עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשרי מאודלא נראה לי אפשרא להגיע לטכני עם 64
עובדה.. חח מה זה לא אפשרילא נראה לי אפשרא להגיע לטכני עם 64
יש לך עצות אולי?אפשרי מאוד
לא.. למדתי בבית ספג רגיל והאמת שלא הייתי תלמיד טוב, מחפש תפקיד או מודיעין במחשבים / גוב כמה שיותר תשעשית 5 יחל אלקטרוניקה?
איזה תפקיד אתה מחפש?
לא.. למדתי בבית ספג רגיל והאמת שלא הייתי תלמיד טוב, מחפש תפקיד או מודיעין במחשבים / גוב כמה שיותר תש
ברור שאני לא אקבל את זה דרך הבקום, הייתי בכמה מבחנים והייתי מיועד למודיעין עד לפני שבוע ובסוף זה לא הסתדר ושמו אותי בחרא הזהצא מהסרט שתקבל סייבר מודיעין 8200 בבקום, זה לא הולך לקרות.
אם אתה לא רואה את עצמך בחימוש - תסרב בבקום. הקצין מיון יציע לך כמה תפקידים אחרים במקום חימוש.
אתה יכול לנסות לשנות שיבוץ דרך מיטב עד הגיוס, לא שמעתי על מישהו שזה עבד לו.
יש לי דרך רק להעלות פרופיל, להוריד אני לא יכולאממ יש לך דרך כלשהי להוריד פרופיל ל45? שמעתי זה פוסל את הטכני
חוץ מזה כנראה רק שהייה ארוכה בכלא אחרי סירוב בבקום תגרום לך לצאת משם
מה זה שוחר?פרופיל 45 רפואי-פוסל
אפשר לעשות בעיות,לסרב(אם לא למדת בבית ספר שמייעד למערך אז יהיה לך די קל לצאת).
מי שהיה שוחר יקח לו הרבה זמן להשתחרר מהעול הזה.
מה זה שוחר?
ולא למדתי את זה בבית ספר..
אין לי אופציה להוריד עוד פרופיל רק להעלות
איך על 110 ק''ג קיבלת פרופיל 64<?יש לי דרך רק להעלות פרופיל, להוריד אני לא יכול
הייתי שוקל 110 ובגלל זה אני פרופיל 64, עכשיו שוקל 74
תודה רבה על התגובה המפורטת!1. שוחר זה מישהו שלמד מקצוע מסוים דרך הצבא. הגיע לבית ספר על מדים ולמד יעודי על תחום מסוים בנוסף לנושאים הרגילים.
2. תעלה פרופיל ולך תהיה לוחם אם יש לך את האפשרות. למה? כי זה הרבה יותר טוב מהתפקיד הכללי שתקבל.
המצב שלך כרגע זה או חימוש או נהג כלשהו. (אם כבר נהג תנסה להגיע לנהג מבצעי, שבוע שבוע ותקן לוחם.)
3. אל תבנה על זה שהקצין מיון יחשוב שאתה מיוחד ויעזור לך, נדיר מאוד. הוא יגיד לך או חימוש ואם לא אז תהנה להיות נהג מסכן.
4. במצב שלך (שהייתי במצב הזה.) הייתי מנסה ככה:
מעלה פרופיל ועובר ללוחמה, (זה מה שאני עשיתי.) או הולך לחימוש ומוציא מזה את המיטב. זה לא כזה נורא, אתה יכול להישאר מפקד בקורס או ללכת לתפקיד שתקבל ולהנות מהחמשושים שיהיו לך. (הייתי בחימוש רק"ם כמה חודשים, לא כזה נוראי אפילו נהנתי.)
מה שבטוח אל תסרב... סתם דפוק (ימים שתצטרך להשלים בנוסף לשנתיים שמונה.) לא יעזור לך בשום דבר ותצטער על זה ממש בסוף השירות.
אני אישית מהמצב שאתה נמצא בו עברתי לקרבי יצאתי לקורס מכים ועכשיו אני סמל מחלקה.
האמת נהנתי מאוד בשירות שלי ולא מצטער על זה לרגע. עם כמה שלא רציתי קרבי (הורדתי פרופיל לפני השירות.) וכל מה שהיה לי בראש זה להמשיך להתאמן הלכתי על זה ורק קיבלתי חוויות, חברים וחוויתי כמעט הכל מהכל בצבא. (ג'וב, תומך לחימה, לוחם ואחר כך מפקד על לוחמים.)
