הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאיזו תוכנית לעבור אחרי שסיימתי ICF 5X5

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
במשך 9 שבועות עשיתי את התוכנית ICF 5X5... אני חושב שהגיע הזמן לסיים אותה ולעבור לתוכנית אחרת בגלל שהיא לא הכי מתאימה כרגע לאורח חיים שלי. (האימונים לוקחים שעתיים וחצי - 3)

אני צריך עזרה בבחירת תכנית חדשה. בעדיפות לתכנית שיש בה צורת התקדמות מוגדרת ככה שאני אהיה בראש שקט כי אחרת אני מתחיל להתבלבל.

משקלים כרגע:
סקוואט 90KG 5X5, יש לי גם חמישייה עם 92.5 אבל לא סיימתי את כל ה-5 סטים
דדליפט 117.5KG 1X5
פרס 45kg 5X5
בנץ' פרס 65KG 5X5 (חזרתי לעשות בנץ' לפני שבוע אחרי חודשיים בלי בגלל פציעה)
BOR - 62.5KG 5X5

משקל גוף: 63.6
גובה: 1.69

מחפש תוכנית שתאפשר לי להמשיך להתחזק אבל בעיקר תתמקד בבודי בילדינג.

בעדיפות או ל-FBW או ל-AB. (תוכניות כמו PPL אין לי מספיק זמן פנוי לעשות כי אני חייל קרבי)

אתה יכול לעשות לדעתי 531 עם תרגילי עזר משלימים ..,

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות לדעתי 531 עם תרגילי עזר משלימים ..,
המטרה כרגע היא להתקדם יותר לכיוון בילדינג ולחזור אחרי השחרור לפאוורליפטינג...

חשבתי על GVT

לדעתי הכי טוב AB עם התרגילים הכבדים שישארו בטווח חזרות של כוח ובנוסף תרגילי עזר על מנת למלא נפח (משקל נמוך יותר ומספר חזרות גבוה יותר).

אני כרגע מבצע תוכנית AB כזאת ובינתיים מרוצה מאוד מהתוצאות (של משקלי עבודה ושל מראה)

• פותח/ת השרשור
לדעתי הכי טוב AB עם התרגילים הכבדים שישארו בטווח חזרות של כוח ובנוסף תרגילי עזר על מנת למלא נפח (משקל נמוך יותר ומספר חזרות גבוה יותר).

אני כרגע מבצע תוכנית AB כזאת ובינתיים מרוצה מאוד מהתוצאות (של משקלי עבודה ושל מראה)

אני חושב כרגע על GVT כאופצייה מאוד טובה בשבילי...
גם כי כרגע אני רוצה להתמקד בהיפרטרופיה
גם יש אימון רגליים פעם בשבוע מה שפותר לי את הבעיה שרק בסופשים יש לי אפשרות לסקוואט
וגם האימונים לא אמורים להיות ארוכים במיוחד מה שפותר לי את בעיית הזמן...

דרך אגב אשמח אם תוכל להעלאת לפה את התוכית AB שלך... סתם בשביל לראות איך היא בנוייה

AB בנויה כמו שצריך תהיה אידיאלית.
חוץ מזה המשקלים שלך די נמוכים בשביל GVT.
תתרכז בינתיים להתחזק בתרגילים המורכבים (תשלב אותם בAB אם אתה מעוניין) ותוסיף תרגילי עזר.

Back
למעלה תחתית