הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
סטודנט וחלש מכולכם

סטודנט וחלש מכולכם

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/2/18
  • פותח/ת השרשור
תודה חברים
אגיע היום לצילום. בבית חולים לא רצו לעשות סיטי כי מבחינתם זה לא היה דחוף... מצד שני אני שוכב במיטה בלי לקבל טיפול ולא מסוגל לקום להשתין אפילו

חסרות לך שעות שינה? תזונה לקויה באותו יום?

או שמא תקלה בטכניקה ?

• פותח/ת השרשור
חסרות לך שעות שינה? תזונה לקויה באותו יום?

או שמא תקלה בטכניקה ?
שעות שינה בין 6 ל7 קבוע
תזונה גם קבועה
כנראה עומס מצטבר... מםעיל את המוח הרבה בתקופה האחרונה זה גוזל ממני ארנגיה גם

אחי אתה כולה שוכב במיטה בלי יכולת להשתין, זה ממש לא דחוף, תבקש ממישהו דלי ותנסה בשכיבה על הצד להשתין אני בטוח שתקלע.
מקסימום תחבר קטטר

חח לא יאמן, מקווה שתרגיש טוב גבר.

• פותח/ת השרשור
טוב הגיעו התוצאות
יש לי בלט בl4 l5
ובקע בין l5 ל s1 הייתי ממש קרוב לפריצת דיסק ואמרו לי מזל שהזוקפים חזקים...
לוחץ על שורש s1

• פותח/ת השרשור
קודם שאוכל לחזור לשבת צחח..
לאט לאט משתפר
ב3 ימים הראשונים השתפר משמעותית ועכשיו לאט לאט... קשה מאוד לנהוג משתדל להמנע.
לאכול אני אוכל בשכיבה מאז כי אני לא מסוגל לשבת.
אפילו עשיתי היום מבחן בעמידה...
התחושה ברגל מתחילה לחזור וההליכה משתפרת

קבצים מצורפים

• IMG_20180211_183500.jpg
    IMG_20180211_183500.jpg
    KB 110.6 · צפיות: 123
איך עם טכניקה טובה (לפי הסרטונים), שינה טובה ותזונה טובה נפצעת ככה? מעניין אותי מה גרם לזה, אשמח אם תענה על השאלות.
יש סרטון של הסט בו זה קרה?
הרגשת משהו שונה במהלך החימום?
היו כאבים באימונים האחרונים?

החלמה מהירה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
החלמה מהירה.

איזה תהליך שיקום אתה תבצע כדי לחזור לתפקוד מלא?
אני כרגע מבצע דיקור סיני שהעלים לי באופן מיידי את רוב כאבי הגב. כרגע הבעיה היא בכל רגל ימין שיש שם תחושת נפיחות ונימול בכל הקצה הימני שלה.
שותה משקה בשם freedom שעוזר לחידוש וחיזוק מפרקים וסחוסים
הפסקתי עם הארקוקסיה כי בא שכרי בהפסדי.. הרעילות גבוהה ואני מרגיש את הקיבה שלי נמסה מבפנים גם אם אני אוכל הרבה.
אני מחזק קצת את השרירים . עומד על רגל אחת ואחרי שזורם דם מצליח לרדת קצת לסקוואטים בתנועה איטית מאוד.
תכף אגיע לאורתופד ומשם פיזיותרפיה על מנת להחזיר את המצב לקדמותו עד כמה שניתן.
מצאתי דרך לנהוג עם מינימום כאבים.. קצת השענות הצידה ושמירה על כיווץ בשרירי הבטן. כנראה שאזדקק לחגורה שתעזור לי לשמור על הכיווץ הזה. מה שחשוב לי כרגע זה שהכאבים החדים ברגל יעברו על מנת שאוכל לחזור לשבת ולפחות ללמוד כמו שצריך ולעבוד במשהו משרדי

איך עם טכניקה טובה (לפי הסרטונים), שינה טובה ותזונה טובה נפצעת ככה? מעניין אותי מה גרם לזה, אשמח אם תענה על השאלות.
יש סרטון של הסט בו זה קרה?
הרגשת משהו שונה במהלך החימום?
היו כאבים באימונים האחרונים?

החלמה מהירה!
מניח שעומס מצטבר .. גנטיקה וכו
צילמו אותי והמאמן החליט למחוק את הסרטןן מיד אחר כך לצערי. מה שכן אני בטוח שלמכון יש את שה שמור מהמצלמות אבטחה.
בספורט הזה אין שאלה אם תפצע אלא מתי ואיך. רוצה לתת תזכורת של @shum_klum יש סרטון של קריעת מיניסקקוס בסקוואט לא גבוה ממש וטכניקה פרפקט.

רפואה שלמה.

ואל תסגור את הלוג,
תמשיך לעדכן על ההתקדמות שלך עם ההחלמה והשיקום, ועל איך אתה חוזר לתפקוד מלא.
מה עבד לך ומה לא עבד לך.
אני חושב שדברים כאלה חשובים למען הדורות הבאים.

אני כרגע מבצע דיקור סיני שהעלים לי באופן מיידי את רוב כאבי הגב. כרגע הבעיה היא בכל רגל ימין שיש שם תחושת נפיחות ונימול בכל הקצה הימני שלה.
שותה משקה בשם freedom שעוזר לחידוש וחיזוק מפרקים וסחוסים
הפסקתי עם הארקוקסיה כי בא שכרי בהפסדי.. הרעילות גבוהה ואני מרגיש את הקיבה שלי נמסה מבפנים גם אם אני אוכל הרבה.
אני מחזק קצת את השרירים . עומד על רגל אחת ואחרי שזורם דם מצליח לרדת קצת לסקוואטים בתנועה איטית מאוד.
תכף אגיע לאורתופד ומשם פיזיותרפיה על מנת להחזיר את המצב לקדמותו עד כמה שניתן.
מצאתי דרך לנהוג עם מינימום כאבים.. קצת השענות הצידה ושמירה על כיווץ בשרירי הבטן. כנראה שאזדקק לחגורה שתעזור לי לשמור על הכיווץ הזה. מה שחשוב לי כרגע זה שהכאבים החדים ברגל יעברו על מנת שאוכל לחזור לשבת ולפחות ללמוד כמו שצריך ולעבוד במשהו משרדי

מניח שעומס מצטבר .. גנטיקה וכו
צילמו אותי והמאמן החליט למחוק את הסרטןן מיד אחר כך לצערי. מה שכן אני בטוח שלמכון יש את שה שמור מהמצלמות אבטחה.
בספורט הזה אין שאלה אם תפצע אלא מתי ואיך. רוצה לתת תזכורת של @shum_klum יש סרטון של קריעת מיניסקקוס בסקוואט לא גבוה ממש וטכניקה פרפקט.
תובנות יפות, באמת קשה לצפות מתי פציעה תגיע.

צילמו אותי והמאמן החליט למחוק את הסרטןן מיד אחר כך לצערי

למה?
הדבר הכי חשוב אחרי פציעה לדעתי זה למצוא את הגורם, כי אם החלמת אבל לא מצאת את הגורם ואחרי ההחלמה אתה ממשיך באותה הדרך אז הגיוני שתפצע שוב.

בספורט הזה אין שאלה אם תפצע אלא מתי ואיך

לכל דבר יש סיבה, אולי בהבנה שלנו כרגע אין אפשרות לצפות הכל אבל חייב להיות משהו שגרם לך לפציעה, ואם ניתן לדעת מה הגורם אז גם ניתן למנוע אותו.

• פותח/ת השרשור
עשיתי טיפול פיזיותרפיה אחד, אבל העובדה שאני לא יכול לשבת זמן ממושך פוגעת לי באיכות החיים.
הרגל כבר לא רדומה חוץ מחלק קטן בכף רגל, יש כאבי שרירים בכל צד ימין מהישבן להאמסטרינג בעיקר, בעקבות התקצרות השרירים ממה שהבנתי.
אז כרגע אני מבצע תרגילי מתיחות בפיזיותרפיה שמראים שיפור איטי, ומקווה לחזור לשגרה מסוימת.
קשה לי עם העובדה שאני לא אוכל להתאמן בתקופה הקרובה אז כנראה שאעשה הסבה לשחייה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית