נק' מוניטין:
333
- 1,980
- 270
- ארץ לעולם לא
זה בסדר לעשות ss לסקוואט ולדדליפט אבל לבנץ ופרס לעשות מתכונת של לינארית?
י
י
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא חזק בלחיצות. 45 פרס ו70 בנץאתה כנראה נתקעת כי אתה לוחץ לא נכון או ההתאוששות שלך טוב. רק אל תגיד שהגעת ל70 בנץ׳ ועכשיו אתה רוצה להחליף תכנית.
מפה נובעת השאלה האם עשיתי ריסטים לפרס ובנץ? כמה?אני לא חזק בלחיצות. 45 פרס ו70 בנץ
אבל עשיתי לחיצות כמעט שנה לפני הss. אני די בטוח שהטכניקה טובה אבל גם שאני מנסה להעלות רק 2 קילו אני לא מצליח. בסקוואט ודדליפט עולה דווקא יפה מאוד: מתחילת התוכנית(+- שבועיים)
עליתי 20 קג בדדליפט, 10 בסקוואט( עליתי יותר אבל עשיתי ריסט לטכניקה)
בלחיצות הצלחתי לעלות בשבוע הראשון בבנץ 5 קג וגם בפרס
עשיתי ריסט של 5 קילומפה נובעת השאלה האם עשיתי ריסטים לפרס ובנץ? כמה?
התאוששות שלך והתזונה במיטבה?
5 קילו זה שני אימונים... אתה יכול לנסות לעבור לליניארית (לשאלה שלך זה בסדר) אבל קודם הייתי מנסה לעשות ריסט משמעותי יותר של איזה 10 קילו. כמה אתה שוקל?עשיתי ריסט של 5 קילו
אני אוכל ומודן טוב
81 גובה 1855 קילו זה שני אימונים... אתה יכול לנסות לעבור לליניארית (לשאלה שלך זה בסדר) אבל קודם הייתי מנסה לעשות ריסט משמעותי יותר של איזה 10 קילו. כמה אתה שוקל?
כדאי להוסיף גם מקבילים? עד עכשיו לא הוספתי תרגילי עזר בכלל.תנסה את זה. יכול להיות שהורדת הנפח תועיל להתקדמות שלך בלחיצות.
אני חושב שכדאי לנסות להוסיף גם מקבילים.כדאי להוסיף גם מקבילים? עד עכשיו לא הוספתי תרגילי עזר בכלל.
אני הוספתי 3 סטים של מקבילים לחזרות גבוהות (10-15) באמצע השבוע והתקדמתי מעולה בלחיצות.
רגיל, יום ראשון בנץ׳ 5×5 פירמידה, שלישי פרס 5×4 וחמישי בנץ׳ 5×4 פירמידה, 3×1 ו8×1 באק אוף.אבל איך נראתה שאר התכנית אם אפשר לשאול
רגיל, יום ראשון בנץ׳ 5×5 פירמידה, שלישי פרס 5×4 וחמישי בנץ׳ 5×4 פירמידה, 3×1 ו8×1 באק אוף.
מדקאו עושים עם אותן חזרות שקבועות מראש ולא משחקים עם הטווח. אם אתה מתקדם יותר דווקא בלי להוסיף את המקבילים אז אין צורך לשנות.פרמידה כמו במדקאו? לא יודע מה זה באק אוף , אתה מתכוון שעשית 4,4,3,8 חזרות? לא עדיף לעשות תקופות עם טווחי חזרות שונים במקום באותו האימון?
בכל אופן לא נראה לי שזה יעבוד לי כי מקבילים לחזרות צורך יותר התאוששות ואני מרגיש שאני צריך את ההתאוששות הזאת אז אולי עדיף לי להישאר עם בנצ' קל, בכל מקרה המשקלים שלי לא גבוהים אבל כבר נתקעתי..
מדקאו עושים עם אותן חזרות שקבועות מראש ולא משחקים עם הטווח. אם אתה מתקדם יותר דווקא בלי להוסיף את המקבילים אז אין צורך לשנות.