אם אתה נעול על ג'וב בגלל היציאות (חמשושים/ימיות.) זה מה שיהיה לך בחימוש. לך תהיה חימשוניק בגדוד וגם יהיה לך תקן לוחם.
אם השיקול שלך זה אימונים, תוותר על זה עם כמה שזה קשה ותוציא מהשנתיים שמונה האלה כמה שאתה יכול. חברים חוויות והתנסות בכל מיני דברים שלא חשבת שאתה מסוגל בכלל.
בהצלחה גיבור כולה שירות צבאי זה עובר מהר אתה לא שם לב בכלל! תחשוב טוב טוב מה אתה רוצה להוציא מהשירות שלך ומה אתה מתכוון לעשות עם הזמן הזה שככה או ככה תצטרך לתת למדינה.
מציע לך ללכת לתפקיד שתבין מה אתה עושה ותעריך את זה זה פשוט יעביר לך את הזמן הרבה יותר מהר ובכיף. (כשאתה מבין מה אתה עושה ולמה אתה עושה את זה הכל יותר קל.)
בקשר למי שהמליץ לך לסרב: כשאתה מיועד לחימוש זה עובד ככה: סירבת לחימוש? תהיה נהג או שתירקב בכלא עד שתבין שאין לך ברירה אחרת.
1.73 למה?איך על 110 ק''ג קיבלת פרופיל 64<?
מה היה הגובה שלך?
כי בהתחלה חשבתי שאתה יותר גבוה ולא הבנתי איך פרופיל 64 על 110 קילו...תודה רבה על התגובה המפורטת!
להעלות פרופיל וללכת להיות קרבי זאת לא אופציה אני לא רוצה קרבי. רק״מ זה כנראה מה שאני אמור להיות אבל אני לא רוצה את זה מה לי ולזה
אין שום סיגוי שאני אסרב ואקבל תפקיד שהוא לא מ.צ/נהג?
אם אני בא לקצין מיון ביום הראשון עם מכתס מפסיכיאטר שמראה שאני חייב לישון בבית, אני יוצא מזה לא?
1.73 למה?
מאוד לא סביר שזה יעבוד. מבחינת הצבא אתה בנאדם נורמטיבי לחלוטין שאין סיבה שישן בבית כל יום ומכתב מפסיכיאטר לא ישנה את זה פתאום. סבירות גבוהה מאוד שהקצין מיון יתעלם מזה וגם אם ייחס לזה חשיבות הוא ישלח אותך לקבן שפשוט ימרח אותך ולא יראה לנכון (בצדק) לתת לך יומיות.תודה רבה על התגובה המפורטת!
להעלות פרופיל וללכת להיות קרבי זאת לא אופציה אני לא רוצה קרבי. רק״מ זה כנראה מה שאני אמור להיות אבל אני לא רוצה את זה מה לי ולזה
אם אני בא לקצין מיון ביום הראשון עם מכתס מפסיכיאטר שמראה שאני חייב לישון בבית, אני יוצא מזה לא?
תודה רבה על התגובה המפורטת!
אם הוא יגיע לטייסת בחיל האוויר , אין לו סיכוי יומיות. במקרה הטוב שבת כן שבת לא.אם תשלם לפסיכיאטר 200-300 שקל לייעוץ כזה ותקבל ממנו מכתב המלצה זה לא יעזור לך בכלום. סתם בזבזת כסף וזמן.
הקצין מיון פוגש מאות כמוך בשבוע, הוא יודע בדיוק שאתה סתם מנסה לעקוץ בלי סיבה. הם לא פראיירים.
אין לך באמת סיבה לישון כל יום בבית אתה סתם תביא המלצה מפסיכיאטר שאין בה אבחנה או משהו מבוסס עם שם.
זה רק יעודד את הקצין מיון להיכנס בך עוד יותר.
אם אתה לא רוצה קרבי מה רע לך בחימוש? עם פרופיל 64 אתה תשובץ כנראה לבסיס פתוח ותעשה יומיות.
השאלה זה אם יש בסיס כזה קרוב לבית שלך או שתעשה יומיות של שעה נסיעה כיוון אם לא יותר.
עוד אופציה אם אתה לא רוצה להיות בחימוש תדחה את הגיוס ותתחיל לבקש מיונים לכל מיני תפקידים שאתה יותר מתחבר אליהם.
אל תנסה להיות חכם גדול אתה לא תצליח לעקוץ משהו בבקו"ם בטח ובטח לא ביום שהתגייסת. 🙄
הרבה יותר קל לעשות את כל הסידורים האלה לפני שאתה מתגייס ואין לך תפקיד עדיין.