על חדר כושר. את המטרה שלך אפשר להשיג עם ציוד מינימלי כמו טבעות ותרגילי משקל גוף.

האמת שיש לי מנוי בחינם, אז מהבחינה הזאתי אין לי בעיה
*שומר על מאזן ניטרלי מבחינת תזונה*

• פותח/ת השרשור
אחוז שומן 10 +-
גוף שהמשקל והגובה ביחס טוב עם אחוז שריר מכובד +-
עבודה על כל השרירים והתרגילים המורכבים בתכנית FBW ושילוב תזונה טובה כל החיים ביום יום - שגרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית