בעיות בזמן שינה

מצב
השרשור נעול

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
אני יודע שהשאלה ליצנית למדי, ושיסתלבטו עליי חופשי (מצטער גם שזה פה לא מצאתי שזה קשור לאף מקום אחר).
קיצור.. כמעט כל לילה נרדמים לי איברים בגוף חופשי. לרוב זה מהכתף עד סוף היד, פרק כף היד עד האצבעות, או הזרת והקמיצה (ב2 הידיים בד"כ במקביל), וזה הזוי לגמרי. הקטע הוא שהייתי בטוח שאני סתם בהתחלה, אבל אני סוחב את החרא הזה כבר איזה חודש ונמאס לי להתעורר מזה בלילה.
לא יודע אם יש בזה סכנות (מקווה מאוד שלא 🥷) אבל מישהו יודע סיבות שדבר כזה יכול לקרות? (מלבד תנוחות מוזרות - אבל לא מובן לי איך אני יכול לגרום למחסור בזרימת דם החל מהכתפיים, או רק ב2 אצבעות?!).

את האמת גם לי זה קורה 😛 קצת מעצבן ומלחיץ הרעיון שזה יכול להזיק. לא בדקתי את הנושא כי לא ממש היה לי כוח. טוב שמשהו אחר עושה את העבודה במקומי.

זה מרוב שתופפת, דייב

קורה לי גם הרבה בעיקר שאני ישן על הצד כל היד נרדמת ואז אני קם ומנדנד אותה והיא זזה כמו דילדו כזה, משעשע 😃

פגיעה בהספקת דם לתאי עצב אני מניח,
לך לרופא..

יש מצב שיש לך משהו חסום, לא שכיח בגיל שלך אבל קיים, תבדוק את זה

אני קם עם זקפה, תקין?

קורה לי גם הרבה בעיקר שאני ישן על הצד כל היד נרדמת ואז אני קם ומנדנד אותה והיא זזה כמו דילדו כזה, משעשע 😃

זה לא יהיה משעשע אם זה יהיה לזמן ממושך מידי ויהיה נמק חס וחלילה..
זה היה קורה לי כשהייתי קטן ומאז לא למזלי, מפחיד בהתחלה צריך להיזהר

ואללה...גם לי זה קורה מאז הסייקל אחרון של GH...

זה לא יהיה משעשע אם זה יהיה לזמן ממושך מידי ויהיה נמק חס וחלילה..
זה היה קורה לי כשהייתי קטן ומאז לא למזלי, מפחיד בהתחלה צריך להיזהר
אתה ממש מצחיק אתה יודע? אתה תמיד תתעורר הרבה לפני שתיהיה סכנה כזאת, הדרך היחידה שמשהו כזה יכול לקרות היא אם אתה שיכור מהתחת ונרדם על היד, אני מכיר מישהו שזה קרה לו והיד שלו לא מתפקדת בצורה מלאה, אבל עם נמק הגזמת לגמרי חח.

• פותח/ת השרשור
אתה ממש מצחיק אתה יודע? אתה תמיד תתעורר הרבה לפני שתיהיה סכנה כזאת, הדרך היחידה שמשהו כזה יכול לקרות היא אם אתה שיכור מהתחת ונרדם על היד, אני מכיר מישהו שזה קרה לו והיד שלו לא מתפקדת בצורה מלאה, אבל עם נמק הגזמת לגמרי חח.
ומה יקרה ביום שאני אשתה טיפה אחזור הביתה ואלך לישון? 😵
נתנו לי ביינתים הפניה לניורולוג נראה מה ילך 😣

זה בדרך כלל קורה לאנשים שחסר להם ברזל בגוף דבדוק את העיניין מכווה שעזרתי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית