הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדרסים ונעלי ליפטינג

NeCHineCh

משתמש פעיל
464
73
נק' מוניטין:
112
464
73
אהלן חברס

אני רוצה בשעה טובה לקנות נעלי ליפטינג אחרי שמיציתי את הנעליים השטוחות שלי עד תם ואני מרגיש שהן מכניעות אותי בסקוואט.
הקטע שיש לי פלטפוס ואני הולך עם מדרסים ככה שבכל נעל שאני לובש אני מוציא את הרפידה הקיימת ושם את המדרסים שלי.
רציתי לשאול מהידע והניסיון שלכם אם בנעל ליפטינג זה לא מוריד מהאפקט שלה זה שאני יוציא לה את הרפידה? כאילו אם לרפידה שלה יש איזה יתרון או אפקט קריטי ביתרון של הנעל להרמת משקולות ?? או אם בכלל השימוש במדרס מוציא מהאפקט והתרומה של נעל ליפטינג או כל נעל שטוחה בעלת סולייה קשיחה?

תודה לעוזרים 😃

אשמח לעזרה לאור ההבנה שלך בתחום @kotzer

אני הולך עם נעלי קרייזי פאוור של אדידס ושם מדרסים. לא חושב שלרפידה יש מטרה מסוימת בנעל.
אם כבר זה יכול להרים עוד טיפה את העקב ולעזור בסקווט

נערך לאחרונה:
המדרס בתוך נעל אולימפית הוא כמעט תמיד פשוט מדרס שטוח וקשיח יחסית ללא שום דבר מיוחד, ככה שאם תשאיר אותו תוציא אותו זה לא הבדל אמיתי, אבל איזה מדרס תשים בפנים זה כבר יותר הבדל.
הרבה מדרסים אורטופדיים הם רכים יחסית, ואז חוץ מההגבהה שתקבל מהעקב, אתה די תאבד את כל העניין של נעל קשיחה ויציבה, ואפילו יש סיכוי להרוס את המדרס ככה בגלל המשקל הנוסף שאתה מעמיס עליו.
אני חושב שעדיף לא לשים מדרס אורטופדי אישי בנעל, אולי בלחץ מדרס אורטופדי גנרי ודק

• פותח/ת השרשור
המדרס בתוך נעל אולימפית הוא כמעט תמיד פשוט מדרס שטוח וקשיח יחסית ללא שום דבר מיוחד, ככה שאם תשאיר אותו תוציא אותו זה לא הבדל אמיתי, אבל איזה מדרס תשים בפנים זה כבר יותר הבדל.
הרבה מדרסים אורטופדיים הם רכים יחסית, ואז חוץ מההגבהה שתקבל מהעקב, אתה די תאבד את כל העניין של נעל קשיחה ויציבה, ואפילו יש סיכוי להרוס את המדרס ככה בגלל המשקל הנוסף שאתה מעמיס עליו.
אני חושב שעדיף לא לשים מדרס אורטופדי אישי בנעל, אולי בלחץ מדרס אורטופדי גנרי ודק

הקטע שבלי מדרס אני לא יכול לשים שום נעל, שלא לדבר לעמוד על הרגל
וכן הוא באמת יחסית רך
מה אני יכול לעשות אם ככה..

הקטע שבלי מדרס אני לא יכול לשים שום נעל, שלא לדבר לעמוד על הרגל
וכן הוא באמת יחסית רך
מה אני יכול לעשות אם ככה..
מה הבעיה של הרגליים שלך? נטו פלטפוס? כי אם כן אז אתה צריך לחזק את שרירי כף הרגל, תנסה לתרגל לפי המדריך שאז פירסמתי, זה יעזור לך מאוד

• פותח/ת השרשור
תכלס עשיתי את המדרסים שלי באבידור מי שמכיר

כן בגדול זה פלטפוס
אני אקרא אותו שוב אני אתמקד בזה
יש מקום שאתם ממליצים עליו לעשות מדרסים שיתאימו לאימון ?

לפני שאתה מספיד את הכפות רגליים שלך וחורץ את גורלך למדרסים לנצח, ממליץ לנסות ללמוד לעמוד -

מה לגבי מי שיש לו קשת גבוהה? (כמוני למשל)
כדאי לעשות סקוואט נגיד עם נעל שטוחה והמדרס הוא יחף?
גם מי שיש לו קשת גבוהה יכול לעשות יחף, רק הוא יצטרך לסובב את כפות הרגליים מעט פנימה, ולא החוצה כמו שעושים ברגיל

גם מי שיש לו קשת גבוהה יכול לעשות יחף, רק הוא יצטרך לסובב את כפות הרגליים מעט פנימה, ולא החוצה כמו שעושים ברגיל
מה הכוונה בטיפה פנימה? עדיין הכפות רגליים צריכות להיות נוטות טיפה לצדדים לא? או שאתה אומר הפוך ולהכניס אותן(מה שלא נשמע לי הגיוני בכלל)

מה הכוונה בטיפה פנימה? עדיין הכפות רגליים צריכות להיות נוטות טיפה לצדדים לא? או שאתה אומר הפוך ולהכניס אותן(מה שלא נשמע לי הגיוני בכלל)
הכוונה שלי היא שברגיל אתה אמור לאחוז את הרצפה ולנסות לסובב אותה כלפי חוץ, אבל מי שיש לו קשת גבוהה ינסה לסובב אותה כלפי פנים
כאן יש לך הסבר על זה:
כף הרגל – החוליה החלשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית