הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קוביות בבטן בצד אחד

מצב
השרשור נעול

מרואנה

משתמש מתחיל
91
7
נק' מוניטין:
7
91
7
תודו שלא שמעתם.. גם כשהייתי כדורגלן וגם שהתאמנתי ומחר חוזר לזה תמיד היה לי קוביות בבטן בצד שמאל רק. בצד ימין הרגשתי שומנים ונוזלים.

אנטומית יכול להיות שהגוף שלי בנוי על שלוש קוביות בצד שמאל ו0 בימין?

אחרי מסה וחיטוב לדעתכם הקוביות בימין ייצאו? רק מי שמבין יגיב ואשמח לשמוע שאם זה גנטי אז תסבירו למה אצלי זה ככ נדיר.

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים שלא, ושאם כן אז היית יודע ממזמן כי זה היה גורר בעיות.

כן, אם תעשה את זה נכון
בוא נגיד שבשכיבה אני מרגיש אותם אבל לא רואה. שמעת פעם על מקרה כזה?

בוא נגיד שבשכיבה אני מרגיש אותם אבל לא רואה. שמעת פעם על מקרה כזה?
רוב חיי אני מרגיש אותן ולא רואה
שמעתי על הרבה מקרים כאלו
קוראים לזה שומניזם

נערך לאחרונה:
תתעלם מהתגובה שלו, למרות שאני יכול לנחש מה הכוונה, עם הניסוח הנוכחי היא מיותרת.
לא התכוונתי שיש לו רק שלוש קוביות בבטן.... זה מפגר..
התכוונתי לזה שאולי גנטית, צד אחד יותר בולט,

לא התכוונתי שיש לו רק שלוש קוביות בבטן.... זה מפגר..
התכוונתי לזה שאולי גנטית, צד אחד יותר בולט,
אני לא זקוק להסברים, להבא אם אתה מגיב תדאג מראש שהתגובה תהיה מספיק ברורה, אחרת מה הטעם בתגובה?

יש מצב צד אחד מפותח יותר מהאחר, תבדוק את זה בתנועות מורכבות שמערבות בטן, אצלי חזה אחד הרבה יותר גדול מאחר וזה נראה שיש אחד ואין אחר, לחצתי תקופה מבלי לשים לב שהבנץ המכון היה עקום, ויד הזריקה שלי בכדורסל היא ימנית אז הכתף יותר עובדת, אולי אצלך אותו מצב מהכדורגל

• פותח/ת השרשור
יש מצב צד אחד מפותח יותר מהאחר, תבדוק את זה בתנועות מורכבות שמערבות בטן, אצלי חזה אחד הרבה יותר גדול מאחר וזה נראה שיש אחד ואין אחר, לחצתי תקופה מבלי לשים לב שהבנץ המכון היה עקום, ויד הזריקה שלי בכדורסל היא ימנית אז הכתף יותר עובדת, אולי אצלך אותו מצב מהכדורגל
כבר לא בכדורגל האמת.. בכל מקרה תודה אחי. מתחיל מסה עכשיו מצפה שבסוף החיטוב יהיה בסדר. יש זמן מבטיח לעדכן

שוני במראה בין צידי הגוף זה משהו שיש לכולם ויכול גם להתבטא ברמות מוגזמות יותר ופחות, אין לך מה לדאוג

• פותח/ת השרשור
שוני במראה בין צידי הגוף זה משהו שיש לכולם ויכול גם להתבטא ברמות מוגזמות יותר ופחות, אין לך מה לדאוג
אתה אומר שאין שום סיכוי שבעולם שנולדתי עם קוביות בצד אחד רק?

עלייה במסת שריר וירידה באחוז שומן יהיה בסדר(מתי שאסיים מסה)?

אתה אומר שאין שום סיכוי שבעולם שנולדתי עם קוביות בצד אחד רק?

עלייה במסת שריר וירידה באחוז שומן יהיה בסדר(מתי שאסיים מסה)?
היית מעוות אם לא היו לך השרירים האלה רק בצד אחד
אז כן, אתה רק צריך לפתח שרירים ולחטב כדי שיראו אותם

לדעתי יש לך חוסר איזון בכופפי הירך שדווקא זה נפוץ אצל שחקני כדורגל. שאתה משחק תנסה לשלב בעיטות עם שני הרגליים והרבה מתיחות.

• פותח/ת השרשור
לדעתי יש לך חוסר איזון בכופפי הירך שדווקא זה נפוץ אצל שחקני כדורגל. שאתה משחק תנסה לשלב בעיטות עם שני הרגליים והרבה מתיחות.
כבר 3 שנים לא בכדורגל. בזמנו המאמן כושר לא הבין ממש ואמר לי לעבוד רק על צד ימין שהוא הצד החלש.

יכול להועיל לדעתכם?

נתנו לך מספיק תשובות, לא ברור לי למה אתה ממשיך לטחון מים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית