הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת הקפים

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
התחלית תוכנית AB לפני חודש , המטרה שלי היא מאסה
התוכנית בנויה בצורה מאוד הגיונית , אין בה עומס מוזגם של תרגילים שימנע התקדמות .. ויש בה תרגילים מורכבים , מנוחה , ועליה במשקלים ..
התזונה שלי בגלל שאני בצבא בעיה קצת להקפיד על הגרם
אבל כל בוקר אני שותה שייק של שש עם צ'יה , אוכל פרי או חטיף אנרגיה ( בגלל האימונים של הצבא אני לא מספיק לארוחת בוקר בחדר אוכל)
עושה אימון
ישר מגיע לארוחת צהריים , שם אני מעמיס מנות בשר ואורז / או כל פחמימה אחרת שיש , סלטים , עדשים קינואה או כל דבר שיש
משתדל לאכול חזה עוף או דבר שאין בו הרבה רטבים או שמן כמו המוקפץ
ארוחת בניינים פירות
ארוחת ערב גבינות לחמים פחמימות מה שיש
ואז שותה שייק חלבון עם שש

עכשיו מה שמוזר הוא ככה : לפני חודש לקחתי הקפים ומשקל .. בטן , חזה , ירך , תאומים , ידיים , אמות ..
מה שמוזר הוא שהמשקלים עלו בוודאות .. לא עליתי בהרבה אבל עלה ( פחות בתרגילים המורכבים )
ההקפף של הבטן לא עלה , ההקף של החזה והגב שדווקא שם עליתי בצורה הכי טובה עלה באולי סמ 1
והמשקל שלי לא עלה

אני לא מצליח להבין למה זה קורה , הרי התזונה אני משקיע בה מאוד ולא מחפף אין ג'אנק חוץ מצ'יט פעם בשבועיים ..
האימון הוא לא בעל נפח גבוה מידי שאין התקדמות .. ובכל זאת יש התקדמות במשקלים אבל לא התקדמות רבה בהקפים .. למרות שאני כן רואה שינוי במראה שלי
יכול להיות גם שלא נתתי מספיק זמן
אבל אשמח לשמוע חוות דעת לדעת מה אפשר לשפר / לתקן

ועוד שאלה .. אם יש צורך בדילאוד ואם כן כל כמה זמן ?

תודה .

אם המשקל גוף לא השתנה, לא יהיה שינוי בהיקפים.
העלייה במשקלי עבודה מעידה על התייעלות בביצוע התרגילים ועל כך שאתה מתקדם לעבר מה שאתה יכול להרים.

• פותח/ת השרשור
אם המשקל גוף לא השתנה, לא יהיה שינוי בהיקפים.
העלייה במשקלי עבודה מעידה על התייעלות בביצוע התרגילים ועל כך שאתה מתקדם לעבר מה שאתה יכול להרים.
אוקי אז מה צריך לעשות? לאכול יותר?
להוסיף סטים /חזרות ?
מה יגרום ליעול של הדברים.. ומוזר שלא עליתי במשקל אבל ההקפים עלו בסמ אחד או שתיים

להוסיף סטים /חזרות ?
מה יגרום ליעול של הדברים.. ומוזר שלא עליתי במשקל אבל ההקפים עלו בסמ אחד או שתיים
אם לא עלית במשקל איך ההיקף יגדל

להוסיף סטים /חזרות ?
אם המטרה שלך לגדול אתה צריך לעלות במשקל גוף. אם אתה לא עולה במשקל תתחיל בלהוסיף 200 קלוריות ליום עם אותם אימונים

• פותח/ת השרשור
אם לא עלית במשקל איך ההיקף יגדל
לא יודע, עליתי באולי חצי קילו.. אבל הוכחה שההקיף גדל איך זה הגיוני? זאת בדיוק השאלה שלי.. ובדקתי כמה פעמיים.. עם סרט מדידה מתאים
אם המטרה שלך לגדול אתה צריך לעלות במשקל גוף. אם אתה לא עולה במשקל תתחיל בלהוסיף 200 קלוריות ליום עם אותם אימונים
פשוט לאכול יותר? כי אני באמת לא מבין אני אוכל המון, עד שאני מתפוצץ וכשאני מתפוצץ אני שותה גם קווקאר וכל מה שיכול להיכנס

לא יודע, עליתי באולי חצי קילו.. אבל הוכחה שההקיף גדל איך זה הגיוני? זאת בדיוק השאלה שלי.. ובדקתי כמה פעמיים.. עם סרט מדידה מתאים

פשוט לאכול יותר? כי אני באמת לא מבין אני אוכל המון, עד שאני מתפוצץ וכשאני מתפוצץ אני שותה גם קווקאר וכל מה שיכול להיכנס
מה היה היקף הבטן בשתי המדידות?
ההיקף יכול להשתנות ב 2 ס''מ בין הבוקר לערב.

אם אתה אוכל 'המון' ולא עולה במשקל אתה כנראה לא אוכל בצורה יעילה, יש מאכלים שסותמים אותך ואז קשה לאכול בהמשך.
לדוגמא 2 פרוסות לחם עם פרוסת גבינה צהובה + מנת שקדים, זה בערך 400 קלוריות שאתה בכלל לא מרגיש

• פותח/ת השרשור
מה היה היקף הבטן בשתי המדידות?
ההיקף יכול להשתנות ב 2 ס''מ בין הבוקר לערב.

אם אתה אוכל 'המון' ולא עולה במשקל אתה כנראה לא אוכל בצורה יעילה, יש מאכלים שסותמים אותך ואז קשה לאכול בהמשך.
לדוגמא 2 פרוסות לחם עם פרוסת גבינה צהובה + מנת שקדים, זה בערך 400 קלוריות שאתה בכלל לא מרגיש
ההקף שלי היה 80 ועליתי ל81
ההקיף שכן עליתי בו היה ברגליים מ53 ל 55
ניסיתי למדוד לפי אותם תנאים, אבל אולי זה קשור בגלל הבוקר והלילה כמו שאתה אומר..
אני לא אוכל מאכלים שיסתמו אותי, אני אוכל הרבה פחמימות מורכבות כמו אורז, ספגטי, לחם מלא
לא נוגע בשטויות כמו עוגה שתסתום אותי ואז אוכל פחות

דווקא פחמימות מורכבות יוצרות תחושת שובע גדולה יותר.
אם היית אוכל עוגה סביר להניח שהיית רעב אחרי זמן קצר יותר.

לגבי ההיקפים, אני מציע למדוד פעם בשבוע בשעה קבועה במקביל לשקילה בבוקר אחרי שרותים

זה לא. לא מדדת טוב
לגבי האוכל, תאכל כמה שצריך

• פותח/ת השרשור
דווקא פחמימות מורכבות יוצרות תחושת שובע גדולה יותר.
אם היית אוכל עוגה סביר להניח שהיית רעב אחרי זמן קצר יותר.

לגבי ההיקפים, אני מציע למדוד פעם בשבוע בשעה קבועה במקביל לשקילה בבוקר אחרי שרותים
כן אני יודע.. בגלל הערך הגליקמי של כל אחד מהם..
והבנתי אותך תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית