נק' מוניטין:
2
- 66
- 2
- פותח/ת השרשור
אין לי אופציה בלי רגליים, רק עם כמו שאמרתי לך למקבילים ולמתח אני מצליח לעשות במקסימום 10..היא נראית לי די אידיוטית... הבן ממליץ לעבוד על קבוצת שרירים פעם בשבוע וזה טמטום מוחלט, אין שם שום רמז והסבר לאיך אתה אמור להתקדם במשקלים... אני לא רואה בה שום דבר טוב (הרבה בולשיט מסחרי).
אני חושב שאתה צריך ללמוד על תכנון אימונים. אתה אומר שעשית את מה שאמרתי בחודש וחצי הראשונים שלך... אז תגיד לי, כמה מתח וכמה מקבילים אתה עושה לטווח תנועה מלא בלי להשתמש ברגליים לתנופה? ואני מקווה שאתה מדבר על מקבילים כשהמשקל על הידים והגוף באוויר, כן?
יש לך תוכנית אימונים יותר טובה להציע לי ?היא נראית לי די אידיוטית... הבן ממליץ לעבוד על קבוצת שרירים פעם בשבוע וזה טמטום מוחלט, אין שם שום רמז והסבר לאיך אתה אמור להתקדם במשקלים... אני לא רואה בה שום דבר טוב (הרבה בולשיט מסחרי).
אני חושב שאתה צריך ללמוד על תכנון אימונים. אתה אומר שעשית את מה שאמרתי בחודש וחצי הראשונים שלך... אז תגיד לי, כמה מתח וכמה מקבילים אתה עושה לטווח תנועה מלא בלי להשתמש ברגליים לתנופה? ואני מקווה שאתה מדבר על מקבילים כשהמשקל על הידים והגוף באוויר, כן?