עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שעות שינה בין 6 ל7 קבועחסרות לך שעות שינה? תזונה לקויה באותו יום?
או שמא תקלה בטכניקה ?
מה אתה מתכוון כרגע לעשות ? ואיך לחזור לאימונים?טוב הגיעו התוצאות
יש לי בלט בl4 l5
ובקע בין l5 ל s1 הייתי ממש קרוב לפריצת דיסק ואמרו לי מזל שהזוקפים חזקים...
לוחץ על שורש s1
אני כרגע מבצע דיקור סיני שהעלים לי באופן מיידי את רוב כאבי הגב. כרגע הבעיה היא בכל רגל ימין שיש שם תחושת נפיחות ונימול בכל הקצה הימני שלה.החלמה מהירה.
איזה תהליך שיקום אתה תבצע כדי לחזור לתפקוד מלא?
מניח שעומס מצטבר .. גנטיקה וכואיך עם טכניקה טובה (לפי הסרטונים), שינה טובה ותזונה טובה נפצעת ככה? מעניין אותי מה גרם לזה, אשמח אם תענה על השאלות.
יש סרטון של הסט בו זה קרה?
הרגשת משהו שונה במהלך החימום?
היו כאבים באימונים האחרונים?
החלמה מהירה!
תובנות יפות, באמת קשה לצפות מתי פציעה תגיע.אני כרגע מבצע דיקור סיני שהעלים לי באופן מיידי את רוב כאבי הגב. כרגע הבעיה היא בכל רגל ימין שיש שם תחושת נפיחות ונימול בכל הקצה הימני שלה.
שותה משקה בשם freedom שעוזר לחידוש וחיזוק מפרקים וסחוסים
הפסקתי עם הארקוקסיה כי בא שכרי בהפסדי.. הרעילות גבוהה ואני מרגיש את הקיבה שלי נמסה מבפנים גם אם אני אוכל הרבה.
אני מחזק קצת את השרירים . עומד על רגל אחת ואחרי שזורם דם מצליח לרדת קצת לסקוואטים בתנועה איטית מאוד.
תכף אגיע לאורתופד ומשם פיזיותרפיה על מנת להחזיר את המצב לקדמותו עד כמה שניתן.
מצאתי דרך לנהוג עם מינימום כאבים.. קצת השענות הצידה ושמירה על כיווץ בשרירי הבטן. כנראה שאזדקק לחגורה שתעזור לי לשמור על הכיווץ הזה. מה שחשוב לי כרגע זה שהכאבים החדים ברגל יעברו על מנת שאוכל לחזור לשבת ולפחות ללמוד כמו שצריך ולעבוד במשהו משרדי
מניח שעומס מצטבר .. גנטיקה וכו
צילמו אותי והמאמן החליט למחוק את הסרטןן מיד אחר כך לצערי. מה שכן אני בטוח שלמכון יש את שה שמור מהמצלמות אבטחה.
בספורט הזה אין שאלה אם תפצע אלא מתי ואיך. רוצה לתת תזכורת של @shum_klum יש סרטון של קריעת מיניסקקוס בסקוואט לא גבוה ממש וטכניקה פרפקט.
זה פשוט 'בזמן הכי פחות מתאים!'תובנות יפות, באמת קשה לצפות מתי פציעה תגיע.
צילמו אותי והמאמן החליט למחוק את הסרטןן מיד אחר כך לצערי
בספורט הזה אין שאלה אם תפצע אלא מתי ואיך