נק' מוניטין:
0
- 3
- 0
שלום לכולם,
התאמנתי בעבר בגילאי 16-19, וחזרתי להתאמן עכשיו בגיל 23
מצורפים סרטוני סקוואט+דדליפט לבדיקת טכניקה. בסוף האשכול אכתוב מה התכנית אימונים שלי ואשמח לקבל המלצות להמשך
סקוואט 70 ק"ג, 8 חזרות (סט שלישי באימון):
דדליפט 60 ק"ג, 8 חזרות (סט שלישי באימון):
האימון שלי הוא FBW שלוש פעמים בשבוע:
סקוואט 3x8
דדליפט 3x6
בנצ' 3x8
חזה עליון דאמבלים 3x8
פולי עליון 3x10
בנט אובר 3x10
מילטרי פרס 3x8
לפעמים אני מוסיף תרגיל ליד אחורית/קדמית.
כאמור חזרתי להתאמן אחרי 3 שנים+ ללא אימונים רציניים
התחלתי להתאמן לפני חמישה שבועות ואלה המשקלים שלי:
סקוואט - 70 ק"ג
דדליפט - 60 ק"ג
בנצ' - 65 ק"ג
פרס - 22.5 ק"ג
בנט אובר - 45 ק"ג
אני שוקל 76 ק"ג, גובה 1.75
אני יודע שקצת מוזר שהדדליפט נמוך. מכוון שאף פעם לא התנסתי בתרגיל אני עדיין מתרגל טכניקה (לעומת סקוואטים שהייתי עושה בעבר).
הפרס נמוך מאוד, אני כנראה מגיע אליו מותש מדי..
אימון לוקח לי כשעה ורבע. למרות שאני עדיין מצליח להתקדם במשקלים מאימון לאימון (בעיקר בסקוואט, לעומת זאת בבנצ' פרס נתקעתי ואני צריך לעשות ריסט), אני מרגיש שהאימון ארוך ומתיש מאוד. הרבה אנשים אומרים לי שהגיע הזמן לפצל ל-AB, אבל אני מרגיש שזה מוקדם מדי. אני חשבתי שכדאי אולי לעשות SS או 5x5 (מתחרט שלא התחלתי עם SS מההתחלה).
אשמח לשמוע המלצות בנושא התכנית להמשך, ואשמח לשמוע לגבי הטכניקות שהועלו (בעיקר של הדדליפט, שכאמור תרגיל חדש עבורי).
תודה רבה!
התאמנתי בעבר בגילאי 16-19, וחזרתי להתאמן עכשיו בגיל 23
מצורפים סרטוני סקוואט+דדליפט לבדיקת טכניקה. בסוף האשכול אכתוב מה התכנית אימונים שלי ואשמח לקבל המלצות להמשך
סקוואט 70 ק"ג, 8 חזרות (סט שלישי באימון):
דדליפט 60 ק"ג, 8 חזרות (סט שלישי באימון):
האימון שלי הוא FBW שלוש פעמים בשבוע:
סקוואט 3x8
דדליפט 3x6
בנצ' 3x8
חזה עליון דאמבלים 3x8
פולי עליון 3x10
בנט אובר 3x10
מילטרי פרס 3x8
לפעמים אני מוסיף תרגיל ליד אחורית/קדמית.
כאמור חזרתי להתאמן אחרי 3 שנים+ ללא אימונים רציניים
התחלתי להתאמן לפני חמישה שבועות ואלה המשקלים שלי:
סקוואט - 70 ק"ג
דדליפט - 60 ק"ג
בנצ' - 65 ק"ג
פרס - 22.5 ק"ג
בנט אובר - 45 ק"ג
אני שוקל 76 ק"ג, גובה 1.75
אני יודע שקצת מוזר שהדדליפט נמוך. מכוון שאף פעם לא התנסתי בתרגיל אני עדיין מתרגל טכניקה (לעומת סקוואטים שהייתי עושה בעבר).
הפרס נמוך מאוד, אני כנראה מגיע אליו מותש מדי..
אימון לוקח לי כשעה ורבע. למרות שאני עדיין מצליח להתקדם במשקלים מאימון לאימון (בעיקר בסקוואט, לעומת זאת בבנצ' פרס נתקעתי ואני צריך לעשות ריסט), אני מרגיש שהאימון ארוך ומתיש מאוד. הרבה אנשים אומרים לי שהגיע הזמן לפצל ל-AB, אבל אני מרגיש שזה מוקדם מדי. אני חשבתי שכדאי אולי לעשות SS או 5x5 (מתחרט שלא התחלתי עם SS מההתחלה).
אשמח לשמוע המלצות בנושא התכנית להמשך, ואשמח לשמוע לגבי הטכניקות שהועלו (בעיקר של הדדליפט, שכאמור תרגיל חדש עבורי).
תודה רבה!