הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבניית תוכנית אימונים FBW

moshiko123

משתמש מתחיל
66
2
נק' מוניטין:
2
66
2
היי,
מתאמן כחודש וחצי, שוקל 62 וגובה 1.70 ונמצא בתקופת המסה.
אני מתאמן בלי ציוד ויש לי דאמבלים מתברגים בבית ואני רוצה להוסיף אותם לאימון..
עד עכשיו הייתי עושה:
מתח: מתחיל ב3 ומעלה כל פעם ב1, 5 סטים..(כלומר סט ראשון 3 שני 4 וכך הלאה)
מקבילים: 5 סטים, מתחיל מ13 ומעלה כל פעם ב1 ב5 סטים (אין לי מקבילים שאני אוכל להרים את הגוף לכן אני עושה עם כיסא)
שכיבות סמיכה:מתחיל מ10 ומעלה כל פעם ב3 ל5 סטים
בטן:מתחיל מ15 ומעלה ב5 כל פעם ל5 סטים, כל פעם תרגיל בטן שונה..
סקוואט:מתחיל ב10 ומעלה ב5 כל פעם ל5 סטים..

כפי שציינתי, אני רואה התקדמות די טובה עם התרגילים שעשיתי וכרגע אני מנסה לעלות במסה ולהוסיף תרגילי משקולות..
הבנתי שאני צריך בFBW להכליל את רוב תרגילי הגוף כלומר גב, רגליים בטן וכו'..
מכיוון שיש הרבה תרגילי משקולות, אשמח להמלצה לשנות את התוכנית שלי ככה שברוב התרגילים אשתמש עם משקולות דאמבלים מתברגים, ללא בארבל וללא בנץ', כי אין לי אותם בבית ואין לי כרגע תקציב להשקיע בזה..

תודה רבה..

לדעתי עדיף לך לבדוק אופציה להירשם למכון.

במידה ואתה לא יכול, תעשה אימוני סטריט. תוסיף עבודה על שרירי ליבה ותנסה לעשות תרגילים יותר מורכבים כמו עליית כוח, סקוואט על רגל אחת, human flag וכל הדברים האלה.
לדעתי אין כ"כ הרבה דברים לעשות עם דאמבלים מתברגים, אתה יכול להוסיף לחיצת כתפיים, ולעשות סקוואט עם הדאמבלים (זה נקרא סקוואט יהלום אם אני לא טועה). תעלה ליותר חזרות במתח, וכשתעבור לאימוני רחוב תעשה מקבילים עם מוטות מקבילים בשביל להרים את הגוף כמו שצריך.
תחקור על נושא האימוני רחוב, יהיה לך יותר קל לגדול עם האימוני רחוב מאשר עם דאמבלים מתברגים בבית.

Back
למעלה תחתית