עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבל שאתה חושב כל כך מוטעה...לפעמים צריך לדעת מתי לוותר ולתת לאנשים לעשות את הטעויות שלהם
כי רואים את השינויים כל שנות האימון שלו ואת השינויים של המתאמנים שלו מתחרות לתחרות.לא הבנתי איך להכין אנשים לתחרויות הופך אותו למאמן טוב או לכזה שמבין בתזונה.
אז תפרגן לו קצת, מי זה?כי רואים את השינויים כל שנות האימון שלו ואת השינויים של המתאמנים שלו מתחרות לתחרות.
שינויים שב99.9% מהמקרים כללו חומרים.כי רואים את השינויים כל שנות האימון שלו ואת השינויים של המתאמנים שלו מתחרות לתחרות.
זה מאמן שמכין אנשים לתחרויות....
תקשיב לפודקאסטים על תזונה תו"כ שאתה עושה אירובי ואולי זה יעבור לך ותבין שאתה טועה לחלוטין...זה מאמן שמכין אנשים לתחרויות....
זהו שלא כל תוסף שאני רק רוצה להוסיף כגון CLA ודברים כאלה הוא אומר שאין צורך ועד עכשו החיטוב מתבצע ללא שום תוסף ברמה יפה 😃.תקשיב לפודקאסטים על תזונה תו"כ שאתה עושה אירובי ואולי זה יעבור לך ותבין שאתה טועה לחלוטין...
לא היית צריך ללכת מלכתחילה למאמן שמתעסק בהכנה לתחרויות, תקן אותי אם אני טועה אבל בטח גם דחף לך מלא מוצרים לא הכרחיים כמו BCAA HMB ליפו 6 וכד'...
איך קוראים למאמן שלך?
באיזו תחרות מדובר?בתור אחד שהגיע גם ל3 שעות בהכנה לתחרות...
אני רוצה להגיד שתתחיל להקשיב למה שאנשים כותבים פה (ציפיתם לתגובה שונה?)
כשהורדתי את האירובי בקצת, והעלתי את הפחמימות - פתאום התחטבתי מאוד מהר
לא בריא למפרקים שלך ולא בריא לדיאטה, וגם אין צורך.
טניס שולחן?באיזו תחרות מדובר?
אנאערף אולי ליפטינג?טניס שולחן?
כמובן שפיתוח גוף