הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss עם לינארית ללחיצות

לא שאני מבין גדול, אבל לפי הגיון בריא אין סיבה שלא.

אבל מה המצב שלך כרגע?
עשית SS ללחיצות ונתקעת? מה מצבך - קצת פרטים על משקל, האם נתקעת, ואם כן נוכל לנתח למה (תוכנית מחורבנת, תזונה לא מספיקה..)
נדב קצת פרטים נוספים.

אתה כנראה נתקעת כי אתה לוחץ לא נכון או ההתאוששות שלך טוב. רק אל תגיד שהגעת ל70 בנץ׳ ועכשיו אתה רוצה להחליף תכנית.

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה נתקעת כי אתה לוחץ לא נכון או ההתאוששות שלך טוב. רק אל תגיד שהגעת ל70 בנץ׳ ועכשיו אתה רוצה להחליף תכנית.
אני לא חזק בלחיצות. 45 פרס ו70 בנץ
אבל עשיתי לחיצות כמעט שנה לפני הss. אני די בטוח שהטכניקה טובה אבל גם שאני מנסה להעלות רק 2 קילו אני לא מצליח. בסקוואט ודדליפט עולה דווקא יפה מאוד: מתחילת התוכנית(+- שבועיים)
עליתי 20 קג בדדליפט, 10 בסקוואט( עליתי יותר אבל עשיתי ריסט לטכניקה)
בלחיצות הצלחתי לעלות בשבוע הראשון בבנץ 5 קג וגם בפרס

אני לא חזק בלחיצות. 45 פרס ו70 בנץ
אבל עשיתי לחיצות כמעט שנה לפני הss. אני די בטוח שהטכניקה טובה אבל גם שאני מנסה להעלות רק 2 קילו אני לא מצליח. בסקוואט ודדליפט עולה דווקא יפה מאוד: מתחילת התוכנית(+- שבועיים)
עליתי 20 קג בדדליפט, 10 בסקוואט( עליתי יותר אבל עשיתי ריסט לטכניקה)
בלחיצות הצלחתי לעלות בשבוע הראשון בבנץ 5 קג וגם בפרס
מפה נובעת השאלה האם עשיתי ריסטים לפרס ובנץ? כמה?
התאוששות שלך והתזונה במיטבה?

אין בעיה עם זה, השאלה היא למה שתעשה דבר כזה.
אני עשיתי את זה למשל בסיטואציה שחזרתי מפציעה ארוכה מאוד ברגליים בעוד שבלחיצות כן התקדמתי כל התקופה הזו.

עשיתי ריסט של 5 קילו
אני אוכל ומודן טוב
5 קילו זה שני אימונים... אתה יכול לנסות לעבור לליניארית (לשאלה שלך זה בסדר) אבל קודם הייתי מנסה לעשות ריסט משמעותי יותר של איזה 10 קילו. כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
5 קילו זה שני אימונים... אתה יכול לנסות לעבור לליניארית (לשאלה שלך זה בסדר) אבל קודם הייתי מנסה לעשות ריסט משמעותי יותר של איזה 10 קילו. כמה אתה שוקל?
81 גובה 185
תנסה את זה. יכול להיות שהורדת הנפח תועיל להתקדמות שלך בלחיצות.
כדאי להוסיף גם מקבילים? עד עכשיו לא הוספתי תרגילי עזר בכלל.

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה, איך אני אמור לסדר את האימונים? axbxaxx
ככה?: A
סקוואט-3*5
בנץ׳- 5*5
דדליפט-1*5

B
סקוואט- 3*5
פרס- 4*5
מתח

זה יוצא שאני עודה דדליפט כבד פעמיים בשבוע זה בסדר?
?

רגיל, יום ראשון בנץ׳ 5×5 פירמידה, שלישי פרס 5×4 וחמישי בנץ׳ 5×4 פירמידה, 3×1 ו8×1 באק אוף.

פרמידה כמו במדקאו? לא יודע מה זה באק אוף , אתה מתכוון שעשית 4,4,3,8 חזרות? לא עדיף לעשות תקופות עם טווחי חזרות שונים במקום באותו האימון?
בכל אופן לא נראה לי שזה יעבוד לי כי מקבילים לחזרות צורך יותר התאוששות ואני מרגיש שאני צריך את ההתאוששות הזאת אז אולי עדיף לי להישאר עם בנצ' קל, בכל מקרה המשקלים שלי לא גבוהים אבל כבר נתקעתי..

פרמידה כמו במדקאו? לא יודע מה זה באק אוף , אתה מתכוון שעשית 4,4,3,8 חזרות? לא עדיף לעשות תקופות עם טווחי חזרות שונים במקום באותו האימון?
בכל אופן לא נראה לי שזה יעבוד לי כי מקבילים לחזרות צורך יותר התאוששות ואני מרגיש שאני צריך את ההתאוששות הזאת אז אולי עדיף לי להישאר עם בנצ' קל, בכל מקרה המשקלים שלי לא גבוהים אבל כבר נתקעתי..
מדקאו עושים עם אותן חזרות שקבועות מראש ולא משחקים עם הטווח. אם אתה מתקדם יותר דווקא בלי להוסיף את המקבילים אז אין צורך לשנות.

מדקאו עושים עם אותן חזרות שקבועות מראש ולא משחקים עם הטווח. אם אתה מתקדם יותר דווקא בלי להוסיף את המקבילים אז אין צורך לשנות.

כן חשבתי התכוונת פירמידה בעצימות
לא הבנתי איזה פירמידה אתה עושה, יורדת בחזרות? 5,4,3,2,1 ? מתי התחלת להשתמש בזה ולמה?
נראה לי חפרתי לך יותר מידיי :S

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית